Automatinė Elektrinė Nagų Kirpimo mašinėlės Kūdikių Bamblys Švelnus ir Tylus Nagu ir kojų nagų Kirpimo Žirklės 78x85x39mm EK

Automatinė Elektrinė Nagų Kirpimo mašinėlės Kūdikių Bamblys Švelnus ir Tylus Nagu ir kojų nagų Kirpimo Žirklės 78x85x39mm EK

Automatinė Elektrinė Nagų Kirpimo mašinėlės Kūdikių Bamblys Švelnus ir Tylus Nagu ir kojų nagų Kirpimo Žirklės 78x85x39mm EK

€22.14

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: ABS
  • Prekės Pavadinimas: Breathleshades
  • Dydis: 78x85x39mm
  • Tipas: Ranka, Koja Failų
  • Modelio Numeris: elektrinė nagų clipper
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija

Automatinė Elektrinė Nagų Kirpimo mašinėlės Kūdikių Bamblys Švelnus ir Tylus Nagu ir kojų nagų Kirpimo Žirklės EK-Naujas Punktas Specifikacija:

Savybės:

1. Tinka kūdikiams ir vaikams nuo 3 mėnesių iki 12 metų.

2. Tiksliai sumontuoti dvigubo pjovimo bendradarbiavimo, pritaikytus cut-out kūdikio nagams.

3. Pažangios pavarų dėžė su aukštu sukimo momentu ir mažas sukimosi pagrindas-stipri galia ir tylus.

4. Skaidrus PC medžiagos šiukšlių laikymo dėžutė, švelniai paspauskite išmesti šiukšles, lengva palaikyti švarą ir higieniškas.

5. Perjungti stiliaus jungiklis, kad būtų išvengta atsitiktinio neliesti, patogiau naudoti, suteikti kūdikiui rami ir maloni patirtis.

6. Energijos konversijos rodiklis yra aukštas, ir energijos tiekimas būtų stabilus ir patikimi. 2 x AAA tipo baterijos(neįtraukta) gali patenkinti kūdikis už 3 mėnesius.

7. Stiprus energijos, naudojant tą patį principą, kaip perdavimo struktūra, elektrinės transporto priemonės, ilgas tarnavimo laikas, daugiau kaip 10 metų, energijos taupymo varikliu, mažas energijos suvartojimas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Elektrinis nagų clipper

Spalva: geltona

Dydis: 78x85x39mm

Operacija sąsaja: patraukite jungiklį

Variklis: Tylus variklis

Vardinė įtampa/galia: 2.4 V

Triukšmas: Kaip naudoti:

1. Atidarykite priekinį dangtį ir atsargiai ištraukite jį atidaryti.Galite koreguoti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

2. Paspauskite power mygtuką, kad įjungtumėte nagų kirpimas režimu.Pirštu yra netoli sukimosi atidarymo vinis "clippers".Po vinis yra arti frezavimo, pjovimo, švelniai pasukite dalis turi būti apipjaustyta apdaila.

3. Kiekvienas pirštas lieka apie 10 sekundžių, ir apipjaustomi viena vertus, yra baigtas per maždaug vieną minutę.Lengva naudoti.

Komplektą Sudaro:

1 x Elektros nagų clipper

1 x šepetėlis

1 x instrukcijas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: civic honda ek, plaukų laikmatis, civic eg honda, baterija manikiūro, išaugę toenail įrankis, už išaugę nagų, pėdų malūnėlis, pėdų nagų, lengva žoliapjovės, civic eg

Atsiliepimai

Reitingas