Karšto Pardavimo 3/8 .0631.6 mm 68dl grandininių Pjūklų Grandines Tinka 5200 Pjūklą

Karšto Pardavimo 3/8 .0631.6 mm 68dl grandininių Pjūklų Grandines Tinka 5200 Pjūklą

Karšto Pardavimo 3/8 .0631.6 mm 68dl grandininių Pjūklų Grandines Tinka 5200 Pjūklą

€16.09

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: 3/8 .063 1.6 mm 68dl grandines
  • Chiansaw: 5200
  • Struktūra: Dantų Grandinės
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Funkcija: medienos pjovimas
  • Grandinės Tipas: 3/8 .063 1.6 mm 68dl
  • Žaliavos: SAE8660
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • Medžiaga: LYDINYS

Karšto Pardavimo 3/8 .063 68dl grandininių Pjūklų Grandines Tinka 5200 Pjūklą Maloniai Primena, Mes tiekiame visų rūšių benzino pjūklų grandinių, įvairių stilių, visiškai veislių, puiki kokybė, ir kaina yra labai palankus,taip pat buvo puikus aptarnavimas po pardavimo Dear klientas, jei jums nėra labai aišku, apie jų naudojimą grandinės modelis ar negalėjo būti patvirtintas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo arba siųsti laišką stotis, turime už savo paslaugas rasti tinkamas grandinės, galite naudoti.Dėl klientų iš viso pasaulio , visų rūšių pjūklų grandinės modelis ir vadovas konfigūraciją, taip pat yra įvairus , mes aprašyti ir galite apibūdinti yra ne tas pats, geriausias bendravimas yra naudojote visiškai grandines nuotrauką atsiuntė man (pls pastaba mes turime vieną aiškų grandines), kad galėtume tiksliai jums nuotrauką, kad būtų rasti grandinės modelį jūs turite , manau, kad mūsų kainos, mūsų kokybę ir mūsų paslaugos jums gali suteikti labai laimingas pirkti, Todėl Prašome patikrinti grandinės modelis filmas su mumis, jei patys imtis negerai tipo grandinės, mes negalime priimti jokių ginčų

Grandines Medžiaga : SAE8660

Grandines specifikacija : .3/8 .063 68 ratai saitą

Pakuotės : tiekiame maišeliai, pakavimo grandines

GW : 0.2 KG

Jei užsisakote daugiau nei dviejų dalių , mes atsiųsime su EUB , jei jums reikia , kad EUB yra greitas, nei Kinijoje po oro paštu .

Realios Foto

Gerų atsiliepimų

Grįžta Apribojimai:

1) Visas ataskaitas turi būti postmarked per 3 dienas nuo gavimo dienos savo paketą.

2) Jei prekė yra pažeista, mes turi susisiekti per 24 valandas nuo prašymo gavimo dienos.Mes negalime priimti jokių daiktų, kurių kvapai (kvepalai, dūmų ir pan.)

3) Visos originalios etiketės turi būti pritvirtinta jokių požymių dėvėti.

Laivybos Terminai Ir Sąlygos:

1) MES LAIVAS VISAME PASAULYJE.Visi nemokamas pristatymas prekės bus išsiųstos iš Kinijos paštu, oro paštu (išskyrus Savaitgalį).

2) Mes laivas per 1-3 wroking dienų gavęs mokėjimą, ir pristatymo laikas yra 5 to7 wroking dienų darbo dienų, Australija, TNT, kurias "fedex", kad JAV, Jungtinė Karalystė, Prancūzija

3) Mes laivas adresas Zinojo.lt.jei norite, kad laivas į kitą adresą,tai yra LABAI SVARBU, rašykite man ir paminėti savo SĄLYGINIO mokėjimo dėmesį į pardavėjo.

4)maloniai priminti u, jei u pirkti pjūklų grandinės pjūklą kartu ,gali išgelbėti pjūklų grandinės laivybos mokestis.

Mokėjimo terminas:

mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO western union dabar!

1) Po to, kai jūs laimėjo/įsigijote prekę iš mūsų, jūs turėsite 7 dienas derinti visus kitus aukcionus/straipsniai.Kai esate pasiruošę kasos, prašome apmokėti visus savo daiktus į vieną bendrą mokėjimo ir nereikia mokėti savo daiktus į atskirus mokėjimus.Jei jūs padaryti du ar daugiau atskiri mokėjimai ji bus eiti kaip du atskirus užsakymus ir jums bus ne gauti kartu laivybos ir tvarkymo nuolaida ar kitų reklaminių pasiūlymų.

Susisiekite Su Mumis:

Mes tikimės, kad gauti savo artimiausiais el. pašto, momentinių atsakymas bus atgal į u witin 8 val. (išskyrus Savaitgalį )

Apie palikite atsiliepimą:

Dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus.Jei esate nepatenkinti gauta preke(s), Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralus arba Neigiamų Atsiliepimų, Mes stengiamės sekti jūsų atveju, tikiuosi, kad jums gali suteikti mums galimybę reslove problemą sklandžiai būdu.

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašau, duokite man Postive atsiliepimus ir Penkių žvaigždučių paskatinti man geriau ir geriau.Ir po Penkių žvaigždučių rodo blogai stovi už manęs.

Žymos: pjūklą kinija, grandinės pjūklą, 38 grandinės, pjūklą padangų, 58cc pjūklą, pjūklą, grandinės pjūklą 38, 5800 pjūklą, pjūklą cilindras 38, grandininių pjūklų grandinės 82

Atsiliepimai

Reitingas