Natūralios Odos Vertikalus Atveju Dėklas ant Diržo Dėklas, Skirtas universaliam Xiaomi Redmi Huawei "iPhone", "Samsung", "Nokia", " LG Mobilieji Telefonai

Natūralios Odos Vertikalus Atveju Dėklas ant Diržo Dėklas, Skirtas universaliam Xiaomi Redmi Huawei

Natūralios Odos Vertikalus Atveju Dėklas ant Diržo Dėklas, Skirtas universaliam Xiaomi Redmi Huawei "iPhone", "Samsung", "Nokia", " LG Mobilieji Telefonai

€9.03

Produkto aprašymas

  • 5.5 colių dydžio: 170 x 85 x 19.8 mm
  • Dizainas: Paprastas
  • Funkcija: Antidetonaciniai
  • Tipas: Maišelis
  • Prekės Pavadinimas: LUXMO PRABANGIŲ MOBILIŲJŲ
  • Suderinamos Prekės: Universalus
  • 4.7 colių dydžio: 150 x 82 x 18 mm
  • Dydis: 4.7

Apžvalga

Vertikalus Nekilnojamojo Odinis dėklas Dėklas Dėklas su Magnetiniu Uždarymu su Diržo ir Diržo Kilpos (Plius Dydis tiks Telefonas su Slim Padengti arba Oda ).

Funkcija

Stiprus magnetinis uždarymas, saugi telefono dėklas.Įrengta stumti žemyn ant diržo ir papildomas diržo kilpos saugumo, kai reikia.Stilingas dizainas, minkštas vidinis pamušalas padeda apsaugoti savo naują telefoną, iš plyšių ir įbrėžimų.Specialiai "iPhone" 6 Vidutinio Dydžio hibridas atveju.Šis maišelis bus per didelė plika telefonas.

Specifikacijos

Plius Dydis tiks Telefonas su Slim Padengti arba Oda.Įrašo jį į savo diržą ir apsaugokite savo telefoną bet kuriuo metu.Turite laisvų rankų įranga skylę ir palaikykite paspaudę laisvų rankų įrangos.Turiu kortelę, kišenėje.Medžiaga: Natūralios Odos.Priedu TIK tuo atveju, prietaisas neįskaičiuotos.

Išoriniai Matmenys

Už 4.7 colių: 150 x 82 x 18 mm (5.91 x 3.23 x 0.71 coliai) Dėl 5.5 colių: 170 x 85 x 19.8 mm (6.73 x 3.35 x 0.78 colio)

Pranešimas

Tinka TIK plika telefonas arba telefono su labai plonas korpusas su stiklo screen protector.Jei turite storio apsaugos atveju, prašome jį pašalinti prieš naudojant šį dėklas.

Packge būti

1 x Originali Odinis dėklas

Žymos: mobil telefono dirželis, uag huawei atveju, nokia 3310 tpu, telefono dėklas, odinis diržas, lino audinys, mi restauruotas telefono, arklių odinis mobiliojo telefono dėklas, redmi xiaomi, akumuliatoriaus dangtelį "nokia"

Atsiliepimai

Reitingas