Čia ir Dabar (4 DVD rinkinyje) pateikė Dani DaOrtiz magija gudrybės

Čia ir Dabar (4 DVD rinkinyje) pateikė Dani DaOrtiz magija gudrybės

Čia ir Dabar (4 DVD rinkinyje) pateikė Dani DaOrtiz magija gudrybės

€10.58

Produkto aprašymas

  • Dydis: One Size
  • Savybės: Lengva Padaryti
  • Prekės Pavadinimas: ZXZ
  • Medžiaga: Metalo
  • Lytis: Unisex
  • Veiklos Formos: Close-up Magic
  • Modelio Numeris: 5555
  • Yra Instrukcija: Taip
  • Amžius: Suaugusieji
  • Tipas: KORTELĖS

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.Prašome pirkti.Aš turiu daugiau nei 15000 rūšių produktų.Mes tik parodyti kelių produktų.Jei negalite rasti produktus, jums reikia, prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas, prašome rinkti savo parduotuvę, ačiū.

Čia ir Dabar (4 DVD rinkinyje) pateikė Dani DaOrtiz

Tai Dani DaOrtizs naują DVD rinkinį.Tokie Dvd diskai buvo nufilmuotas gyvai tiesiogiai iš Grupokaps studija.Čia rasite Danis naujausias medžiagas ir bestkept paslaptis.Pasiruoškite būti nustebinti, mokytis ir smagiai rankose Dani DaOrtiz!

DVD 1 NAUJŲ POVEIKIS I

DVD pakrautas su nauja poveikis niekada anksčiau paskelbtos su paaiškinimais maitina subtilybes psichologijos naujų technologijų ir konstrukcijų DaOrtiz stiliaus.Šiame DVD rasite padarinių, pvz., skaitmeninio atitikimo visiškai denio trigubas vietos nustatymo funkcija, padedant durklas naują Triumfas rankose žiūrovas be kitų puikių kūrinių.

DVD 2 NAUJAS POVEIKĮ, II IR TEORIJA

Šis DVD baigiasi naują poveikio skyriuje ankstesnis diskas su kai kurių triukų, tarp kurių yra Puiki Žaisti ir Danis versijos klasikinis Atvirkštinio Apgauti Paulius Karis ir dar daugiau.

Be to, teorija, kad Dani pristato mus kiekvienas paaiškinimas šiame DVD jis norėjo skirti keletą minučių ištirti įdomių dalykų, pavyzdžiui, kaip turi būti natūralus paaiškinti sąvoką naudojant kortelę į burną apgauti.

DVD 3 TEORINĖS IR PRAKTINĖS (IR DAUGIAU EFEKTŲ)

Dviejų įdomių temų, kad Dani reikmenys šiame DVD: Vertinimas, kuriam Dani skiria daugiau nei valandą, metodus, poveikį subtilybes ir DaOrtizstyle tvarkymo ir antroji tema-ne mažiau įdomu, kaip ji yra Minties Kortele, kuriuo Dani kalbėjo apie daug kartų naujų minčių į šio darbo.

DVD 4 PUSIAU AUTOMATINĖS GUDRYBĖS IR TEORIJA

Septynios naujos pusiau automatinės brangakmeniais, kad bus tikrai padidinti savo stebuklinga repertuarą.Ir taip pat įdomus skirsnis apie netradicinį Mąstymą.

Žymos: dėmesio rinkinys, rinkinys magic, dvd triukui, sansmind, gatvės žaislas, žaidimo magija, švarkas magas, apgauti, dvd magija gudrybės profesionalių magų, magija profesinės

Atsiliepimai

Reitingas