Nerūdijančio Vieną Nailono Sheave Skriemulys Blokuoti Nerūdijančio Plieno 316 Lynas Skriemulys su 25mm Nailono Varantys 5vnt

Nerūdijančio Vieną Nailono Sheave Skriemulys Blokuoti Nerūdijančio Plieno 316 Lynas Skriemulys su 25mm Nailono Varantys 5vnt

Nerūdijančio Vieną Nailono Sheave Skriemulys Blokuoti Nerūdijančio Plieno 316 Lynas Skriemulys su 25mm Nailono Varantys 5vnt

€10.04

Produkto aprašymas

  • Naudojimas: Apkrovos arba Kėlimo Aparatūra
  • Dydis: 25mm
  • Gruntas: Aukštos Poliruoto
  • Funkcija: Lengva įdiegti/naudoti Didžiausią Atsparumą Korozijai ir Duability
  • Tipas: Nerūdijančio Plieno Nailono Ratai Pasukami Skriemulys
  • Raktiniai žodžiai: Nerūdijančio Plieno Vieno Nailono Sheeve Skriemulys Blokuoti
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Medžiaga: nerūdijančio plieno 316

Aukštos Poliruoto 25mm Nailono Varantys Nerūdijančio Plieno 316 Jūrų Eye Swivel Vieną Sheave Skriemulys Blokuoti

Aprašymas:

- Sunkiosios ir didelio stiprumo Jūrų Laivu Mini Nerūdijančio Plieno 316 Swivel Skriemulys su 25mm Nailono Varantys

- Lengva įdiegti, patvarus ir atsparus korozijai

- Taikyti įvairias valtis ar namų ūkio programas

- Puikiai tinka užtikrinti ir laikydami nuspaudę straipsniai

- Lengva ir patogu naudoti

- Jie gali būti naudojami pakrovimo ir iškrovimo prekių,kasybos įranga,miškų ūkio mašinų,žemės transportas,kėlimo mašinos ir kt.

Specifikacija:

- Medžiaga: 316 nerūdijantis plienas

- Lenghth: Apie 58mm

- Plotis: Apie 12,5 mm

- Nailono Rato Skersmuo: Apie 25mm

- Vidinio Skersmens Nailono Rato : Apie 20mm

- Vidinis Ilgis Swivel Diržas: Apie 16 mm

- Vidinis Plotis Swivel Diržas: Apie 10mm

- Darbo Saugi Apkrova Limts : Apie 25kg, ir neveikia ribos yra apie 4 kartus saugių ribų.Pastaba: maksimalus krovinio svoris yra Teorinė vertė, mes negali garantuoti skriemulys gali pasiekti max apkrovos,tačiau šie skriemuliai buvo standartą padarė.Tikimės, kad jūs galite suprasti!

- Spalva: Sidabrinė

N pastaba:

Kaina yra 5pc nerūdijančio plieno Vieno nailono varantys Skriemuliai .

Prašome leisti nedidelius klaida dėl vadovo meas urement.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Komplektą Sudaro:

5 vnt Jūrų Laivu mini nerūdijančio plieno nailono sheave vieną swivel skriemuliai.

Prieš perkant, prašome perskaityti ir laikytis mūsų prekybos sąlygų proto.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su Ziv.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti baigti su 3 dienas.

3. Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Laivybos kaina nėra įskaitant draudimo ir importo/eksporto mokesčiai.

Apie Siuntos

1. Pasibaigus mokėjimo aišku, mes atsiųsime sklypo Zinojo.lt sandėlį, kuris trunka about3-4dienos, tada išvykimo iš sandėlio į savo šalį.ačiū už jūsų kantrybę.

2. Mes nesiūlome jums rinktis Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, nes jis yra lėtas, ir ji stebimi, kai pasiekia jūsų šalyje, iš mūsų pusės.Jei jums turi pasirinkti, kreipkitės į vietinį pašto tarnyba ir palaikyti su jais ryšį, kai jūsų sklypo pasiekė savo šalyje.mes nesame atsakingi už bet grįžti sukelia muitinės jūsų šalyje.

3. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko adresas/telefonas(mobilusis telefonas)/ zip code(pašto kodas ) yra teisingi.Kad gali padaryti daiktus pasiekti, kad jūs lengvai!

4. ServiceTransit Metu teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote savo sklypo, prieš atidarant ginčų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau su geriausias sprendimas.Mūsų tikslas-kliento pasitenkinimą!Grįžti & Grąžinamoji Išmoka 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį ,konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų go#.

Žymos: tunelio inox 316, blokuoti virvė, inkaro elektrinė gervė, nerūdijančio plieno varantys lova, valčių gervė, blokas, reikmenys, nerūdijančio plieno kojos varantys, atsparumas inox 316, arbata inox 316, blokuoti skriemulys

Atsiliepimai

Reitingas