SP UHF Belaidžio ryšio Sistema su laisvų Rankų įranga Mic/Lavalier Atvartas Mikrofonus&Bodypack Siųstuvai ir Vienas Mini Įkrovimo Receiver1/4"produkcija

SP UHF Belaidžio ryšio Sistema su laisvų Rankų įranga Mic/Lavalier Atvartas Mikrofonus&Bodypack Siųstuvai ir Vienas Mini Įkrovimo Receiver1/4

SP UHF Belaidžio ryšio Sistema su laisvų Rankų įranga Mic/Lavalier Atvartas Mikrofonus&Bodypack Siųstuvai ir Vienas Mini Įkrovimo Receiver1/4"produkcija

€24.28

Produkto aprašymas

  • Rele: Dinaminis Mikrofonas
  • Polar Modeliai: Cardioid
  • Komunikacijos: Belaidžio
  • Prekės Pavadinimas: XTUGA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Rinkinys Tipas: Siųstuvas Rinkiniai
  • Naudoti: Etapo Rezultatų Bevielis Mikrofonas
  • Stilius: Laisvų Rankų Įrangos Mikrofonas

GARSO PAŽANGOS

SP Belaidžio ryšio Sistemos su Ausinės su mikrofonu/Lavalier Atvartas, Mikrofonus ir Bodypack Siųstuvai

ir Vieną Mini Įkrovimo Imtuvas 1/4" Produkcija,Gyvų Pasirodymų ir konferencijoms

Punktas:

1.Naujų Kokybės ir Garso Kokybė:Šis GARSAS PAŽANGOS UHF belaidė laisvų Rankų įranga/Atvartas Mikrofonas ateina su nešiojamų imtuvas,naują metalo mini pocket siųstuvas,aukštos kokybės garso perdavimo,aišku, balso ir be grįžtamojo ryšio,be iškraipymų.Sukurta vokalo naudoti gyvų pasirodymų,garso stiprinimas.

2.Visiškai Suderinama:Šis nešiojamas imtuvas šiame belaidė laisvų rankų įranga/lavalier microphone sistema yra 6.35 mm(1/4")produkcija,galėsite prisijungti į bet kurį iš jūsų garso sistemą, pavyzdžiui, PA,maišytuvai,kolonėlės,stiprintuvai ir karaoke mašinos su 6.35 mm (1/4") mikrofono įvestis (ne line in arba aux-in).Savo vokalo garsas perduodamas į garso sistemą belaidžiu ryšiu.Jeigu jūsų garso sistemos yra 3,5 mm mikrofono įvestis, naudokite 3.5 mm 6.35 mm adapteris.

3. Lengva Nustatyti:Plug and play,nereikia app ar konfigūracijos, lengva naudoti.Tiek siųstuvas ir imtuvas, maitinami akumuliatoriai.Darbo dažnis yra nuo 627.0 į 656.4 MHz ir atitinka naujus FCC taisyklių bevielio mikrofono.Kiek gauna atstumas,signalo stabilumo.Veikimo diapazonas maždaug gali būti iki 100m(328ft).

4. Mikrofonas Volume Control:LCD ekranas Bodypack siųstuvas rodo dažnį, mikrofono garsumą, taip pat apie baterijos įkrovimo lygį.Keisti mikrofono garsumą iš Bodypack siųstuvas yra lengva.Darbo statusas yra aišku iš pirmo žvilgsnio.

5. Platus Pritaikymas:Idealiai tinka gyvų pasirodymų, pavyzdžiui, bažnyčios, vestuvės, prezentacijos, mokykla vaidina, mokymai ir visuomenės speakings.Tai puikiai tinka studentams, pradedantiems žmonėms iš "YouTube" ar kitų gyvų įvykių.

Aprašymas:

-U HF mikrofonų sistema plug and play, labiau stabili, signalų perdavimo, stiprus anti-trukdžių, aiškus balsas, puiki garso kokybė.Laisvų rankų įranga ir lavalier mikrofonas gali būti nustatytas ne bus, todėl tinka visoms progoms.

-S trong suderinamumas suderinamas su kelis įrenginius.Šis bevielio mikrofono sistema veikia su bet PA, garsiai garsiakalbis, maišytuvas, stiprintuvo ar karaoke mašina, kuri yra mikrofonas įvestis ir mic volume control.Naudoti 3.5 mm ¼ " adapteriu, jei jis yra 3,5 mm mikrofono įvestis.

-A, n, lengvai skaitomas LCD informacinis ekranas, kuris užtikrina nuolatinį stebėsenos sistemos veikimą.Gali rasti darbo statusas maitinimo metu.Tiek siųstuvas ir imtuvas, maitinami akumuliatoriai.

-L ightweight, Patogiai & Patvarus-laisvų Rankų įrangą arba Lavalier mic yra ideali programoms, kurioms reikia maksimalaus našumo ir mobilumo.

Paketų Sąrašas:

Nešiojamų Mini Imtuvas * 1

Bodypack Siųstuvas * 1

Laisvų Rankų Įrangos Mikrofonas * 1

Lavalier Microphone * 1

USB įkrovimo kabelis *1

Žymos: bodypack siųstuvas, belaidžio rode, "android" bevielis mikrofonas, atvartas bevielis mikrofonas, lavalier microphone radijas, bodypack, bodypack mikrofonas, belaidžio microphon, mažytis mikrofonas, wireless, jojo

Atsiliepimai

Reitingas