Nemokamas pristatymas logotipą visą dviračių ratų 3k blizgus 700C kniedė, skirta dviračių anglies ratus su keramikos centrus pagamintas taivanyje

Nemokamas pristatymas logotipą visą dviračių ratų 3k blizgus 700C kniedė, skirta dviračių anglies ratus su keramikos centrus pagamintas taivanyje

Nemokamas pristatymas logotipą visą dviračių ratų 3k blizgus 700C kniedė, skirta dviračių anglies ratus su keramikos centrus pagamintas taivanyje

€318.86

Produkto aprašymas

  • Dydis: 38/50/60/88
  • Ratlankio tipas: Vamzdinės Arba Kniedė, Skirta
  • Rato Medžiaga: anglies
  • Garantija: 1 Metai
  • Prekės Pavadinimas: LEERUN
  • Taikoma Dviračių: Kelių Dviračiai
  • Nemokamas Pristatymas: Taip
  • Baigta: Matinis arba Blizgus
  • Apdailos: Matinis arba Blizgus
  • Modelio Numeris: 38/50/60/88mm
  • platus: 23or 25mm
  • Stabdžių Sistema: V Stabdžiai
  • Kalbėjo Skylę: 20 - 24H
  • PAVIRŠIUS: 3k arba UD

Produkto Aprašymas Dydis:

700C - Anglies Ratų 50 mm /38/60/88mmdepth

Plotis - 23 mm pločio (jei norite, 25mm pločio , prašome pastaba ) Tipas: Road Bike Aširačio Medžiaga: Pilnai anglies pluošto R im Tipas: kniedė, skirta arba Vamzdinės Apdaila: 3K - Matinis arba Blizgus Kasetės Įstaiga: shimnao 9/10/11 greitis arba stovyklą 10/11 greitis, Šakotuvai:

Novatec stebulės .powerway R13 R36 ,

hub (kaina ne sam el. (Spalva Juoda/Raudona) - Pasirinkti Vieną?N ipple: Aliuminio - (Silver/Black/Red - Pasirinkti vieną) Stipinai: ( Juoda/Balta spalvos - Pasirinkti vieną) Skylė: Priekiniai 20H, Galiniai 24H ar Priekiniai 18H, Galiniai 21H Svoris: 1550g/pora (R13 Hub), Įskaitant: Vėrinukai(quick release) + Dovanos (Ratlankio Juostos + Stabdžių trinkelių) Garantija:

1 Metai

Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome palikti žinutę apie tai, ką norite ,Ačiū

Pvz.: blizgus, shimano 10 greičio, kniedė, skirta .juoda, šakotuvai, black stipinai, juodo speneliai.

Dear friend , Atminkite :

mes galime pateikti bet kokį logotipą dviračio ratus, jei norite pamatyti pls susisiekti su manimi

geros kainos , laukia jūsų, ačiū !

Klientų Aptarnavimas

Mes skiriame sau, kad aukštos kokybės, tačiau pigiai anglies dviračių dalys , kviečiame kooperatyvo narių visame pasaulyje didmeninė ir pagaminti pagal užsakymą.Kas daugiau, mes galime priimti "PASIDARYK pats" produktų, tokių kaip įtraukti savo vardą ir pavardę, pakeisti spalvą ir jūsų norėčiau modelis.

Apmokėjimas: Jūs galite mokėti byInclude Kredito Kortelės, Banko pavedimu, Western Union " ir kt. 100% saugus mokėjimo.

tai yra saugus bendrovė.

Kodėl Mokėjimas yra 100% Saugus?Nes jūs mokate DHGATE .com bendrovės, kai jūs gaunate produktus, Zinojo.lt galite išleisti pinigų, kad parduotuvės savininkas.Jūs gaunate produktą ne pirmas, ir parduotuvės savininkas gauti pinigų vėliau.Jei jūs negalite gauti produktą, jūs galite gauti grąžinamąją išmoką iš DHGATE.

Vežimą:

1, Jei pirkėjas nori naudotis daugiau, greičiau pristatymo būdą, kaip DHL, TNT, ir tt, prašome susisiekti su mumis dėl augančio laivybos kaina.

2 Instrukcija : laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis Aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Bet jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali susisiekti su mumis per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 pirkėjui prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų arba grąžinti pinigus.

Custom Muito norma(Importo Mokesčius): Mokėti mokesčius-tai pareiga kiekvieno piliečio, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakinga už krovinių atlikti ir namuose.

Atsiliepimai

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Žymos: ratų de anglies, anglies kelių aširačio, stendas arbatos keramikos, didelis fork, anglies kelių ratų, lert 700c vairo, anglies aširačio, grandinės apsaugas motociklas, 80mm dviračio ratlankio, taivano įrankis

Atsiliepimai

Reitingas