Piešimo Trafaretai, vaikams, vaikų piešinių šablonai Plastikinių žaislų, piešimo Dinozaurų 12Designs128x128mm

Piešimo Trafaretai, vaikams, vaikų piešinių šablonai Plastikinių žaislų, piešimo Dinozaurų 12Designs128x128mm

Piešimo Trafaretai, vaikams, vaikų piešinių šablonai Plastikinių žaislų, piešimo Dinozaurų 12Designs128x128mm

€5.00

Produkto aprašymas

  • Amžius: > 3 metų
  • Prekės Pavadinimas: Intingdo
  • Lytis: Unisex
  • spalva: Kaip paveikslėlį
  • Klasifikacija: Kopijavimo Sąsiuvinis
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Piešimo Lenta
  • Įspėjimas: 3 Metai Iki
  • Modelio Numeris: sten004
  • Plastiko Tipas: PP

Dinozaurų trafaretai yra puikus ankstyvas vaikų ugdymas.Plastikinės piešimo trafaretai, skirti kids12 dizaino, per daug.Įvairūs dizaino apima 10 rūšių dinozaurai,dinozaurų kojų ir skeletas.Įdomus menų ir amatų veiklos už namų ar mokyklos.Įdomus daugiau!

Produkto savybės:

Aukštos kokybės plastiko, lengva ir saugu naudoti

12 rūšių mielas dizaino, gražus, spalvos dekoruoti, pritraukti vaikams išmokti

Galima plauti lengvai ir gali būti pakartotinai naudojamas

Geri vaikai anksti švietimo žaislai

Produkto informacija:

Medžiaga: PP

Dydis: 128x128x0.6mm

Pakuotė: 12pcs/daug

Svoris: 100g/daug

Dizainas: Dinozaurai

Apmokėjimas:

Mes priimame alipay čia, ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Pirkėjų nėra atsakinga dėl jokių mokesčių/muito kaltinamas savo šalyje ir bet kokio draudimo reikia ir visus papildomus muito mokesčius.

Vežimą:

1. Vežimas yra paprastai per China Post " Oro Paštu.Mes rašyti "dovanėlę" ant savo sklypo ir skelbia mažos vertės pagal kiekį ar dydį sklypas.Jei jums reikia paskelbti tikrąją vertę savo vietos custom house,prašome palikti savo pranešimą, kai mokama.Ir atkreipti dėmesį, jei jūs nuspręsite eiti su Švedija Paštu, tai užtruks 15 darbo dienų, parodyti, interneto, nes laivybos dieną, Švediją, Rašyti, pirma reikia laivu į Švediją Post Centre Anglijoje.Tada jis gali matyti ir interneto svetainėje.Kinija paštu, oro paštu, visada trunka 3-5 darbo dienas rodyti internete.

2. Pristatymas per China Post Oro Paštu, vidutinis pristatymo laiką yra apie 15-25 dienas, bet kartais jūs turės palaukti apie 30-45 dienas. 3.Instrukcija: laivybos laikas priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos pašto tarnyba siekiant gauti prekes kuo greičiau.Ir susisiekite su mumis išplėsti patvirtinimą kartą jūsų užsakymą.

4. LABAI SVARBU :pls patvirtinti jūsų vardas pavardė (pavadinimas) ir adresas yra teisingas, kai jūsų užsakymo,taip, kad savo sklypo gali būti deliveried paprastai ir laiku.

GRĄŽINIMAS:

1 Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant.

2 Mes esame 100% Pasitenkinimo Garantija, kad visi mūsų klientai, jūs Turėtumėte rasti jokių problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mumis per 7 dienas gavus prekę.Mes išspręsti jūsų problemą nuoširdžiai.

3 Klientų aptarnavimas yra labai svarbus mums.

Klientų Atsiliepimai:

Mes tiekėjas, palaikykite tikinčiųjų požiūris į paslaugą mūsų klientas, tikimės, tegul mūsų klientu gauti nuostabūs produktai ir paslaugos iš jav.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir tai mūsų garbė gauti gerus atsiliepimus iš jūsų.Todėl, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų

Žymos: airbrush trafaretai kaukoles, žaislai, tres metų, spalva dinozauras, vaikas nešiojamąjį kompiuterį, vaiko plastikinius trafaretus, vario rakto kopija, žaislai, lėlės 3 metų, vaikai lygiosios, lygiosios rinkinys, airbrush trafaretai (templates kaukolė

Atsiliepimai

Reitingas