TRONXY X5SA X5SA PRO Didelio Dydžio "PASIDARYK pats" rinkinys didelio Tikslumo Pramoninės Klasės Namų 3D Spausdintuvas Silent Skriemulys Medžiagos Pertraukos Nustatymo

TRONXY X5SA X5SA PRO Didelio Dydžio

TRONXY X5SA X5SA PRO Didelio Dydžio "PASIDARYK pats" rinkinys didelio Tikslumo Pramoninės Klasės Namų 3D Spausdintuvas Silent Skriemulys Medžiagos Pertraukos Nustatymo

€682.09

Produkto aprašymas

  • Kalbos: Anglų/Kinų
  • Maksimalus Spausdinimo Greitis: 150mm/s
  • Maksimalus Darbinis Greitis: 100mm/s
  • Antgalio Skersmuo: 0,4 mm
  • Tikslumo: XY
  • Spalva Spausdinimo Greitis: 20-150mm/s
  • Reikmenys Skersmuo: 0,75 mm
  • Fliament: PLA ABS HLPS Flxible MEDIENOS PC, PVC,, ir t.t.
  • Liejimo Technologija: FDM
  • Sąsajos Tipas: SD
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: X5SA PRO/X5SA
  • Spausdinimo Greitis: 20-150mm/s
  • Maksimalus Spausdinimo Dydis: 330*330*400mm/11.8*11.8*15.75 colių
  • Operacinės Sistemos: Linux/WIN7/MAC
  • "CE" atitikties: Taip
  • Failo Formatas: STL.G-kodą,LT
  • Gabalas Programinės Įrangos: Repetier-kompiuteris/Cura
  • Auto Niveliavimo: Taip
  • Gabalas Storis: 0.1-0.4 mm
  • Prekės Pavadinimas: tronxy
  • Įtampa: 110-220V
  • Maitinimo Šaltinis: 24V

10928252227363832 Karšto Pardavimo 3D Spausdintuvas JAV dolerių 298.57 / US $ 490.76 / LTL 399.00 /

5 Kulka Taškas X5SA 3D Spausdintuvas

1. [Nauji aukštos raiškos 3,5 colio jutiklinis ekranas] yra lengva valdyti ir lengviau naudoti.Nuotolinio ekstruderiu --- MK8 antgalis su įmantriais dizaino, aukštos spausdinimo tikslumas ir daugiau stabilus spausdinimo eksploatacinių savybių.Vieno kabelio konstrukcija --- Išspręsti daug linijų, chaotiškas linijas, lengviau valdyti.

2. [Gijų baigsis aptikimo] Kai reikmenys yra beveik išnaudotos, skubiai, garsas bus išduotas, siekiant išlaikyti vartojimo reikmenų laiku, kuri padidina spausdinimo efektyvumą.Automatinio niveliavimo --- vienas pagrindinių lygiava, greitai dirbti.Išsaugoti spausdinimo metu.

3. [Daugiau funkcijų] dvipusis aušinimo dizaino --- vėsinimo ventiliatorius + vėsinimo ventiliatorius, pagerinti aušinimo efektyvumą.Pajungimo plokštė box --- sutaupo laiko instaliacijos diegimo, daugiau, saugus ir patikimas.Pasirinktas aukštos dėvėti, atsparus skriemuliai --- padidinti spausdinimo greitį ir paslaugų gyvenimą.

4. [Patyrę spausdintuvo entuziastai], Kad TRONXY X5 serijos 3D spausdintuvas yra "PASIDARYK pats" surinkimo mašina.Ne tinka pradedantiesiems, kurie nori spausdinti tiesiogiai per trumpą laiką.Žinoma, jei esate "PASIDARYK pats" entuziastas ar pradedantysis, kurie yra pasirengę praleisti daug laiko, montavimas ir mokymosi 3D spausdinimo, taip pat galite pasirinkti pirkti.

5. [Garantinį aptarnavimą] [email protected] parama.Mūsų TRONXY suteiks visą techninę paramą ir pateiks jums patenkinamo atsakymo.Mes garantuojame, kad normaliomis aplinkybėmis mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Prašome būti kantriems ir laukti mūsų atsakymo, nereikia skubėti duoti mums blogas vertinimas, jūsų parama yra mūsų didžiausia motyvacija.

Palyginti kai kurių parametrų TRONXY 3D spausdintuvų modeliai

5 Kulka Taškas X5SA PRO 3D Spausdintuvas

1. [Naujai modernizuoti didelio tikslumo kreipiamųjų] Aukštos spausdinimo tikslumas, greita spausdinimo greitis, o super stabilumą.Automatinio niveliavimo --- Vienas pagrindinių lygiava, dirba greitai, išsaugoti spausdinimo metu.(Prieš spausdinant, prašome atkreipti dėmesį į platformą lygiava, ir tada nustatyti, Z kompensuoti)

2. 【Titan Ekstruderiu】 Paramos spausdinimas, įvairūs reikmenys, TPU ir kitų lanksčių medžiagų.★★★★★Prieš atlikdami automatinio niveliavimo, įsitikinkite, kad padėtis reguliuojamas jutiklis yra ne mažesnis nei purkštukų padėtis.Po to, kai automatinio niveliavimo operacijas, įsitikinkite, kad skirtumas tarp duomenų yra mažiau kaip 0,05 mm.Nepamirškite nustatyti ZOFFSET atstumas.

3. [Gijų baigsis aptikimo] Kai reikmenys yra beveik išnaudotos, garso bus išduodamas nedelsiant palikti vartojimo reikmenų ir pagerinti spausdinimo efektyvumą.Elektros energijos tiekimui atkurti print --- daugiau pažangių spausdinimas, spausdinimas gali ir toliau po išjunkite ir iš naujo.

4.【Patyrę spausdintuvo entuziastai】★★★★★TRONXY X5 serijos 3D spausdintuvas yra "PASIDARYK pats" surinkimo mašina.pirkėjas turi diegti ir derinti pats.Pridedamas SD kortelė suteikia elektroninė naudojimo instrukcijas ir nuorodą į įrengimas vaizdo.Gavęs paketą, prašome patikrinti vientisumą dalys pirmą kartą.Jei bet kurių dalių trūksta ar jie sugadinti, kreipkitės į aptarnavimo po pardavimo el. pašto kuo greičiau.Tam tikros dalys bus keičiamos nemokamai.

5. [Garantinį aptarnavimą] [email protected] parama.Jei jums kyla kokių nors problemų diegiant ir naudojant 3D spausdintuvą, perskaitykite vadovą ir kontaktinę TRONXY profesinė

po pardavimo personalas.Ji turi vienerių metų garantija.Mūsų TRONXY suteiks visą techninę paramą ir pateiks jums patenkinamo atsakymo.Mes garantuojame, kad normaliomis aplinkybėmis mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Prašome būti kantriems ir laukti mūsų atsakymo, nereikia skubėti duoti mums blogai, vertinimas.

Atsargumo priemonės:

1. Prieš atlikdami automatinio niveliavimo, įsitikinkite, kad reguliuojamas jutiklio padėtis yra ne mažesnis nei purkštukų padėtis.Po to, kai automatinio niveliavimo operacijas, įsitikinkite, kad skirtumas tarp duomenų yra mažiau kaip 0,05 mm.Nepamirškite nustatyti ZOFFSET atstumas. 2. Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant: Į X5SA 3D spausdintuvas yra "PASIDARYK pats" įrengimo mašina, pirkėjas turi diegti ir derinti pats.Pridedamas SD kortelė suteikia elektroninė naudojimo instrukcijas ir nuorodą į įrengimas vaizdo.Gavęs paketą, prašome patikrinti vientisumą dalys pirmą kartą.Jei bet kurių dalių trūksta ar jie sugadinti, kreipkitės į aptarnavimo po pardavimo el. pašto kuo greičiau.Tam tikros dalys bus keičiamos nemokamai. 3. Tinka patyręs spausdintuvo entuziastai ----- TRONXY X5 serijos 3D spausdintuvas yra "PASIDARYK pats" surinkimo mašina.Jis netinka pradedantiesiems, kurie nori spausdinti tiesiogiai per trumpą laiką.Žinoma, "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems, kurie yra pasirengę praleisti daug laiko, montavimas ir mokymosi 3D spausdinimas taip pat gali tai nusipirkti. 4. Jei nustatoma, kad spausdinimo galvutė surinkimas ir spausdinimas platforma yra drebulys, tai yra normalu po transportavimo.Sugriežtinti ekscentriškas riešutų, tai nėra kokybės problema. 5. Nepraleiskite orange kortelių skaitytuvas SD kortelę, į mašinos surinkimo instrukcija prie SD kortelės, spausdinimo bandymo failus ir pjaustymo įranga. 6. Į TRONXY 3D spausdintuvas taikytas griežtai spausdinimo bandymus, prieš išvežant iš gamyklos, todėl, jei yra gijų likę antgalis, tai yra normalu.Nesijaudinkite.

Žymos: 3 ender, clank, namų, "pasidaryk pats" electron rinkinys, amatų medienos, anycub, tronxi x5sa, varžtas temperatūros jutiklis, 70 spausdintuvą, ctc spausdintuvą

Atsiliepimai

Reitingas