Automobilių Pripučiami Lova Galinės Sėdynės Čiužinys Airbed Poilsio, Miego, Kelionės, Kempingas Pripučiamos Sofos Pagalvėlių, Automobilių Priedai, Su 2 Pagalvės

Automobilių Pripučiami Lova Galinės Sėdynės Čiužinys Airbed Poilsio, Miego, Kelionės, Kempingas Pripučiamos Sofos Pagalvėlių, Automobilių Priedai, Su 2 Pagalvės

Automobilių Pripučiami Lova Galinės Sėdynės Čiužinys Airbed Poilsio, Miego, Kelionės, Kempingas Pripučiamos Sofos Pagalvėlių, Automobilių Priedai, Su 2 Pagalvės

€16.92

Produkto aprašymas

  • dropship: Parama
  • Lauko Veikla: Stovyklos
  • Medžiaga: PVC
  • Modelio Numeris: Automobilių Pripučiami Lova
  • Dampproof Kilimėlio Tipas: Kita
  • Pagal Pripučiamos Režimas: Išorės Pripūtimo Siurblys

Savybės:

Minkšta ir Patvari Medžiaga:

Flocking paviršius šio VISUREIGIS oro pagalvėlė yra patogi, odos draugiškas, gamtos, patogiai, tvirtai prisiūta ir sandarumą.

Lengva valyti, galima pašalinti nešvarumus lengvai ir greitai tik su viena servetėle.

Mėgaukitės Geriau Miegoti:

Apie 175*130cm/68.9* 51.2 cm, super-didelio dydžio, vienodos jėgos, užtikrinant ne žlugimo ir stabili parama.

Šio automobilio oro čiužinys, gali pasukti atgal savo automobilį į patogią lovą, padeda atsipalaiduoti jūsų kūno ir mėgautis geriau miegoti kelionės metu.

Aukštos Klasės:

Galvos apsauga, gali būti naudojamas kaip atlošas už sėdi ir guli, galva susidūrimo prevencijos, laisvai keičiasi laikysena.

Nesvarbu, ar esate automobilyje, lauke ar namuose, tai dvipusis oro čiužinys gali būti naudojamas kaip poilsio lova.

Ji yra super apkrova 650 svarų ir gali tilpti 2-3 suaugusiems.

Greitai Infliacija ir Defliacija:

Stangrumą gali būti koreguojami pagal jūsų poreikius.

Oro pagalvės abiejų pusių gali būti greitai pripūsti ar be oro iki reikiamo tvirtumo per kelias minutes.

Išpūsti čiužinys, jums tik reikia prijungti siurblio į cigarečių degiklio lizdą automobilyje, o tada pūsti orą į čiužinys per antgalį.

Nešiojamų ir Praktiška:

Dėl pripučiamos konstrukcijos, čiužinys gali būti greitai sulankstyti saugoti, bei pridedamas krepšys gali būti naudojamas patogu keliauti ir stovyklauti.

Šis nešiojamas oro čiužinys yra suderinamas su daugeliu automobilių modeliai, ir gali būti lengvai įrengti ant galinės sėdynės.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Pripučiami Lova

Medžiaga: PVC+flocking

Spalva: juoda, pilka, smėlinė, balta

Pakavimo Sąrašas:

Pripučiami Automobilių Oro Lova x 1

Pagalvė x 2

Remonto Komplektas x 1

3 Skirtingo Dydžio Antgaliai x 1

Pripūtimo ir Defliatorius Oro Siurblys x 1

Maitinimo Adapteris Automobilinis 12V DC x 1

Saugojimo Krepšys x 1

Instrukcija x 1

Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir lašas laivybos Kad?Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Ir paprastai, mes ne palikti jokios informacijos apie mus, ant sklypų. 2. Kaip gauti stebėjimo informaciją?

Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją. 3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?

Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.Siųsti bei grąžinti: Mes išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: mažas čiužinys paplūdimys, kvd kempingas lovos, oro čiužinys lova, gian čiužinys kempingas, oro čiužinys, automobilių, airbed remontas, pilna stovykla-lova, inflat pagalvė, baidarių atlošas, lushdream pagalvė

Atsiliepimai

Reitingas