NAUJAS Vystyklų Krepšys Multi-Funkcija baby bags mama Kelionių Kuprinė Didelės Talpos su Įžeidžiamas Kišenėje, Rankinėje Vystyklų Maišeliai

NAUJAS Vystyklų Krepšys Multi-Funkcija baby bags mama Kelionių Kuprinė Didelės Talpos su Įžeidžiamas Kišenėje, Rankinėje Vystyklų Maišeliai

NAUJAS Vystyklų Krepšys Multi-Funkcija baby bags mama Kelionių Kuprinė Didelės Talpos su Įžeidžiamas Kišenėje, Rankinėje Vystyklų Maišeliai

€10.91

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Aukštis: 9.8inch
  • Elemento Tipas: Vystyklų Krepšiai
  • Prekės Svoris: 0.7kg
  • Stilius: Kuprinė
  • Uždaryti Tipas: užtrauktukas
  • Modelio Numeris: vystyklų krepšys
  • Elemento Plotis: 6.7inch
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Dydis: (20cm
  • Pagrindinė Medžiaga: Poliesteris
  • Elemento Ilgio: 9.4inch

Trumpas Įvadas:

Šis vystyklų kuprinė pagaminta iš poliesterio audinio, su didelės talpos, yra atskirti, izoliuoti kišenės su aliuminio folija, gali laikyti visus savo esminiai elementai, kūdikių priežiūros.Tokie kaip vystyklai, buteliukai, maisto, drabužių ir žaislų.Stilinga išvaizda jums stilingas tėvai.Svarbu, įranga mama ir tėtis galėtų išeiti į lauką su kūdikiu.

Savybės:

Aukščiausios KOKYBĖS, Pagamintas iš aukščiausios kokybės poliesterio audinio, lengvai nuvalykite švarus, ne nerimauti, išsiliejo, pieno ar vandens.

DIDELĖS TALPOS - Didelis pagrindinis skyrius gali būti visi pagrindai, tokie kaip vystyklai, buteliukai, maisto, drabužių ir žaislų.Plati anga yra patogu įdėti ir išimti dalykų.

SKIRSTOMI IZOLIUOTI BAG - Izoliuoti maišelį su aliuminio folija gali saugojimo pieno arba laikyti pieną šilta, kai jūs einate.

MUILPLE SKYRELIO - 2 vidinis izoliuoti kišenės ir kelios kišenės viduje gerai organizuotas.

PATOGUS NEŠIOJIMO - Detatchable dirželiai, gali būti kuprinė arba hanbag, jūs galite jį nešiotis be vargo, net jei jūs įtraukėte daug elementų į jį.

Techniniai duomenys:

Spalva: Glaucous / Geltona / Violetinė / Tamsiai Mėlyna / Pilka / Plunksna (Pasirinktinai)

Medžiaga: Poliesteris

Gaminio Dydis: 25 * 24 * 17cm / 9.8 * 9.4 * 6.7 į

Pakuotės Dydis: 27 * 24 * 9cm / 10.6 * 9.4 * 3.5 į

Pakuotės Svoris: 700g / 24.7 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Vystyklų Krepšys

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: ir mama, "zara" vystyklų krepšys, kuprinė maišelis vystyklų, lady mama maišo, krepšys mamai, mama maišo, didelis dulkių maišeliai, rankinės, tous vystyklų krepšys, niūrus, osoce vystyklų kuprinė

Atsiliepimai

Reitingas