Sukasi Papuošalų Laikymo Dėžutė Makiažas Organizatorius Ming Makiažas Talpinimo 4 Sluoksnis Kietas Saugojimo Karoliai Stovo Saugojimo Bylos Turėtojas

Sukasi Papuošalų Laikymo Dėžutė Makiažas Organizatorius Ming Makiažas Talpinimo 4 Sluoksnis Kietas Saugojimo Karoliai Stovo Saugojimo Bylos Turėtojas

Sukasi Papuošalų Laikymo Dėžutė Makiažas Organizatorius Ming Makiažas Talpinimo 4 Sluoksnis Kietas Saugojimo Karoliai Stovo Saugojimo Bylos Turėtojas

€13.28

Produkto aprašymas

  • Specifikacija: 21*14*8cm
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Formos: Stačiakampis
  • Grotelės Kiekis: 4
  • Stilius: Modernus
  • Technics: Blizgus
  • Produktas: Kita
  • Modelio Numeris: Papuošalų laikymo dėžutė
  • Apkrovos: Kita
  • Talpa: 41-65 vienetų saldainių Alpės
  • Plastiko Tipas: PS
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Naudoti: Kita

Ypatybė:

4-lygio saugojimo vietos: 4-lygio dizainas padeda skirstyti įvairių papuošalų, pavyzdžiui, auskarai, žiedai, karoliai, apyrankės, raktų ir kitų smulkių aksesuarų.Viršutinis dangtelis idealiai tinka apsaugoti jūsų papuošalai iš dulkių ir pažeidimų.

360° rotacija: 360° sukimosi dizainas leidžia lengvai priimti jūsų mėgstamų papuošalų ir mažus objektus.Taip pat galite pasukti jį, bet atrodo jums patinka, todėl tai puikus namų puošybai.

Medžiaga: Tai cilindro formos papuošalų dėžutė pagaminta iš ABS dervos (plastiko), kuris yra labai lengvas ir patvarus.Kiekvienas sluoksnis turi minkštą pagalvę, kad apsaugoti jūsų brangakmeniai juvelyriniai dirbiniai nuo įbrėžimų.

Puikus dydžio, Ši papuošalų dėžutė yra tinkamo dydžio, neužima daug vietos, ir gali geriau papuošti savo tualetinis staliukas.Ir ji taip pat gali būti lengvai pateikti savo lagaminą, todėl tai idealus kompanionas kelionės.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: skaidrus

Dydis: 11.5x17.5cm

Pakavimo sąrašas :

1x papuošalų laikymo dėžutė

Sukasi ,Papuošalai, Talpinimo ,Makiažas Organizatorius ,Ming, Makiažas ,Saugojimo Dėžutė ,4 Sluoksnis ,Kietas ,Saugojimo ,Karoliai, Stelažas ,Sandėliavimo, Atveju ,Savininkas,

1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Žymos: lauke makiažas organizatorius, papuošalų stendas, biuro organaizer, blizgučiais makiažas turėtojas, ming shi 3000 s, papuošalai organų, arcyrlic makiažas saugojimas, dokumentas katalogą, lauke storag, dėžutė plastikinė mažas

Atsiliepimai

Reitingas