Blakstienų Pratęsimo Klijai Greitai Stiprios Blakstienų Klijai Papildomų Ilgalaikis 5ml

Blakstienų Pratęsimo Klijai Greitai Stiprios Blakstienų Klijai Papildomų Ilgalaikis 5ml

Blakstienų Pratęsimo Klijai Greitai Stiprios Blakstienų Klijai Papildomų Ilgalaikis 5ml

€10.44

Produkto aprašymas

  • Dydis: 5ml Eyelash Glue
  • Medžiaga: Vidutinio Kvapas Blakstienų Pratęsimo Klijai
  • Modelio Numeris: Pusiau Ilgalaikis Blakstienų Klijų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: blakstienų klijai

Blakstienų Pratęsimo Klijai Greitai Stiprios Blakstienų Klijai Papildomų Ilgalaikis 5ml

Apie gaminį:

Prekės Pavadinimas : Tdance Adhesvie

Kiekis : 5g/10g

Spalva : Juoda

KIEKIS : 1 Buteliukas

Dirginimas : Ne

Kvapas:Ne

Sausas laiko : 1-2second

Ilgalaikis laikas : 4-5 savaites

8 Žingsniai į Tobulą Blakstienų priauginimo

1 žingsnis. Taikyti pagal akių lipdukai

Taikant pagal akių lipdukai/gelis pleistrai, jums turėtų vengti pateikimo lipduko per arti akių.Lipdukas turėtų būti virš apatinės blakstienos, apie 3-4 milimetrų nuo apatinių blakstienų liniją.Patikrinkite, dangteliai iš žemiau užtikrinti, viršutinis ir apatinis dangteliai formos sandariklio jokių spragų.

2 žingsnis. Pasirinkti plėtiniai

Visada naudokite ne mažiau kaip trijų skirtingų ilgių plėtinių, kurie svyruoja nuo 9 mm iki 18 mm ilgio.Tai geriausia naudoti 8 mm, blakstienų plėtinius vidiniuose kampuose akį, vengti dirbtinio clownlike atrodo.Taip pat svarbu naudoti 8 mm plėtiniai visoje akių, tarp ilgiau pratęsti sukurti storio blakstienų liniją.Gedimo maišyti trumpas plėtiniai rezultatų tuščias spragas, kad ilgai plėtiniai atrodo panašūs į voro kojos.Dramatiškas atrodo, pasirinkti storiausią (0,25 mm) garbanotas plėtiniai.Prabangiau, blakstienų plėtinius, sukurti daugiau fizinių išvaizdą.

3 žingsnis. Pick-up

Skleisti blakstienas ant savo vinyl padas skirta greitai pasiimti iš plėtinių.Orient pratęsimo tinkamai pincetu.Pratęsimas turėtų būti orientuotas esant 90° kampui tiesios tweezer greitai, tiksliai programą.

4 žingsnis. Cinkavimas

Laikydami plėtinį iš jos smailas gale, kritimo išplėtimas į klijų ; įsitikinkite, kad yra pakankamai klijų bazės išplėtimas.Braukite off perviršis prieš taikant.

5 žingsnis. Izoliuoti ir Braukite

Izoliuoti natūralių blakstienų su lenkta tweezer.Laikydami plėtinį iš jos smailas gale, braukite pratęsimo palei natūralių blakstienų.Kailis natūralus blakstienų su klijais, nuo pagrindo iki galo be jokių spragų, klijai.Skleisti klijų, kol sklandžiai.

6 žingsnis. Nustatyti

Po braukimo natūralių blakstienų pakankamai klijais kailio ji, nustatyti pratęsimo ant blakstienų apie 1/2–1 mm atstumu nuo vokų.Išleidimo pratęsimo ant natūralių blakstienų.Kad kūnas turėtų būti nukreipta į viršų ir lygiagrečiai su kitais blakstienos be jokio karoliukai klijai.Nelieskite pratęsti po nustatymas.Pereiti į kitą rajoną ar priešais akis ir pakartotinai kreiptis plėtinius, kol Ji tampa sudėtinga atskirti daugiau natūralių blakstienų.

7 žingsnis. Atskiras

Nėra dviejų pratęsimų arba natūralios blakstienos turėtų likti kartu.Naudoti abi pincetu atskirti bet plėtinių iš kaimyninių blakstienas ir/ar papildymai.Suvokti ir atskirti horizontaliuoju būdu; geriausias padaryta, o klijai yra sausas, bet ne visiškai išgydyti.Niekada netraukite vertikaliai arba vietoje, jokios įtampos dėl natūralių blakstienų.Pakartoti prašymą ir atskyrimo veiksmus tol, kol kiekvienas fizinis kūnas yra surištos.

8 žingsnis. Sausas

Kai visi natūralios blakstienos turi pratęsti tvirtai sukibę, tai laiko sausas naujai puošia blakstienas tris minutes.Rūkas su distiliuotu vandeniu, sausai vėl tris minutes, ir atlikti vieną finalinio turo atskyrimas.Prieš baigiant paslaugų ir padėti patikrinti vienodą taikymą, šukuoti, su korio brushor mascrase teptuku.

Nuotrauką Parodyti

Mūsų Biure&Waerhouse

Žymos: klijai super, blakstienų plovimo, blakstienų klijams, duo blakstienų klijai, blakstienų klijai stiprus, urmu blakstienų klijai, klijai dangus, tuščias blakstienų plokštelės ir dėžutės, klijai skystos, 30mm blakstienų

Atsiliepimai

Reitingas