2019 naujas + gamykloje + juoda Rickenback 325 3 paėmimas elektrinė gitara Užsakymą Ricken 330 gitara džiazo tremolo bridge nemokamas pristatymas

2019 naujas + gamykloje + juoda Rickenback 325 3 paėmimas elektrinė gitara Užsakymą Ricken 330 gitara džiazo tremolo bridge nemokamas pristatymas

2019 naujas + gamykloje + juoda Rickenback 325 3 paėmimas elektrinė gitara Užsakymą Ricken 330 gitara džiazo tremolo bridge nemokamas pristatymas

€273.66

Produkto aprašymas

  • Prašome nedvejodami rašykite man : jei jūs norite, kai kurie custom darbo
  • Prašome nedvejodami susisiekite su manimi : jei turite ką nors.
  • Medienos Kokybė : Aukščiausio AAA klasės
  • dažai: importuojami iš Korėjos ( jokios žalos organizmui )
  • Styginių Vijurkas: Uždaryti Rankenėlę
  • Korpuso Medžiaga: RAUDONMEDIS
  • Fingerboard Medžiaga: PALISANDRAS
  • Prekės Pavadinimas: KSG
  • Modelio Numeris: kevin shi gitaros
  • Tinka: Unisex
  • Lankas Medžiaga: RAUDONMEDIS
  • Atgal / Pusės Medžiaga: RAUDONMEDIS
  • Tipas: Elektrinė Gitara
  • Aparatūros: Korėjos neimportuotųjų
  • kilmės vieta: Pagaminta Kinijoje
  • Tonas Pozicija: tas pats, kaip nuotraukas rodyti
  • Pikapas: Pasyvus Uždaro Tipo

Sveiki atvykę į Kiniją Custom Gitara Fabrikas

mes tiekiame mažmeninės ir didmeninės, kokybė yra puiki, ir kaina yra žemesnė!

čia smūgis yra mano susisiekti su būdai jūsų patogumui:

tai yra atsiliepimų iš savo klientų visame pasaulyje:

Įmonės informacija apie MUS:

Mano gamykla yra įsikūrusi Weifang, Kinija, kurie specializuojasi manufactureing( buildiing) ir eksportuoti visų rūšių muzikos instrumentų, pavyzdžiui, elektrinė gitara, elektrinis bosai, garso,akustine elektrine gitara, ir jos priedus.Mes tikimės, kad nuoširdus bendradarbiavimas ir tarpusavio plėtros įmonių ir draugai iš viso pasaulio.

Kokybės Garantija:

Mes turime profesionalių QC komanda, užtikrinti aukštą produktų kokybę ir tinkamą pakavimo kiekvieną siuntą.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas, patrauklios patikimą, sklandų veikimą ir gracinga išvaizda.Be to, mes esame gitara gamintojas Kinijoje, ir mes turime gitara gamyklos ir gitara technikai, kiekvienas gitara bus patikrintas ir išbandytas prieš laivybos, todėl mes siūlome jums gitaros geros kokybės, bet žemos kainos, aš manau, kad jums bus gauti patenkintas gitara nuo manęs.

Pristatymo Terminas:

Kai mokėjimas buvo patvirtinta, jūsų prekės bus išsiųstos per 3 darbo darbo dienų.Paprastai tai užtruks 5-7 dienas, U. S. A. Laivybos per EMS, Tai paslauga yra greitai ir mandagus, ir mes suteiksime jums sekimo numerį, todėl jūs galite patogiai stebėti vežimų pažangos apie tai svetainėje.

Nemokamas Pristatymas:

Nemokamas pristatymas tik EMS ar Kinija Paštu. ( kiti siuntimo būdai yra neprivalomas, tačiau klientams reikia mokėti, laivybos mokestis.Klientams Reikia mokėti muitų mokesčiai kai kuriose šalyse, prašome būti gerai informuotas apie tai. )

Muitinės Spaudai ( Mažiau arba jokių Muitų Mokesčių Už Savo Prekes!)

We will ship daiktas kaip gimtadienio dovana ir ataskaitos prekių vertė iki 40 USD.Jums gali tekti mokėti mažai arba jokių muito mokesčių.Muitinės bus atidaryti paketą ir įvertink gitara kartais, Mes turime pakankamai patirties, kad padėtų jums gauti gitara per saugiai.

Grąžinimo Politika:

Mes priimame grąžinti, jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo,arba, jei produktas buvo pristatytas jums sugadinta būklės.Nepatenkinti klientai gali siųsti prekes atgal nedelsiant originalioje pakuotėje per 3 dienas.Mes atsiųsime jūsų grąžinimo gaminio mokestį, kaip tik aš gauti elementą.Jei įmanoma, mes galime grąžinti jums iš dalies remontas jei prekės nėra šiurkščiai pažeista, kurioje viskas priklauso nuo mūsų derybų.Siuntimo mokesčius atgal bus suteikiama pirkėjui!!

Pakuotė:

Visos gitaros neateina su kieto bylą, jeigu yra ženklas ( gitara su hardcase) produktų pavadinimas.Už hardshell, nebūtina pirkti visos gitaros, jei jūs perkate jį, mes išsiųsti gitara viduje hardcase geriau apsaugoti.Jei jūs neturite pirkti kietąjį atveju, mes bus naudoti putas ir kartoninė pakuotė laivybos.

Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, kaip pirkėjo, mes padarysime viską, kad surinks daugiausiai teigiamų atsiliepimų galima.jei jums nepatinka mano gitara, bet iš priežasčių, nedvejodami siųsti man savo atsiliepimus, aš vertinu, kad tai yra daug!Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai prieš paliekant nurtual ar neigiamus atsiliepimus!

Mes jums Išspręsti Bet kokį Klausimą Gali Patenkinti Mūsų Verslas!

Aš Įsitikinę Dievo ir Naudoti Širdies, kad Daryti Viską!

Pagaliau palinkėti jums malonu apsipirkti čia!

nuoširdžiausi linkėjimai,

Kevin Shi Pardavimo Komanda

čia dar kartą, tai mano įmonės el. pašto dėžutę:

keletas nuotraukų iš mano Gitara Gamykloje jūsų geriau suprasti mums,

Mes jums Išspręsti Bet kokį Klausimą Gali Patenkinti Mūsų Verslas!

Aš Įsitikinę Dievo ir Naudoti Širdies, kad Daryti Viską!

Pagaliau palinkėti jums malonu apsipirkti čia!

nuoširdžiausi linkėjimai,

Kevin Shi Pardavimo Komanda

Žymos: floyd rose tremolo, Tremolo, elektrinė gitara, dmx gaisro, aukštos kokybės elektrinių gitarų, rickenbacker rinkinys 325, floyd rose, acoust gitara pikapas, "pasidaryk pats" gitara rickenbacker, kevin shi gitara junior

Atsiliepimai

Reitingas