T6 LED MTB Galinės ir Priekinės Nustatyti 15000LM, Dviračių Žibintai, Dviračių Priekiniams USB Įkrovimo Daugiafunkcį Šviesos Žvejybos Įrankiai

T6 LED MTB Galinės ir Priekinės Nustatyti 15000LM, Dviračių Žibintai, Dviračių Priekiniams USB Įkrovimo Daugiafunkcį Šviesos Žvejybos Įrankiai

T6 LED MTB Galinės ir Priekinės Nustatyti 15000LM, Dviračių Žibintai, Dviračių Priekiniams USB Įkrovimo Daugiafunkcį Šviesos Žvejybos Įrankiai

€15.53

Produkto aprašymas

  • Montavimo Rodymas: rankenos
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Prekės Pavadinimas: VXM

Savybės:

*100% brand new ir aukštos kokybės

*Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti

*Ši šviesa yra USB Įkrovimo.Jūs galite įkrauti ši šviesa iš jūsų kompiuterio, ar bet kokio įrenginio su USB jungtimi.Ji turi trukmė 4,5+ valandų, aukščiausios nustatymo, todėl viršaus linija šviesos.

* * * Ši lemputė gali būti įdiegta lengvai.Dirželis yra pakankamai elastinga, kad tilptų visų rūšių dviračiai ir gali būti montuojamos ant bet kurios dalies dviratį.Dirželis gali būti lengvai atpalaiduokite ir pritvirtinkite, ir jokios priemonės yra reikalingos.

*Mūsų šviesa turi tris režimus ir universalus naudojimas.Kalnų keliais dviračiu priekinis žibintas funkcijų vieną mygtuką, norėdami pasirinkti tris skirtingus šviesos režimai:aukštas-žemas,-flash.Ir taip pat galite reguliuoti fokusavimą laisvai artinimas šviesos kūną.Atsižvelgiant sis puikus kempingas, žvejyba, bėgimas, vaikščiojimas šuo ir indoor/outdoor veiklos.

*Ši šviesa yra atsparus vandeniui.Naudokite šią patvarus ir gerai pastatytas šviesos, nesvarbu, kokios oro sąlygos.Yra atsparus vandeniui jis gali atlaikyti lietingą dieną.rūkas naktų bei audringų naktų taip pat.

Techniniai duomenys:

*Spalva: Juoda

*Medžiaga: Aliuminio lydinys

*LED: XML T6 LED

*Vandeniui lygis: IP65

*Medžiaga: Aliuminio Lydinys

*3 Režimai: High-Low-Strobe

*Maitina: Built-in Baterija 3000mAh, 3,7 V

Galinis Žibintas:

*Režimas: 4 režimai. (pastovus,lėtai flash,sprogimo, blakstienų ir flash tvarka)

*Ryškumas: 15 liumenų

*Gaminio Matmenys:7.5* 3* 2cm

*Montavimo Rodymas: dviračio sėdynė po

*Tinkamas Vamzdžio Skersmuo:12-34mm

*Aukštos kokybės vidinė ličio baterija,tik reikia apie 2 valandas bus visiškai įkrautas, o būti naudojamas apie 12 valandų.

*USB įkrovimo dviračių užpakalinis žibintas ir auto išjungti, kai visiškai įkrautas.

*Super atsparus vandeniui,kad jūs jojimo laisvai, nepriklausomai nuo lietaus.

Pakuotės Turinys:

1 x Dviračių Priekinis Žibintas (įkrovimo)

1 x Dviračių Galinis Žibintas (įkrovimo)

2 x USB Kabeliai

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypių da

Žymos: 15000lm, galingas a įkraunamas led žibintas, t6, galva, led žibintuvėlis, dviračių led usb, dviračių t6 led, dviračių t6, dviračių žibintų usb, 15000lm dviračių, led žibintai

Atsiliepimai

Reitingas