Zinojo.lt Gamyklos Vietoje Kamuolys Narve Katė Kibinimas Žaislas narvelį su Plunksna Triušio Odos Pelių SPĄSTAI Pelės

Zinojo.lt Gamyklos Vietoje Kamuolys Narve Katė Kibinimas Žaislas narvelį su Plunksna Triušio Odos Pelių SPĄSTAI Pelės

Zinojo.lt Gamyklos Vietoje Kamuolys Narve Katė Kibinimas Žaislas narvelį su Plunksna Triušio Odos Pelių SPĄSTAI Pelės

€7.39

Produkto aprašymas

  • Svoris: 20g
  • Ar Importuoti: No
  • Produktų Kategorijos: Pakutenti Katė Žaislas
  • Medžiaga: pliušas
  • Kategorijos: Naminių gyvūnų žaislai
  • X: Pet Taro
  • Ar Tarpvalstybinių Tiekimo: Is
  • Kilmė: Zhejiang
  • Dėžutės Numeris: 500
  • Čia Gali Būti Suteikiama: Is
  • spalva: Spalvų maišymas
  • Žaislai Tipas: Kamuoliai
  • Pagrindinės Pardavimų Regionuose: Pietryčių Azija
  • Ar Patento Šaltinis: No
  • Punktas: B39212
  • Pagrindinių Tolesnių Platforma: Noras, "Amazon", AliExpress, Nepriklausomas Stotis, Lazada, EBay

I. Didmeninė Instrukcijos

1. Įmonės Produktai Paramos Mišrios Partijos, Taip, Kad Jūsų Veislių Yra daug, Kapitalas Nebus Overstocked, ir Verslui Bus Lengviau Padaryti.

2. Didmeninės prekybos Sąlygos: Visą 200 Juanių Pristatymo.

3. Jei Produktas Yra Įvairių Stilių ir Spalvas Siunta Mes Tolygiai, stenkitės Suteikti Jums Geriausia-Pardavimo Stilius!

4. Get-kaip Taisyklės: Pažiūrėkite į Pavyzdžius Pagal Didmeninė Kaina 2 Kartus, kitą Kartą, kai Prekės grąžinimo Paštu.

Antra, Transportas

1. Režimas Išleidimas Yra Trys: Prekės Logistika.Įprasta Patikrinta.Express .

Krovinių Nuoroda Nuoroda:

2. Visi Įkainiai Yra Nemokama Pašto Mokesčius ir Mokesčius (Krovinių vežimo Poreikį Klientams Mokėti).Siekdama Išsaugoti Krovinių vežimo Sąnaudas ir pagreitinti Transporto, Miestų, Kur Yiwu Logistikos ir Auto Transportu Galima Pasiekti Paprastai Naudoti Logistikos ir Auto Transportu Pristatyti Prekes.Mes taip Pat palaikome Jiaji, Debang ir Huayu Logistika (Jei Yra Paskirtas Logistikos, Mes Galime Atsiųsti Jums).

3. Pristatymo Laikas: Dėl Didelio Didmeninės prekybos Apimtis, Jums Reikia Įdėti siekiant Sandėlyje Pirma, ir Tada Organizuoti Paskirstymo, Krovinių, Pakavimo ir Medinis Rėmas.Mes Paprastai Pristatome Prekes Per 72 Valandas, Todėl Prašome Nesijaudinkite apie Klientus ir Draugus, tai Gera Vieta Užsakymą iš Anksto, Ačiū už Jūsų Supratimą.

Trys, Aptarnavimas po Pardavimo

Pirkinių Prašome Atidžiai Perskaityti prieš Bendrovės Didmeninės Aprašymas, Aptarnavimas po Pardavimo, Mokėjimo, Pristatymo, kad Būtų Galima, kad abi šalys Geriau Bendravimą ir Koordinavimą..

1, šių Produktų Nuotraukos Yra Tik informacinio pobūdžio, Prekių Naujinimus Arba Pagerinti jo Kokybę, Nustatyti, spalvų, Stiliaus ir Kitų, Jei Yra Bet kokia Kaita, Bet kuriuo Metu, be išankstinio Įspėjimo, Kad Yra, siekiant įtikinti Natūra.

2. apie Problemą Produkto valdymas?

Bendrovės Pardavimų, Produktų, Yra Atsakingas už Visą.Mūsų Produktas Patikrinti Stengsis Padaryti Geriau, Pakuojami Produktai, Mes Ketiname Bandyti Daryti Gera, taip pat, Pabandykite Rasti Gerbiamų Logistikos Kompanijų ir Bendrauti, Kuris Užtikrina Jų Saugų Atvykimą.Užtikrinti, Kad Prekės gautos Saugiai.1 Atveju. Produkto Nedidelių Trūkumų, nuo gleivių, Mes per Geri Bendravimo ir po Pardavimo ir Turi Būti apmokėtos per Konsultacijas. 2. Priedai kitą Kartą, Kai Prekės Pakeitimo.Kad ir Grąžinti Gaminį bet Kuriuo metu Atgal Krovinių Apmoka Pirkėjas.Laikantis Principo, Abipusės Naudos, Manau, Bendrovė Bus Jūsų Aplinka, Kai Kalbama Mėginio Kodą, Jeigu dėl Pasitikėjimo, taip Pat Dirbti.Nes Jūs renkatės Tiekėjai, Mes taip Pat Pasirinkimas Klientams, mes Tik Norime Pasirinkti ilgalaikio Bendradarbiavimo Klientų Dirbti Kartu Plėtros.

Kadangi Ji Yra Didmeninė prekyba, Pristatymas Kiekis Yra Labai Didelis, Neįmanoma Patikrinti, Ar Ten Bus Pražanga, už Kiekvieną iš jų.Galimos Problemos yra Negerai Produkto Pristatymo, Produktų Kokybės Problemų, Pažeistą Pakuotę, Pažeistas Transportavimo, ir Nedidelius Defektus produktus.

3, po Gavimo, Jei Turite kokių nors Klausimų, Galite Susisiekti su Klientų Aptarnavimo.Jums Gauti Geresnį supratimą apie garantinis Aptarnavimas

4. Jei Mes Pristatyti Prekes Laiku, tačiau Krovinių vežimo Bendrovės vėluoja Pristatymo Laikotarpis, Ar Kiti Nuostoliai, Mes Negali būti Atitinkamos Atsakomybės ir žalos Atlyginimo.

5, Kliento Prekės Gavimo dienos 4 Dienas Branduolių Kiekio ir Kokybės Prekių, Jei Yra kokių nors Problemų, Laiku Atsiliepimus po Pardavimo, Klientų Aptarnavimas.Prieštaravimų Nėra Per 4 Dienas po Prekių pristatymo.Manoma, Kad nėra Jokių Problemų su Šiuo Bendradarbiavimą ir Sudaryti Sandorį.Jeigu Jums netinka Subjektyviai ir Imtis Vaizduotę Priežasties, Jūs negalite Priimti Grįžti be Kokybės Problemas.Atidžiai Patikrinti, ar Pakuotė iki Pristatymo,

6 Grąžintas prieš susisiekite su Mūsų Klientų Aptarnavimo, Komunikacijos, Patvirtinti Produktų Kategorijas, Skaičius.Jei Įtakos Neturi Jokio Pranešimo, Tiesiogines Grįžti, Mes Negali Būti Sprendžiamas.Grąžinant Produktą Reikia laikyti Originalioje Pakuotėje, ir ant Lūžimo Riziką, jei Grąžinamas prekes Buvo Priimtas Lūžimo man Bus Negrąžinamas.

7. Prašome Grąžinti Prekes, Kurios Yra Ne Mūsų Įmonė, kad Nepatogumų Savo Sugrįžimo.

Keturių, Mokėjimo Parinktis

1. Tiesioginis Banko Pervedimas

2. į Alipay Mokėjimų

Penkių, Įmonės Kontaktinė Informacija

Alibaba Cloud, Debesų Kompiuterijos paslaugų Interneto Svetainė: https://shop1464886860434.1688.com

Alibaba Sąskaita: Nuotaikos Pet Products

Įmonė Tel: 0579-85210307

Įmonė E-mail: [email protected]

I. Didmeninė Instrukcijos

Žymos: Zinojo.lt susisiekti prancūzija, alli express, suku antspaudas, Zinojo.lt prancūzija se connecter, agent provocateur bikini, stalas kilimėlis, Zinojo.lt prancūzija striukė, kurmis spąstus, kačių spąstus, gaudyklė

Atsiliepimai

Reitingas