Braižytuvai Dalys CB605-80042 Vežimas Surinkimas HP Officejet 4500 J4580 J4660 Spausdintuvą

Braižytuvai Dalys CB605-80042 Vežimas Surinkimas HP Officejet 4500 J4580 J4660 Spausdintuvą

Braižytuvai Dalys CB605-80042 Vežimas Surinkimas HP Officejet 4500 J4580 J4660 Spausdintuvą

€18.89

Produkto aprašymas

  • Pakavimas: Neutralus Pakavimo
  • Charakteris: Atskiros Pakuotės
  • Sandėlyje: Taip
  • Kokybė: Griežtai Išbandyti
  • Prek.kod: 5 vnt
  • Tinkamas: 4500 J4580 J4660
  • Tipas: Kiti, Vežimas Surinkimas
  • Modelio Numeris: CB60580042
  • Prekės Pavadinimas: SXYTENCHI
  • Mokėjimo: TT."Western Union, Paypal
  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija Žemyninės

Produkto Aprašymas

Braižytuvai Dalys CB605-80042 Vežimas Surinkimas HP Officejet 4500 J4580 J4660 Printer Produkto Pavadinimas Vežimas Surinkimas Modelis

4500 J4580 J4660 Geros Kokybės MOQ 5 vnt (Trial kad mes taip pat priimame) Paketo Neutralus siuntų Pristatymo dienos Per 3-5 darbo dienas

Įmonės Informacija

11Years Aukso Tiekėjo!Paramą Prekybos Užtikrinimo!

Shenzhen Shenxiangyu Technology Co., Ltd yra registruotas 2000.Tai integruotos įmonės gamybos ir pardavimų linija, spausdintuvų eksploatacinėmis medžiagomis ir jų dalys.Mūsų gamykla įsikūrusi Shenzhen, Kinija.Su daugiau nei 10 metų patirtį šioje pramonės šakoje.profesionali technika ir pardavimų departamento užtikrinti, kad mūsų produktų kokybė ir kaina pirmauti poziciją.

Mes turime beveik visus modelius, spausdintuvo dalys, ir mes dalyvaujame:

1. Dot matrix printer dalys: spausdintuvo galvutės, pin, galvos kabelis, vadovas, pagrindinės plokštės, power board, vežimo, RPN, juostelės kaukė, traktorius, įrankius ir kt.

2. Lazerinio spausdintuvo dalys : fuser plėvelės, šildymo elementai, viršutinis volelis & pressure roller, transfer roller, atskyrimo trinkelėmis, pasiimti voleliu, formatas, valdybos, energijos valdyba, skenerio, ir saugiklio blokas ir pan.

3. Kopijuoklio dalys :Exp lempos ,Exp lempos assy , Htr lempos ,Popieriaus Paėmimo Voleliu ,RANKOS, Fuser Tvirtinimo juostos, Rankinis tiektuvo voleliu,Būgno pavara,variklis įrankiais ,kabelių,transportavimo diržas ,thermoswitch, perkelti būsto ,Apdorojimo įrankių ir pan.

4. Rašalo kasetė dalys : pagrindinė dalis, milteliai valdyba , siurblys, kasetės kreipkitės valdyba , vadovas, kabelis ,CISS ir kt.

5. Braižytuvai dalys : diržas.e ncode kelionę.vežimas surinkimas ir pan.

Mūsų Paslaugos

1. Apmokėjimo būdas: TT."Paypal", Vakarų sąjunga, Money gram, Ecsrow

2. Garantija: 12 mėnesių pagal reguliarios laivybos ir atsargų būklės.100% bandymai

3. Tris kartus bandymų, 100% tyrimo dėl spausdintuvą, mažai defektų greitis:

4. Nerimauti Nemokamai pirkti, mes garantuojame 100% pakeisti arba grąžinti už bet kokius gaminius su trūkumais, derinimo; Mes niekada let you down, ar jaučiasi nelaiminga.

5. Ilgalaikės techninės paramos, paslauga, niekada nesibaigia, mes dirbame, kol jūs patenkinamas ir laimingas

6. Visas spausdintuvo eksploatacinių medžiagų ir spausdintuvų priedai, vienas nustoti pirkti, taupyti savo laiką, sutaupyti savo išlaidas.

DUK Q1: Kas jūsų gaminio garantija?

A: Mes garantuojame, kad mūsų produktas tinka normalios vartotojo tikslais ir yra defektų, medžiagų ar gamybos defektų.

2 k.: Kas jūsų įmonė politikos dėl nekokybiškų prekių?

A: Mūsų įmonė išlaikyti daiktų kokybės ilgą laiką.Sugedęs norma yra mažesnė nei 0,3 proc.Jei yra kokių defektų turinčios prekės dėl gamybos defektų ar transporto problemos, prašome susisiekti su mumis.Mūsų klientų aptarnavimo komanda, suteiks nedelsiant reaguoti į skundus.Mes stengiamės suteikti jums geras būdas išspręsti.

Q3: Koks tavo MOQ (mažiausias užsakymo kiekis)?

A: Paprastai mūsų MOQ nėra ribojamas.Prašome turėti daugiau diskusijų su mumis, jei jūsų modelių derinys yra sudėtinga.

Q4:Kaip apie tai, kaip mėginius iš jūsų?

A: Mes atsiųsime jums mėginiai po to, kai gausime apmokėjimą už mėginių.Pirkėjas turi sau leisti laivybos kaina.Prašome patvirtinkite, kuri mums laivybos būdas, kaip jūs norite.

Q5:Apie vežimą: kokio tipo siunta bus jums naudoti?

A: Mes paprastai laivas produktų express(pristatymo jį į jūsų duris) arba oro transportu į artimiausią oro uosto, laivybos dienos:3-7 darbo dienas, priklauso nuo kelionės tikslo;Jei užsakymo kiekis yra didelis, mes galime laivas jūra, konteinerių ir geriausias laivas būdas yra jūra, laivybos dienų: daugiau nei 20 darbo dienų, priklauso nuo paskirties uosto.

K6:Kas pakavimo naudojate?

A: Neutralus paketas su oro pagalvė ar Individualų paketą.

Q7:Kiek siuntimo kaina?

A:Laivybos išlaidos yra mokami paketo svoris ir, susijusių su laivybos metodai jums pasirinkti ir savo paskirties vietą.

Q8:Kaip Užsisakyti?

A:1 Žingsnis. Atlikę kiekvieną duomenis aišku, su mūsų pardavimo, Prašome patvirtinkite, užsakymus mums.Mes atsiųsime jums Performa sąskaitą (PI).Reikia jūsų informaciją, pavyzdžiui, vardą, pavardę,šalį, miestą, išsamus adresas, pašto kodas, mokesčių skaičius ...

Step2. Siųsti mokėjimo T/T arba Vakarų sąjunga.Remiantis PI & siųsti atgal mums įrodymas, mes pristatymo FedEx arba DHL per 3-5 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtino.

Setp3. Patvirtinti mus gavimo produktus.

9 klausimas: aptarnavimas Po pardavimo?

A: nedidelį kiekį defektais, kasetės, prašome siųsti mums kai kurių įrodymų, kokybės problemos, tokios kaip foto, ir nuskaityti spausdinti lapai ir kt.Ir mes atsiųsime jums pakeitimo cartirdge iš paties modelio ir kiekis alongwith kitą siuntos

Žymos: roland peilis, 901 hp rašalo kasetė, rašalo antgalis, "hp officejet 6000 dalimis, cb09, hp spausdintuvo j4580, kamėja braižytuvai, hp, cutter braižytuvai, hp officejet 7612 spausdinimo galvučių remontas

Atsiliepimai

Reitingas