Kaštonų Laukinių Raudona Panda Gyvūnų Lankas Auskarai Lašas Stud Pervėrė Kablys

Kaštonų Laukinių Raudona Panda Gyvūnų Lankas Auskarai Lašas Stud Pervėrė Kablys

Kaštonų Laukinių Raudona Panda Gyvūnų Lankas Auskarai Lašas Stud Pervėrė Kablys

€14.78

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: sku08730627b8515616f33
  • Medžiaga: Metalo
  • Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Formos\modelis: FĖJA
  • Stilius: Klasikinis
  • Klasifikacija: Lankas auskarai
  • Lytis: MOTERIS

Dydis: Disko skersmuo: 2 cm / 0.8 colių;

Kablio ilgis: 3.3 cm / 1.3 colių

Klasifikacija: Lankas auskarai

Funkcija: - Dėklai yra pagaminti iš tvirtos metalo lydinio, nebus flex.Gražus retro stiliaus plokšteles Švino, nikelio ir kadmio-nemokamai.

- Pagrindiniai karoliai yra gera dovana reikšti, kad jūs visada ten jos.Pradinis karoliai bus padaryti didelį priedą ir komplimentas, kokio stiliaus ir proga.

- Taip elegantiška, yra šie auskarai, kad kas nors, vyras ar moteris, galite dėvėti juos su savimi, nesvarbu, proga.Taip pat puikiai tinka žmonėms, įvairaus amžiaus, įvairių pojūčių, stiliaus ir įvairių lengvatų.

Medžiaga: Metalas

Paketas Kiekis: Lankas earringÃ-2

Raktiniai Žodžiai: Stud,Architektūra,Auskarai,Meno,Juvelyrikos,Eskizas,Apdaila,Italijoje,Sidabro,Pisa,Dovana,Metalo,Svogūnai

DIYthinker nori perduoti kiekvienas savo idėjas paversti realybe.Mes suteikia didžiausią produktų pasirinkimą jums, pavyzdžiui, 3C, keramikos puodelius ir patiekalus , sienų apdaila, automobilių išorinius įrenginius arba drabužių priedų.Jūs galite lengvai rasti įvairių produktų, ypač nuotraukas dizaino DIYthinker.Be gatavų produktų, taip pat galite tinkinti produktai su savo puikios idėjos DIYthinker.Jei jūs sugalvoti kokių nors įdomių idėjų, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mumis ir pradėti savo projektą.Mes esame pasirengę suteikti jums aukštos kokybės produktus, prefektas pirkinių patirties ir unikalų gyvenimo būdą.

Žymos: ilgai pokerio dot suknelė, merino žieminės pirštinės, ekskavatorių doosan 225, merino juosmens parama, ilgai plastiko garliava, merino kojinių dydis 43, ilgai pliušinis kilimėlis plytelės, daug aksomo apyrankės, chaki suknelė chambray

Atsiliepimai

Reitingas