1pc D75mm Turėtojas stiprus, galingas gelbėjimo neodimio Magnetai, kablys Traukiant Montavimo Puodą su žiedu žvejybos įrankių jūros įranga

1pc D75mm Turėtojas stiprus, galingas gelbėjimo neodimio Magnetai, kablys Traukiant Montavimo Puodą su žiedu žvejybos įrankių jūros įranga

1pc D75mm Turėtojas stiprus, galingas gelbėjimo neodimio Magnetai, kablys Traukiant Montavimo Puodą su žiedu žvejybos įrankių jūros įranga

€37.80

Produkto aprašymas

  • Formos: Blokuoti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: D75mm
  • Tipas: Nuolatinis
  • Composite: Neodimio Magnetas
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Su Skylėmis: No
  • Prašymas: Pramonės Magnetas

1pc gelbėjimo magnetas D75mm

Prekės Informacija:

Dydis: D75mm max magneto traukos jėga 162kg 1.Traukimo jėga bus padidinti, kai traukiant iš vertikalia kryptimi su magnetais paviršiaus. 2.Traukimo Jėga bus veikiami daugelio veiksnių: medžiaga stuff, veiksmingą sąlyčio plotą, lygumo paviršių, traukti kryptis, temperatūra, medžiagos tipą, storį, lygumo, trinties lygius ir pan.), jo kokybės e.g.rūdžių), jo dydis (storis plius viso paviršiaus ploto) ir kt.Skelbimas:

1.

Įprasta neodimio magnetai naudoti tik vienos pusės, savo magnetinio lauko prilimpa prie metalo, kuris reiškia, kad jie naudoja tik pusę savo turimų jėgų.Tačiau,jei pridėti plieno taurės, kitų polių magnetai naudojami kuri padidina stiprumo magnetas daug didesnis nei normalus neodimio magnetas.Tuo pačiu metu, plieno puodelis taip pat apsaugo magnetas nebūtų pažeistos, kai dažnai naudojamas, bet taip pat daro kitos pusės magnetinio silpnas.

Jei įmanoma didžiausią traukos jėgą reikia, tada neodimio taurės magnetai yra atsakymas į jūsų magnetas poreikius

2.

Stiprūs magnetai gali trukdyti veiklos stimuliatorius.

Stiprūs magnetai turėtų būti laikomi toliau nuo geležinė prekė ir kai kurie lengvai magnetized geležies produktų, pvz., monitorių, banko korteles, kompiuteriai, televizoriai.

Stiprūs magnetai gali turėti įtakos vandens skaitikliai, elektros skaitiklis, dujų skaitiklis, ir kai kurie matavimo įranga.

Stiprus magnetas turėtų laikyti atokiau nuo vaikų, Jei magnetas sugadintas prašome keistas visiškai.Jie vis dar magnetized ir sukels rimtų problemų, jei praryti vaikai.

3.

Didelio neodimio magnetai yra labai stipri, ir turi būti tvarkomi atsargiai, siekiant išvengti žalos asmeniui ir dėl žalos magnetai.Pirštų ir kitų kūno dalių, gali gauti labai suspaudė tarp dviejų pritraukti magnetai.Lengva skaldyti,būkite atsargūs.

Niekada vieta neodimio magnetai, netoli elektronika

Neodimio magnetai yra labai trapūs, ir gali žievelės, kreko arba sudužti, jei leidžiama slam kartu.

Neodimio magnetai praras savo magnetinių savybių, jeigu aukštesnėje nei 80°C/176°F.

Apie mus: Mes Daugiausia produkcijos gamybos mid ir high-end NdFeB nuolatiniai magnetai ir mokslinių Tyrimų ir Plėtros NdFeB magnetinio matrial .Mes dirbame dėl magnetinių medžiagų, daugiau nei 10 metų ,esame profesionalus interneto mažmenininkas kinijoje per daug.Mes turime daugiau nei vienas milijonas vienetų, magnetai, įvairių dydžių sandėlyje.Dauguma užsakymų gali būti suskirstyti į 24-48 valandas.Pritaikymas yra priimtinas,bet jis kainuos daugiau, už mažesnį kiekį.

Bet kokios informacijos prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.Ačiū!

Žymos: magnetas priemonė žvejybai, magnetas neodimis, magnetas metalo žvejybos, vario sraigto, bičių vaškas lapas, lanko magnetas, magnetas žirkles, žvejybos, magnetas žiedas, Magnetas, magnetas neodimis žiedas

Atsiliepimai

Reitingas