200pair Aukso Hidrogelio Akių Pleistras Akių Pagalvėlės Paakių Pagalvėlės Blakstienų priauginimo Kosmetikos Priemonės

200pair Aukso Hidrogelio Akių Pleistras Akių Pagalvėlės Paakių Pagalvėlės Blakstienų priauginimo Kosmetikos Priemonės

200pair Aukso Hidrogelio Akių Pleistras Akių Pagalvėlės Paakių Pagalvėlės Blakstienų priauginimo Kosmetikos Priemonės

€11.74

Produkto aprašymas

  • False Eyelashe Tipas: Pilnas Blakstienų Juostelės
  • Netikrų Blakstienų Medžiaga: Kita
  • Kiekis: 100/200 Porų/Pak Naujosios Knygos, Pleistrai
  • Modelio Numeris: A54 Lopai Blakstienų Pratęsimo
  • spalva: Kaip Paveikslėlį Blakstienų Pratęsimo
  • Netikrų Blakstienų Stilius: Gamtos Ilgai
  • Gamybos procesas: Rankų Darbo
  • Elemento tipas C: Paakių Pagalvėlės
  • Elemento Tipas B: Lopai Blakstienos
  • Netikrų Blakstienų Grupė: Kita
  • Taikoma: Visiems Odos Blakstienų Pratęsimo Nepūkuotu Akių Pagalvėlės
  • Elemento tipas D: Blakstienų Pratęsimo Lopai
  • False Eyelashe Ilgis: 1 cm-1,5 cm
  • Dydis: 100/200 Pairs/Pack Eye Gel Patches
  • Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Blakstienos Pratęsimo
  • Kiekviena Maža Pak Talpa: 1 Pora (2 Vnt.) Akių Gelį Lopai
  • Tinkamumo Laikas: 3 Metai Blakstienų Pratęsimo
  • Prekės Pavadinimas: EmaYkeE-Iki
  • Pagaminimo Data: Naujausias Nepūkuotu Paakių Gelis Lopai
  • Naudojimas: Hidrogelio Lopai Blakstienų Pratęsimo
  • Elemento Tipas: Akių Pleistrai Blakstienų Pratęsimo

200pair Aukso Hidrogelio Akių Pleistras Akių Pagalvėlės Paakių Pagalvėlės Blakstienų priauginimo Kosmetikos Priemonės

Tai nepūkuotu gelis Paakių Pagalvėlės, kurios yra idealus tipo professionalist naudojant metu blakstienų pratęsimo.Tai puikus modelis, kuris apima visus pagal blakstienas, kurios padarys jūsų darbas, greičiau ir švariau.Grožio Blakstienų Lipdukas: Pagrindinė priemonė Blakstienų Pratęsimo.Naudoti atskiriant svyravimo blakstienų, kai operacija svyravimo blakstienų bus ne laikytis kartu.Naudojimas: Prieš skiepijant netikrų blakstienų, kreiptis į apatinę blakstienų izoliuoti viršutinės ir apatinės blakstienos.Medžiaga: Ne Audiniai + Hydrogels + Pearlized Filmas Ingredientai: Vanduo, Glicerinas, Alantoinas, Sorbitolis, Sodium Polyacrylate, Celiuliozės Derva, Poliakrilo Rūgštis, Ricinus Communis (Castor), Sėklų Aliejus, Triethylhexanoin, Kaolinas, Vyno Rūgštis, Aliuminio Glicinatas, Titano Dioksidas, Dinatrio EDTA, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl-butylcarbamate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract Naujausia pagaminimo Data: Galioja trejus metus, KAIP NAUDOTI 1. Kruopščiai nuvalykite ir sausai veido 2. Išimti pleistrą iš skaidraus plastiko įdėklas 3. Taikyti pleistras pagal akis per blakstienų 4. Nuimkite pleistrą lėtai, iš kraštų Paketų Sąrašą: 100/200 x Akių Gelį Lopai Blakstienų priauginimo Dear friend, šie gaminiai yra visi atlikti griežtą išsamią dezinfekavimo, siekiant užtikrinti jūsų sveikatai.Jei norite, kad didesnis kiekis, ir reikia jūsų logotipas turi būti spausdinama ant pakuotės, mes galime padaryti už jus.Bet OEM bus gerai, mes gamyklos tiekimo ! :) Pastaba: 1. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. 2. Tik išoriniam naudojimui. 3. Vengti kontakto su akimis.Jei kontaktas įvyksta, praplaukite akis šaltu vandeniu. 4. Nutraukti naudoti esant odos ar akių dirginimas/paraudimas.kreipkitės į fizinių, kad tai būtina. 5. Venkite naudoti ant odos, kuri yra jautri tvarsčiai, juostos ar peel-off) kaukė. 6. Venkite naudoti ant dėmių, spuogų, irrtated ar sunburned odos. 7. Naudoti iš karto po atidarymo.

Užsakymus & Shipping & Susisiekite Su Mumis Ir Atsiliepimus

Užsakymai Ir Pristatymas 1. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas po gautas patvirtinti mokėjimą.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.Užsakymai nebus tvarkomi siuntas, Savaitgaliais ar Švenčių dienomis. 2. Jei bendra kaina mažiau nei 10 dolerių, sekimo numerį, negali būti stebimas, nes jis nėra registruotas.Prašome don ' t open ginčą per 60days pristatymo laiką. 3. Visas prekes imsis 25-45 darbo dienų labiausiai countrys.(Pietų Amerika imsis 45-90 darbo dienų.) 4. Jei pakuotėje nėra atvykimo 60 dienų (Pietų Amerika 90 dienų), mes grąžinsime arba vėl, todėl prašome ne atvirą ginčą, jeigu paketas nereikia atvykti iki to laiko.Dėkojame už jūsų paramą.Kreipkitės į Mus: Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.Atsiliepimai: Mes sunkiai dirbame ir stengiamės, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS mūsų daiktus ir paslaugas ir padėti išspręsti bet kokią problemą už jus.

Žymos: blakstienų pleistras hidrogelio, koelf hidrogelio akių lopai, lopai akių vienkartiniai hidrogelio, aukso hidrogelio akių pleistras, hidrogelio akių pleistras hialurono, aukso hidrogelio akių pleistras misoli, diaforce aukso hidrogelio akių pleistras, akių pleistras, uždusęs hidrogelio, kolageno akių pleistrai hidrogelio, aukso perlas hidrogelio akių pleistras

Atsiliepimai

Reitingas