Aukštos Kokybės Jiaoli balinimo kremas veidui anti šlakelis ir vietoje odos priežiūros 25g/vnt

Aukštos Kokybės Jiaoli balinimo kremas veidui anti šlakelis ir vietoje odos priežiūros 25g/vnt

Aukštos Kokybės Jiaoli balinimo kremas veidui anti šlakelis ir vietoje odos priežiūros 25g/vnt

€22.18

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: Love·Ačiū
  • Naudoti: Veidas
  • Lytis: Moteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • NET WT: 25g
  • Funkcija: balinimas
  • Elemento Tipas: Kremas

Dėmesio: odos tekstūra kiekvienas žmogus yra ne tas pats, taigi, naudojant šį kremą, prašome alergijos tyrimai pirmiausia, jūs galite kreiptis šiek tiek kremo vidinėje riešo, jei alergiškas, prašome nustoti naudoti.

Jiaoli Stebuklingas veido kremas

Aprašymas Produktus:

Šis produktas yra naujos kartos kremas produktų, į vieną įstaigą su nutritionalbenefits, tiek naudingas ir odai, odos balinimas naudą, raukšlių, drėkina privalumų, bet ir įveikti lengvai atšoka, lėtai trūkumas šis produktas yra grynas Kinų medicina dėmesio unikali formulė poveikį šiuolaikinės aukštų technologijų biologijos, medicinos technologijų, ir gali greitai prasiskverbti į lakas, senėjimo odos ląsteles ir atliekų išleidimo paviršiaus, blokuoja pigmentų gamybos, taip, kad spalva išblukusi, odos atgal į gyvenimą.

Ingredientai: Arbutin, ženšenis, angelica, Baiji, balta gumbavaisiai, Ganoderma lucidum, aloe vera, žiedadulkių, Perlų, Placenta ir pan.

Veiksmingumas: šlakelis, raukšlių, balinimas, spuogai, o greitai įpilkite vandens, maistinių medžiagų,drėgmė, drėgmės, saulės konkurso odos efektą, kad oda švelni ir minkšta.Jums pasitikėjimo step puikus odos.

Naudojimas:

1 pakelis pastatytas odos šviesinimo kremas produktų, mitybos naudą, ir whiteningcream hipoalergicznych odos kremas!

2, ant švarios odos du kartus per parą ir rub sklypas šlakelis grietinėlės, po savaitės, per dieną ir pradėti naudoti maistinių medžiagų, naudingų odos kremą vakare ant švarios odos lighteningcream.

Balta Harmonie Kremas:

Šio produkto sudėtyje yra unikalus anti-uždegiminių alergijos sudedamųjų dalių, įvairių skinproblems sukelia alergija, odos ligos suvaidino labai veiksminga anti-uždegiminių poveikį ir gali veiksmingai apsaugoti odą, audinį, o kitas thisproduct sudėtyje yra natūralių balinimo drėkinamasis faktorius, gali veiksmingai pašalinti theangle ir senėjimo odos melanino sluoksniu, įpilama vandens, oda švelni ir sąžininga veido.

Pastaba: išjungti nėščioms moterims

Grynasis Kiekis: 25g

Žymos: oro miego, antipruritic kremas, Aichun Grožis, tropic odos priežiūros kremas, balea, veido punktas, stabdžių vietoje grietinėlės, chloasma kremas, mekinolis kremas, breylee kremas vyrams

Atsiliepimai

Reitingas