Mini Retro Žaidimų Konsolės 4K HD Vaizdo Žaidimų Žaidėjas Arcade PS1 FC Žaidimų Konsolių Home TV, KOMPIUTERIO, MP3 Mp4 Grotuvai Built-in 1500 Žaidimai LAUKE

Mini Retro Žaidimų Konsolės 4K HD Vaizdo Žaidimų Žaidėjas Arcade PS1 FC Žaidimų Konsolių Home TV, KOMPIUTERIO, MP3 Mp4 Grotuvai Built-in 1500 Žaidimai LAUKE

Mini Retro Žaidimų Konsolės 4K HD Vaizdo Žaidimų Žaidėjas Arcade PS1 FC Žaidimų Konsolių Home TV, KOMPIUTERIO, MP3 Mp4 Grotuvai Built-in 1500 Žaidimai LAUKE

€80.03

Produkto aprašymas

  • Sertifikavimo: MPT
  • Prekės Pavadinimas: AUKUK
  • Pakuotė: Taip
  • Spalvotas Ekranas: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Mini Žaidimas Dėžutė su įmontuota 1500 Žaidimai
  • Jutiklinis Ekranas: No

įtrauka:

1. Vidinis 1500 Žaidimai: žaidimas reguliatorius palaiko vieną ar du žaidėjus žaisti žaidimus tuo pačiu metu, todėl jūs laimingesni su vaikais ar draugais.4 k HD retro žaidimų konsolę su įmontuota 1500 klasikiniai žaidimai.

2. Klasikinių Vaizdo Žaidimų Konsolės: 128-bitų namų mini žaidimų konsolė.Dual controller: Dvi mygtuką rankenos, lengva valdyti, tinka veiksmų žaidimai.Built-in speaker įvairių žaidimų patirtis.

3. HDMI Aukštos raiškos Ekranas: Prijungti prie TELEVIZORIAUS ar kompiuterio per HDMI ir iš karto žaisti šimtus žaidimai.Leidžia jums lengvai mėgautis ryškus ir įdomus vaizdo žaidimus dideliame ekrane.

4. Nešiojamieji: mažo dydžio, lengva surinkti ir naudoti, ir pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, žaidimų konsolės yra saugus ir patvarus.Įrengtas senovinis klasikinis žaidimas konsolės (suderinama su klasikinės valdikliai ir klasikinis valdytojai), žaidimo valdytojas suteikia jums patogiai jaustis.

5. Ideali Dovana: mini klasikinis žaidimas, konsolę galime atsiųsti draugai, draugės, žmonos, vyrai ir dalis vaikystės laimę su jais.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip dovana draugams ir vaikams, sudaryti sąlygas vaikams patirti augimą ir jų tėvai.Tai bus labai atostogų arba gimtadienio dovana.

Aprašymas:

Žaidimas reguliatorius palaiko didelės raiškos TV išėjimo, ir taip pat prideda funkcija prijungimas HDMI kompiuterio.Ji turi savo garso, ir ji taip pat gali išleisti garsą, kai prijungtas prie kompiuterio, kuris yra ne skiriasi nuo prijungti prie TELEVIZORIAUS.

Paramos prisijungti dvigubos rankenos, taip pat padidėjo funkcija 2.4 G bevielio rankena.

Pagalba download MP3 / MP4 muzikos ir vaizdo įrašų grojimo garsumą.

Parama PS1, už GBA, už NEOGEO, FC, už MNK, už CPS1, už CPS2, MD, už GB ir kiti treniruokliai, parama laiku archyvavimo ir skaityti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 128-bitų Namų Mini Žaidimų Konsolės

Built-in žaidimai: 1500 žaidimų konsolės

Spalva: raudona

Medžiaga: plastikas

Kreiptuką tipas: laidinė

Kreiptuką kabelio ilgis: 1,5 M

HDMI kabelio ilgis: 1,5 M

Išėjimas: HDMI

Rezoliucija: 4K

Funkcijos: integruotas garsiakalbis

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

Žaidimų Valdiklis * 1

Laidinio Rankena * 2

1,5 m HDMI KABELIS * 1

Maitinimo Laidas, * 1

Instrukcija * 1

Žymos: žaidimo mini pc, comput, lauke retro žaidimų konsolės, dėžės retro konsoles, retro pc duomenis, ps1 žaidimas, žaidimas nešiojamą grotuvą, arcade žaidimų konsolės, fuze žaidimų konsolės, grupinio žaidimas

Atsiliepimai

Reitingas