AYIYUN realiame gyvenime sekso lėlė robotas Japonų anime love doll realaus mažos krūtinės lėlės suaugusiųjų analinis seksas, oralinis seksas makšties gražus lėlės.

AYIYUN realiame gyvenime sekso lėlė robotas Japonų anime love doll realaus mažos krūtinės lėlės suaugusiųjų analinis seksas, oralinis seksas makšties gražus lėlės.

AYIYUN realiame gyvenime sekso lėlė robotas Japonų anime love doll realaus mažos krūtinės lėlės suaugusiųjų analinis seksas, oralinis seksas makšties gražus lėlės.

€394.46

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: AYIYUN
  • Medžiaga: 100% TPE, Su Metalo Skeletas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE,FDA sertifikavimo
  • Modelio Numeris: 5
  • Elemento Tipas: Sekso Lėlės
  • Tipas: Sekso Lėlės
  • Funkcijos: analinis / motinos / makšties lyties

Produktų Aprašymas Krūties

(cm) liemuo

(cm) Klubo

(cm) Makšties Gylis

(cm) Neto Svoris

(kg) bendras Svoris

(kg) Pakuotės dydis

(cm) 140cm 65 42 70 15 20.2 26.2 118*34*28 145cm 68 47.5 75 15 21.5 27.9 134*34*28 152cm 71 53 82 18 27.2 34.5 140*36*31 158cm 72 54 83 18 27.8 35.5 144*38*32 168cm 73.5 55 85 18 29 37.3 156*38*29

Kodėl verta Rinktis AYIYUN Oficiali Parduotuvė

Deear Klientas: AYIYUN Oficiali Parduotuvė parduoti tik aukštos kokybės lėlės,o ne pigūs susprogdinti.Panašus į kitų sekso žaislų,realūs meilės lėlės turi daug privalumų.seksualinės relesae į kompanionas.Kai kurie klientai taip pat naudoti sekso lėlės fotografija, mados ir modeliavimo.Net poros naudoti sekso lėlės aštrus iki jų santykius.Meilės lėlės yra labai hang out su.jie bus ištikimi ir visada klausytis jums.Jie gali taip pat padėti jums gyvenimo tų seksualinių nuotykių jums buvo deaming apie.Mes davė CE sertifikuota ir Aplinkos apsaugos medžiagos tikrinimo knyga,ensuriong galite gauti aukščiausios kokybės lėlės.Saugokitės klastočių lėlės ar prastesnės lėlės.Taip,yra pigesnių lėlės ten.naudoti pigiau materals,net perdirbto materals.Jūs sunkiai dirbti už savo pinigus,dont pirkti prastesnės suklastotų lėlės.Aš su jumis dirbs nuo pradžios, siekiant užtikrinti jums gauti savo svajonių lėlė.

Sertifikatai

Pakavimas Ir Pristatymas

Kiekviena lėlė turi patvarus pakuotės, Neutralus paketą, kad būtų užtikrintas konfidencialumas jos turinys ir išlaikyti savo anonimiškumą.

Tarifo : NĖRA MOKESČIO (Laivai Iš: Kinija ,ES Countr ,Jungtinių amerikos valstijų , rusijos Federacijos , Kanada ir Australija).Pristatymas į Laivus Iš Sąnaudų ir Tarifų Transportavimo metu ES Šalis Vokietija Nemokamas Pristatymas JOKIŲ MOKESČIŲ nuo 5 iki 10 dienų, Jungtinės amerikos valstijos Jungtinės amerikos valstijos Nemokamas Pristatymas JOKIŲ MOKESČIŲ nuo 5 iki 10 dienų, Kanada Kanada Nemokamas Pristatymas JOKIŲ MOKESČIŲ nuo 5 iki 10 dienų Australija Australija Nemokamas Pristatymas JOKIŲ MOKESČIŲ nuo 5 iki 10 dienų rusijos Federacijos rusijos Federacijos Nemokamas Pristatymas JOKIŲ MOKESČIŲ nuo 5 iki 10 dienų

DUK

Išlaikyti savo Lėlės Saugus: 1. Laimei, jei jūs nusprendėte įsigyti savo lėlės ne AYIYUN, mes siūlo kai kurie iš labiausiai tvirtos ir ilgai trunkantis lėlės rinkoje.Tačiau, mes vis tiek rekomenduojame jums rūpintis, kai juda savo lėlę išvengti smūgių, įbrėžimų, arba lašai. 2. Taip pat rekomenduojama, kad, kai nenaudojate, jūsų parduotuvėje, jūsų lėlės vėsioje, sausoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių ir didelio karščio ar šalčio. 3. Siūloma, kad lėlės gulėti arba pakabinti, kaip ir saugojimas.Jei guli lėlės butas, prašome padėkite jį ant kieto paviršiaus, arba jo nugaros ir klubų turės būti sulenkta ir deformuoti.

* OEM arba ODM: AYIYUN komanda turi didelę galimybę kurti, vystyti ir gaminti tikros meilės, sekso lėlės.Nepriklausomai nuo pelėsių dizainas, žaliavos sudėtis, skeletas dizaino ir lėlės gamybai, yra aukščiausios klasės.Jei jūs ieškote OEM arba ODM partneriai, AYIYUN yra absoliučiai geriausias pasirinkimas už jus.Skeletas: mes turime geriausią metalo apdirbimo gamintojai, geriausia tvarkymo ir techninis personalas, ir mes gaminame metalo skeletas didelio mobilumo ir didelio stabilumo sekso lėlės, mūsų standartą, jos evo skeletas.Gamybos technologija: mes turime labiausiai stabili, gamybos ir po apdorojimo, lėlės su savo prekės ženklu AYIYUN buvo parduota visame pasaulyje daugiau metų, ir paprastai gauti aukštos pagirti iš terminalo klientų, kurios yra mūsų geriausias įrodymas.

* Kokybės Garantija kokybei yra labai svarbi AYIYUN sekso lėlės, o mes tik teikiame aukštos kokybės lėlės su 100% kokybės patikra prieš pristatymą.Tai, ką matote, mūsų svetainėje yra būtent tai, ką jūs gausite.Jei gausite klaidingą punktas, ar jūsų prekės yra su trūkumais, kai jis atvyksta, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl rezoliucijos šiuo klausimu.

* Politikos Pakeitimo

Jūsų lėlės yra pagamintos pagal užsakymą ir pagal užsakymą tik jums, kai gamybos savo lėlės pradėjo savo nurodymas negali būti atšauktas dėl bet kokios priežasties.Pakeitimo suteikiamas tik tada, jei gavote neteisingą punktas dėl mūsų gamykloje klaida.Jei lėlės yra sugadinta dėl netinkamo naudojimo, nėra tinkamos remonto ar keitimo, nepriklausomai nuo to laiko trukmę produktas buvo naudojamas.Jei gavote nekokybiška prekė, mes galime pasirinkti, kad taisyti arba pakeisti jį savo nuožiūra.Tokiu atveju mes esame laimingi, kad mokėti už grąžinimas prekių, nustatyti ar pakeisti lėlės be jokio papildomo mokesčio ir išsiųsime atgal jums (serijinės gamybos ir pristatymo laikas taikyti).Prašome pastaba, mes priimame savo apmąstymų už problema tik per pačią dieną po paketo gavimo dienos, taigi, prašome patikrinti savo lėlės, kaip greičiau, kai tik ji atvyks.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų dėl savo užsakymo, susisiekite su mumis ir mes padarysime viską, kad šią problemą išspręsti iš karto.

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, nanoblock, lėlės nekilnojamojo, suaugusiųjų žaislas, sekso žaislas, analinis, tpe meilės lėlės, silikono sekso lėlės kalba, sekso lėlė, vyrų masturb

Atsiliepimai

Reitingas