4pcs Ultragarsinį Kenkėjų Repeller Atmesti Kenkėjų Elektroninių Atbaidymo Prietaisas Anti Uodai Vabzdžių Kenkėjų Kontrolės Rejector

4pcs Ultragarsinį Kenkėjų Repeller Atmesti Kenkėjų Elektroninių Atbaidymo Prietaisas Anti Uodai Vabzdžių Kenkėjų Kontrolės Rejector

4pcs Ultragarsinį Kenkėjų Repeller Atmesti Kenkėjų Elektroninių Atbaidymo Prietaisas Anti Uodai Vabzdžių Kenkėjų Kontrolės Rejector

€14.62

Produkto aprašymas

  • Galia: 5W
  • Ultragarso ratai dažnis: 22-50KHz
  • spalva: Balta
  • Dydis: as shown
  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
  • Svoris: 78g
  • Vardinė Įtampa: 100-240V
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Medžiaga: Liepsną ABS
  • Įtampa: AC 90V-250V
  • Tipas: Ultragarso vabzdžių
  • Dažnis: 50-60HZ
  • Port range: 120-150 kvadratinių metrų
  • Kenkėjų Rūšis: Skruzdėlės

Funkcijos: 1. Lengva įdiegti: tiesiog prijunkite jį vertikaliai į sieninį maitinimo lizdą.Ši mašina turėtų būti įdiegta 80-120 cm nuo žemės.

2. Ne radiacija, nėra cheminių medžiagų, jokių nuodų, jokio kvapo, jokio triukšmo.Tik atsparus kenkėjams, be žudymo jų yra ekologiškas, humaniškas sprendimas, kad saugo kenkėjų toli nuo savo namų.

3. Mėgautis taikiai ir vabzdžių-nemokamai miego, nesirūpindami apie triukšmo.

4. Saugos ir aplinkos apsaugos: elektroninių vabzdžių repelentas skirtas apsaugoti aplinką ir yra 100% saugus žmonėms ir gyvūnams.

5. Plačiai naudojamas: vabzdžių gali būti plačiai naudojamas namuose, sandėliuose, parduotuvėse, viešbučiuose, ligoninėse, biuruose, maisto produktų sandėliai ir kt.

6. Veikimo principas: ultragarsinis vabzdžių naudoja naujausius chip padidinti intensyvumo ultragarso bangos, taip, kad geriau nesikišti ir stimuliuoja nervų sistemą, kenkėjai, taip, kad ji gali veiksmingai vairuoti nuo pelių, žiurkių, tarakonų, skruzdžių, vabzdžiai, vorai, Uodai, vabzdžių, graužikų, muses, blusas ir kitus erzina kenkėjų padaryti juos palikti savo namus. (Atkreipkite dėmesį, kad ji yra skirta naudoti tik patalpose.)

Vartotojo vadovas:

1. Šis produktas yra įdiegta statmena žemės 80-120 cm.Tiesiog prijunkite jį į elektros lizdą.

2. Raudonas šviesos DIODAS viršų, tai rodo, kad prietaisas veikia.Gali būti naudojamas tik uždarose patalpose.

3. Siekiant gerinti veiklos rezultatus, jums reikia naudoti kelis uodai repelentai didesniame kambaryje ar sandėlyje.

4. Keletą dienų prieš naudodami, jūs paprastai pamatyti daugiau kenkėjų rodomi jūsų namai.Dont panikos!Jie tiesiog norite perkelti iš savo namų.

5. Siekiant užtikrinti geriausią poveikį įrenginių, įdiekite gaminį, kaip toli, kaip įmanoma iš garsą sugeriančių medžiagų, tokių kaip kilimai, kilimėliai ir užuolaidos.Įsitikinkite, kad nėra kliūtis priešais jus, per 1 metrą.

6. Nėra prietaisą valykite drėgnu skudurėliu.Jei reikia, valykite minkšta, sausa medžiagos skiaute.

7. Prietaiso negalima mėtyti prietaisą, arba paspauskite prietaiso sunku.

8. Rekomenduojamas kambario temperatūros įrangos yra 0-40 ℃

Specifikacija:

Darbinė temperatūra: 0-40 ℃ / 32-104 ℉ Kištuko tipas: EU Plug / JAV Plug / UK Plug / AS Plug ES Kištuko, ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Japonija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinų ir kt.UK Kištukas, ji taikoma Jungtinėje Karalystėje.AS Kištuko, ji taikoma Australija ir t.t.

Pranešimai:

1. Po įdėjimo, tai trunka apie 10 minučių, į darbą.Tai bus ne atstumti vabzdžių, nedelsiant.

2. Prašome patikrinti, plug specifikacijos jums reikia.

Pakavimo sąrašas:

4pcs x Ultragarso vabzdžių

Žymos: kenkėjų atmesti pro ultragarso repeller, elektroninių kenkėjų repeller ultragarso rejector, stabdžių skorpionas, kenkėjų atstumti, ant atstumti, beekeep, uodų gaudyklė usb, bičių įrankis, ultragarso nuo blusų, erkių repeller erkutės, ultragarso nuo blusų, erkių atstumti

Atsiliepimai

Reitingas