Nemokamas Pristatymas Aosion patalpų dažnio ultragarso pelės repeller Elektroninių graužikų kenkėjų pelių, vabzdžių kenkėjų kontrolės atmesti

Nemokamas Pristatymas Aosion patalpų dažnio ultragarso pelės repeller Elektroninių graužikų kenkėjų pelių, vabzdžių kenkėjų kontrolės atmesti

Nemokamas Pristatymas Aosion patalpų dažnio ultragarso pelės repeller Elektroninių graužikų kenkėjų pelių, vabzdžių kenkėjų kontrolės atmesti

€20.53

Produkto aprašymas

  • Raktinis Žodis: dvigubas garsiakalbis ultragarso graužikų repeller
  • Dažnis: 20-65KHz
  • Sertifikavimo: CE&ROHS
  • Kenkėjų Rūšis: Vabzdžių pelės
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Vardinė Įtampa: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: AOSION
  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
  • kenkėjų kontrolės tipas: atstumti
  • Warrenty: Dvejus Metus

AosionAN-A319 patalpų valymo dažnio ultragarso pelės repeller KENKĖJŲ KONTROLIERIUS yra veiksmingai kontroliuoti pelių, žiurkių, kuojų, blusas, muses, svirpliais, sliverfish, waterbugs, kandys, nei konsultantai ir dauguma kitų Bendrų kenkėjų.

Laboratoriniai tyrimai parodė, ultragarso, garso bangos ataka klausos ir nervų sistemos dažniausiai kenkėjų sukelti jiems skausmą ir diskomfortą..

2 x 130 decibelų garso slėgio.kenkėjų suteiks iki jų šaltinis-maisto,vandens ir pastogės, ir judėti į priekį.Šie didelio intensyvumo garso bangos yra iš įvairių klausos žmonėms ir dauguma namų augintiniai, pavyzdžiui, šunys,katės.žuvų ir paukščių,ir ūkiuose auginamų gyvūnų.

KENKĖJŲ KONTROLIERIUS netrukdys televizorių, radijo imtuvų, elektroninės apsaugos nuo įsilaužimo signalizacijos,ugnies ar dūmų detektoriai, širdies stimuliatorių, klausos ar kitų elektroninių įrenginių.

KENKĖJŲ CONTROLEER nekenkia augalams,arba.

techniniai duomenys:

CHARAKTERIS:

Efektyviai saugo ploto matavimo 200 kvadratinių metrų.Įjungus KENKĖJŲ KONTROLIERIUS,jūs pastebėsite, mažas raudonas L. E. D. nurodo, KENKĖJŲ KONTROLIERIUS veikia tinkamai, KENKĖJŲ KONTROLIERIUS"S" unikalus testo mygtuką ant galinio skydo,kai depresija,priverčia įtaisą pakeisti savo išėjimo į žemyn, į girdimas diapazonas žmonių užtikrintai skruosto savo ultragarso išėjimo.Į veriamas,sirena-pavyzdžiui, garso, pagamintas imituoja garso kenkėjų išgirsti nuolat.

KENKĖJŲ KONTROLIERIUS automatiškai šiukšlės ultragarso intervalas 20 000 Hz, 65 000 Hz, reguliavimo rankenėlė leidžia norma, tai valyti būti keičiami, siekiant užkirsti kelią kenkėjų iš besivystančių imunitetas su pasirinkto vieno raidos rodiklis.

NAUDOJIMAS:

Kai pirmą kartą įdiegti KENKĖJŲ KONTROLIERIUS pasukite rankenėlę iki galo į kairę arba į dešinę.Kiekvieną mėnesį, arba tiek, pasukti rankenėlę, tik šiek tiek priešinga kryptimi.

Slegia bandymo mygtuką, iki ir po koregavimo leidžia jums išgirsti nedidelis skirtumas raidos rodiklis.Jums bus pradėsite pastebėti poveikį KENKĖJŲ KONTROLIERIUS per kelias dienas.

Ten bus nebuvimas graužikų aktyvumas.Galbūt jūs pastebėsite, ir padidinti vabzdžių veikla per šį laiką dėl ultragarso, garso bangos vairavimo šių kenkėjų nuo slepiasi.Artimiausiu metu jie bus dingo taip pat.

O kenkėjų traukia tolyn, jie, be abejo, paliekant jų kiaušinius ir palieka, kurie nėra veikiamos ultragarso garso bangos.

Inkubacijos toliau bus, ir jie jums liukas paprastai.Šiuo metu, tačiau KENKĖJŲ KONTROLIERIUS "S" ultragarso išėjimo pradės pulti šiuos kiaušinius ' s klausos ir nervų sistemų, vairavimo tai naujos kartos toli.4 iki 6 savaičių užkrėtimo turėtų būti daugiau, ir jums bus laisvas nuo kenkėjų.Palikti KENKĖJŲ KONTROLIERIUS prijungtas už metus, dieną ir naktį, kenkėjų kontrolė.

Tai kainuoja tik apie vieną dieną dirbti.Ne daugiau pavojingų cheminių medžiagų pirkti, ne daugiau nepatogus spąstus švarus.

PASTABA: nedėkite KENKĖJŲ KONTROLIERIUS ant paviršiaus kilimu, už baldų užuolaidos ar kiti minkšti objektų, kaip bus sugeria garso bangas.

Nedėkite KENKĖJŲ KONTROLIERIUS lizdą prie ausies prieš atliekant šį patikrinimą.

Nenaudokite lauke ar tegul vienetas liečiasi su vandeniu.

Žymos: darbalaukio pelės, mini minkštas, b2c, mause sąsiuvinis, kenkėjų atstumti, rapoo mt, kenkėjų atmesti ultrason, mochila pokemon, vabzdžių atstumti, kenkėjų atmesti repeller

Atsiliepimai

Reitingas