16Pcs Gyvūnų Asorti Kaukės Vaikams "PASIDARYK pats" Grafiti Tuščią Tapybos Kaukė Džiunglių Tema, Helovyno Cosplay Gimtadienio

16Pcs Gyvūnų Asorti Kaukės Vaikams

16Pcs Gyvūnų Asorti Kaukės Vaikams "PASIDARYK pats" Grafiti Tuščią Tapybos Kaukė Džiunglių Tema, Helovyno Cosplay Gimtadienio

€4.49

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: Doolland
  • Tipas: Piešimo Lenta
  • Įspėjimas: -
  • Medžiaga: kartonas
  • Klasifikacija: Dažų Mokymosi Sąsiuvinis/Dažymas Sąsiuvinis
  • Amžius: > 3 metų
  • Lytis: Unisex
  • Modelio Numeris: 1
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

- Gyvūnų kaukės yra pagamintas iš geros lengvas popieriaus, su elastiniu dirželiu, palaikykite jį apie patogų jausmas.

- Animacinių filmų dizainas sujungia elementus gyvūnų nuotraukos: Tigras, drugelis, kiškis, kuris simbolizuoja gimimą, naują gyvenimą, o taip pat ir skatinti susidomėjimą vaikų ir pagerinti kūrybiškumą.Tai bus super puiki dovana,ji gali skatinti tėvų ir vaikų bendravimą ir komunikaciją.

- Jūs galite užpildyti džiunglių kaukes su skirtingų spalvų, gali skatinti kūdikio vaizduotę ir kūrybiškumą plėtros,taip pat gali būti naudojamas mokyti vaikus, žinoti gyvūnų pavadinimas.Jie yra labai gera vaiko Intelekto vystymuisi,Hands-on " galimybes,jutimo vystymui.

- Mūsų "PASIDARYK pats" maskaradas kaukės yra skirtos, kad tilptų suaugusiųjų ir vaikų veidai,lengva nešioti,ir ateiti su elastiniais dirželiais,jūs galite dėvėti ją ant galvos savo charakterį pasirodymų,jis yra tikrai įdomus.Jums bus meilė jį.

- Vaikai, puošniai apsirengti kaukės tinka gimtadienio,safari, šalies ir mokyklos šaliai, ir tai taip pat gali būti šalies naudai šventė veikla, kostiumų šalys, karnavalas, naujųjų metų išvakarės šalis, Helovinas, Kalėdos ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Popierius

Paketų Sąrašo:

16 x Gyvūnų Kaukės Vaikams

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: "pasidaryk pats" kaukė popieriaus, tuščias kaukėms, spalva dinozauras, seksualinės gyvūnų kaukė, žalia resperator, dujų kaukė toksiška, juros periodo parkas kaukė, audinio kaukė, dragon mask, tapyba kaukė

Atsiliepimai

Reitingas