Padangų Pripūtimo Automobilių Oro Siurblys, Kompresoriai, Elektros Nešiojamų Auto 12V Volt 260 Psi

Padangų Pripūtimo Automobilių Oro Siurblys, Kompresoriai, Elektros Nešiojamų Auto 12V Volt 260 Psi

Padangų Pripūtimo Automobilių Oro Siurblys, Kompresoriai, Elektros Nešiojamų Auto 12V Volt 260 Psi

€11.92

Produkto aprašymas

  • Modelio Pavadinimas: Kaip parodyta
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiagos Tipas: Kaip parodyta
  • Prekės Pavadinimas: Tirol
  • Įtampa: as shown

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Pavadinimas: Trys viename automobilių padangų oro siurblys.Medžiaga: ABS metalo.Techniniai duomenys: 17.5*17.5*6.5 CM.Pripučiami vamzdžio ilgis: 50 CM

Maitinimo laido ilgis: 240CM.Svoris: 833 gramų.Tinka modeliams: mažų automobilių naudojimui namuose

Kaip naudoti: imti cigarečių šviesos prijungti ir įdėkite jį tiesiai į automobilio cigarečių degiklio.Įjunkite oro siurblio jungiklį.Kai oro siurblys pradeda, įdėkite oro antgalis ant oro žarnos tiesiai į padangų vožtuvas, kad būtų išgirsta, oro ištekėjimo iš padangų.Tuo metu, tai reiškia, kad oras jau išplatinta, ir antgalis gali būti veržiami siekiant išpūsti, ir oro nebėra įvykdyta.

Kai pripučiamos, skaitiklio rodyklė pakyla laipsnį padangų soties.Kai rodyklė pasiekia tinkamas padangų slėgis (padangų slėgio automobilio padanga yra 223kpa=35PSI), kištuką ir antgalį yra paimtas, ir darbas baigtas.Prašome naudoti profesinės kamuolys ir adatos antgalis ši mašina norėdami prisijungti su oro antgalis išpūsti kamuolį ir kitų oro reikalaujantis įranga.

Taikymo sritis: Ši mašina yra tinkamos infliacijos padangų automobiliai, dviračiai, kamuoliai ir kt., ir turi daug įvairių programų.Į užmiestyje, gamtoje, ar bet kur, automobilių padangų staiga nutekėjo, ir daugiau gali žaisti savo pagalbos funkcija.Visada paruošti viena, patenka į automobilio bagažinėje, neužima vietos.Automobilių padangų palaikyti teisingo padangų slėgio, bet kuriuo metu, taupymas, benzinas, apsaugos padangos, užtikrinančios saugų vairavimą.

Atsargumo priemonės:

1. Prašome paleisti automobilio variklį pirma, padidinti galią, ir nevartoja automobilio akumuliatoriaus energiją.

2. Ši mašina yra tik DC (DC12V12A) elektros energijos tiekimo.Nenaudokite vidaus aukštos įtampos elektros energijos tiekimo.

3. Kai pripučiamos, skirkite 10 minučių nepertraukiamo veikimo aušinimo ir kitų, kurie gali pratęsti gyvenimo variklis.Kai gumos boatis pripūstos, jis gali dirbti be pertraukos 30 minučių.

4. Kai visuotinis padangų yra išpūstas, ji gali pasiekti normalus padangų slėgis 220KPA apie 3-6 minutes.Didelis padangų užtruks šiek tiek ilgiau.Jei priemonė yra išpūstas, skaitiklio rodyklė pakyla greitai, nurodydama, kad oro nėra įkrauta į padangų, ir tuoj pat liaujasi ir vėl veikia.Kitaip, priemonės ir variklis bus sugadintas.

5. Kai naudojate, žmonės neturėtų palikti kūno, atkreipkite dėmesį į padangų slėgio bet kuriuo metu, ne per daug sočiųjų.

6. Jei automobilio cigarečių degiklio nėra švarus ir ne laidžios, ar saugiklis yra prapūsti, mašinos negali veikti normaliai.Įsitikinkite, kad cigarečių žiebtuvėlis yra gerai laidus.

7, mašina turėtų vengti drėgmės, sunkiųjų patenka smėlio ir purvo įsiskverbimo, kad būtų išvengta vaikams žaisti, taip, negali būti pažeistas.

8. Jei yra išjungti reiškinys naudojimo metu, taip yra todėl, užvedimo srovė, žiebtuvėlio yra nepakankamas.Mūsų pristatymo aptikimo metu yra virš 12A.

Spalva: picture spalva

Pakuotės Turinys:1 x oro siurblys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kompresorius belaidžio, p auto padangų pripūtimo, automobilių čiužinys, 20 vsi siurblys, oro padangų pripūtimo, toyota kompresorių dalys, siurblys padangos, 12 v kompresorius, 12v oro kompresorius, automobilių padangų pripūtimo, 12 voltų kompresorius

Atsiliepimai

Reitingas