Patalpų Kabo Hamakas Terapijos Sūpynės Hamakas Kėdė, skirta Vaikams, turintiems Specialiųjų Poreikių

Patalpų Kabo Hamakas Terapijos Sūpynės Hamakas Kėdė, skirta Vaikams, turintiems Specialiųjų Poreikių

Patalpų Kabo Hamakas Terapijos Sūpynės Hamakas Kėdė, skirta Vaikams, turintiems Specialiųjų Poreikių

€16.76

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

PAPILDOMŲ PATVARUS.PAPILDOMŲ ĮDOMUS.todėl minkštas Paspauskite, tačiau patvarus ir ilgalaikis.Tai reiškia, kad jūsų vaikas gali sėdėti, nustatyti, ir sūpynės jį valandų valandas be baimės audinio duoti.

PRIVALO TURĖTI KIEKVIENAS SPECIALIŲJŲ POREIKIŲ VAIKAS.Swaddling suteikia vaikams jausmą apsaugos ir blokus iš nereikalingų sensorinės įvesties.Šios sūpynės turi vaikų, kurie turi Jutimo Apdorojimo Sutrikimas (BPD), Aspergerio Sindromas, ADHD, ar autizmo spektro.Rekomenduojamas amžius 3+.

NUOSTABI TERAPINĖ nauda.Swinging judesio stiprina pusiausvyros ir proprioceptive sistemas, pagal mokymo jūsų vaiko smegenys ir kūnas dirba kartu.Šios sensorinės integracijos labai pagerina jūsų vaiko koordinavimo, balansas, kūno suvokimą, ir koncentracijos.

PASITIKI DARBO TERAPEUTAI.Mūsų vaikų jutimo sūpynės yra dažnai rekomenduojamas darbo terapeutai ir autizmo mokyklose.Sūpynės terapija stiprina galvos, kaklo ir pagrindinius raumenis, pagerina fizinę veiklą, pavyzdžiui, pėsčiųjų ir veikia.

LENGVAS MONTAVIMAS PATALPOJE & LAUKE.Nustatymas gali būti baigtas iki 5 minučių, ir instrukcijose leidžia montuoti jokio galvos skausmo.Šis hamakas sūpynės gali būti montuojamas patalpoje, taip pat yra lauko veranda, sūpynės, nustatyti, ar medis.Audinys yra skalbti mašinoje ir gali būti oro džiovinti.

spalva:mėlyna

Medžiaga:Nailonas

dydis:Hamakas dydis: 100 * 280CM (ilgis * plotis)

Pakuotės Turinys:

1 * Hamakas

1 * Prijungimas virvė

1 * Pratęsimas

1 * 8 Plieno užraktas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: stovykla sūpynės kėdė, rei helinox kėdė, atsilenkiančios sėdynės, relax kėdė patogiai, aukštos taburetės, darbas metalo kėdė, giant panda iškamša, adirondack, drugelis kėdės apima, kėdė kompaktiškas

Atsiliepimai

Reitingas