7 poros spalva karton. pakuotėje 25mm Spalvinga 3D mink netikrą blakstienas Makiažas grožio didmeninės gamtinių netikrų blakstienų rinkinys pratęsimo prekes

7 poros spalva karton. pakuotėje 25mm Spalvinga 3D mink netikrą blakstienas Makiažas grožio didmeninės gamtinių netikrų blakstienų rinkinys pratęsimo prekes

7 poros spalva karton. pakuotėje 25mm Spalvinga 3D mink netikrą blakstienas Makiažas grožio didmeninės gamtinių netikrų blakstienų rinkinys pratęsimo prekes

€29.31

Produkto aprašymas

  • Netikrų Blakstienų Medžiaga: Mink Plaukų
  • Dydis: 3D Luxury mink hair
  • Netikrų Blakstienų Grupė: Skaidraus Plastiko
  • Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Juostelės Blakstienas
  • Gamybos procesas: Rankų Darbo
  • False Eyelashe Tipas: 25mm atskirų blakstienas
  • Modelio Numeris: ck
  • Kiekis: 1 /3/7
  • Netikrų Blakstienų Stilius: gamtos ilgio /storio/persipintos/kita
  • Medžiaga: 25 mm 3D spalvų, Prabangių audinių plaukų
  • spalva: spalva
  • Prekės Pavadinimas: xinmeilin
  • Elemento Tipas:
  • False Eyelashe Ilgis: virš 1,5 cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Draugiškas patarimas, prieš pateikiant užsakymą:

1. Beautifuleyes parduotuvėje, šiuo metu siūlomos didelės vertės kuponus galite pasirinkti iš.Prašome rinkti kuponus prieš perkant. 2.Kad dabar, perkant daugiau nei 100 jav dolerių, DHL ar UPS nemokamas pristatymas 3.Populiariausių stilių yra daug atsargų, avaliable 24-72hr iš laivo. 4. Įrašykite mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.taip pat VIP 2 procentų išskirtinis pasiūlymas.

7 poros gėlių

Jei norite pirkti septynias poras gėlių pakavimas, galite pasirinkti septynis blakstienos laisvai, ir tada palikti pranešimą klientų aptarnavimo.Be to, jūs galite pasirinkti spalvą išorinės pakuotės dėžutė.Mes turime sunumeruoti langelį.Jūs galite pasakyti, klientų aptarnavimo numerį, spalvą, kuri jums patinka.

Iš viso 28 spalvos sveiki atvykę į pirkti

Dėžutė ir blakstienos galima laisvai pasirinkti ir suderinti laisvai.Prašome palikti pranešimą klientų aptarnavimo.Didmeninė kaina yra mažesnė.

Xinmeilin Spalvos blakstienų gamybos procesas

1. Medžiaga: 100% natūralūs aukštos kokybės prabangūs audinės plaukų, aukštos kokybės audinės plaukų, rankų darbo, daugiau kaip 20 procesai gali padaryti kelis lygius skirtingomis kryptimis.Kiekvienas blakstienų yra įvairių kampas garbanoti, su tikra 3D efektas, blakstienos yra natūralus, tikroviškas, kryžius, tankus, banguotas, lengvas, minkštas, patogus ir natūralus curl yra arti realaus blakstienos.Nepatogus, trimatis jausmas yra geras.Įprasta mink plaukų negaliu padaryti.Įprasta mink plaukai yra šiek tiek sluoksnių, dviejų sluoksnių.

2.Gamybos procesas: prabangus rankų.Jokia cheminė sudėtis, hipoalerginės, be likučių, unikalus gamybos procesas daro blakstienos labiau atitinka kreivės akis ir curl, kad blakstienos.Kiekvienas blakstienų atidžiai kraštais.Dėvėti pobūdžio ir būti kaip šviesą, kaip oro.Blakstienos yra labiau rafinuotas.Tai yra rankų darbo blakstienų.Taigi kiekvienas blakstienų gali skirtis.Ne visai tas pats.Rankų darbo yra labiau realistiškas nei mašina padarė blakstienos, ir kiekviena pora blakstienos yra unikalus.Tai nėra kokybės klausimas.Jei negalite priimti.Prašome ne kainos pasiūlymą.labai ačiū!

3.Pagal paskirtį:Xinmeilin melagingą blakstienos yra lengviau pašalinti.Sumažinta galimybė klaidingai blakstienų deformacijos.Šviesos medvilnės kotelis gali turėti iki dvigubo vokų.Minkštas be suspaudimo vokų.Stiebas yra minkšti ir patogūs, ir ji neturi prilipti prie akies.Ji neturi kūno užsienio jausmas visą dieną.Lengvumas nėra našta, akių vokų.Minkštas ir patogus, ne lengvai deformuojasi, tvirtas ir patvarus, jei tinkamai prižiūrimi, Xinmeilin gali pakartotinai 5-20 kartų už kiekvieną porą netikrų blakstienų.

3D Spalvų, prabangių audinių plaukų CM serija

Įvairių stilių pasirinkti iš

Xinmeilin blakstienų privalumai:

1.Geras blizgesio ir jaustis patogiai 2. Švelnumas yra arčiau realių plaukų 3.Šaknis šlifavimo, realesnis 4. Geriau garbanoti ir sukurti spalvingi akis 5.Speciali minkšta nėra dirbtinių pluoštų 6. Lengvumas nėra našta, akių vokų. 7. ne lengvai deformuojasi, yra tvirti ir ilgaamžiai

Xinmeilin prabangūs audinės blakstienų identifikavimas

1.Artimųjų karšto vandens, Xinmeilin prabangūs audinės plaukai yra lengvai deformuojasi, ir reguliariai plaukų pluoštas nėra lengvai deformuojasi. 2.Ji sudegė su ugnimi, ir Xinmeilin prabangūs audinės plaukai turi skonį deginimas plaukų ir gali būti suspaudė į miltelių ranka. 3.Svarstyklės buvo stebimas pro mikroskopą, ir Xinmeilin prabangūs audinės blakstienos turėjo plaukų žvynelių, ir įprastą pluošto blakstienos nebuvo. 4.Profesinės identifikacijos dažymo metodas arba tirpalas 6.Xinmeilin prabangūs audinės blakstienos yra arčiau realaus plaukų nei įprasta blakstienų.Storas, purus, lengvas, natūralus,minkštas, blizga. 7.Xinmeilin prabangūs audinės plaukų blakstienos yra naudojami ilgiau nei įprasti blakstienos.Normalus blakstienos yra labiau tikėtina, kad nukristi.

KAIP TAIKYTI NETIKRŲ BLAKSTIENŲ

Dauguma netikrų blakstienų bus šiek tiek ilgesnis nei pats akių dydis.Gavęs klaidingą blakstienos, palyginti tikrąjį dydį blakstienos ir tada nupjaukite perteklius.

1.Švelniai pašalinti klaidingą blakstienos nuo lovelio pincetu

2.Paspaudę blakstienų juostelės nuo jūsų akies voko & trim baigiasi, jei juosta yra per plati

3.Plonu juostelės blakstienų klijus išilgai juostos & palaukite, kol klijai taps lipnus

4.Vieta blakstienų juosta, kuo arčiau prie savo blakstienų liniją, kaip įmanoma ir laikykite tol, kol ji yra saugi

5.Parduotuvės blakstienas į originalią pakuotę išsaugoti savo formą ir vientisumą

Žymos: makiažas, l blakstienų pratęsimo, blakstienų atvejais, plastikinės pakuotės, natūralus normalus blakstienas, pašto dėžutė pakuotė, lili mink blakstienas, vyrų netikrą blakstienas, blakstienų, lūpų dažai, laikinai padirbti blakstienos

Atsiliepimai

Reitingas