B28 4G LTE 700 mhz signalo stiprintuvas korinio ryšio stiprintuvas stiprintuvas 4g interneto Juosta 28 LTE700 mobiliųjų Telefonų interneto kartotuvas su ALC

B28 4G LTE 700 mhz signalo stiprintuvas korinio ryšio stiprintuvas stiprintuvas 4g interneto Juosta 28 LTE700 mobiliųjų Telefonų interneto kartotuvas su ALC

B28 4G LTE 700 mhz signalo stiprintuvas korinio ryšio stiprintuvas stiprintuvas 4g interneto Juosta 28 LTE700 mobiliųjų Telefonų interneto kartotuvas su ALC

€55.88

Produkto aprašymas

  • Sertifikavimo: CE
  • Dažnių Diapazonas Žemyn Link: 758~803MHz
  • Prekės Pavadinimas: lintratek
  • Tobulinimas: 4G duomenų ir 4G balso skambučių
  • Dažnių Diapazonas Uplink: 703~748MHz
  • 4G Signalo Stiprintuvas Stiprintuvas: 4G 700mhz
  • Modelio Numeris: KW20L-LTE 700
  • gsm kartotuvas stiprintuvas: korinio ryšio tinklo signalo stiprintuvas
  • Darbo Sistemą: LTE dažnių Juosta 28 (700mhz)
  • 4g kartotuvų: LTE 700 Juosta 28
  • Pelnas: 55dB
  • Aprėptis: 500-800 kv.m. be kliūčių
  • Funkcija: LCD 4G mobiliojo ryšio signalo Stiprintuvas Kartotuvų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Šaltinis: AC

Lintratek Juosta 28 4G Stiprintuvo LTE 700 TDD Mobilųjį Telefoną Signalo Stiprintuvas 70dB Mobilųjį Telefoną Stiprintuvo 4g lte 700mhz Kartotuvų

Modelis Nr.

KW20L-LTE700

Darbo sistemą

LTE 700 Juosta 28

LTE800 dažnis

Uplink :703~748mhz

Download :758~803mhz

Pelnas

55±2dB

Maitinimo Šaltinis

AC110V~220V;DC+5V/2A

Jungties Tipas

N female jungtis

Darbinė temperatūra

-10℃~55℃

Aprėptis

Iki 500 kv.m. be kliūčių

LTE dažnių Juosta Skaičius

Dažnių juosta 28

Maitinimo Adapteris

ES/JAV/AU/UK Plug Jei apsaugos metu veikia daugiau ,kreipkitės pratęsti laiką .

jei yra problema, rastas ,prašome susisiekti išspręsti draugiškas būdas .

Svarbi Pastaba

( skaitykite , ir skaitykite visus aprašymai atidžiai )

Tegul pagalbiniu dirbti, ji turi sąlygas :

Prašau įjunkite 2G/3G/4G ir eiti į vietą, kur norite įdiegti lauko antena

A: "Samsung" skambučių *#0011# ir tada screenshot parodyti mums.

B: IPhone skambinti *3001#12345#* ir tada siųsti screenshot mums.

C: Arba, jei jūsų telefonas yra kitų ženklų, prašome įdiegti vieną iš šių app: Tinklo signalo Guru, ląstelių mapper arba Tinklo pazonės.Ir parodyti ekrano į mus.

2. Prašome įsitikinkite, kad vieta, kur jūs ketinate įdiegti yra LTE 700 Juosta 28 (703~748/758~803 mhz)

3. ( svarbu ) Įdiegti juos tinkamai, kad būtų išvengta trikdžių ( auto osillation ), kai trukdžių nėra , signalas, LED bus normalus,bet telefonas negali paskambinti arba nėra signalo rodomas telefonas, mažų automobilių ,tai yra didelė problema išspręsti .Daugelis pirkėjų patenkinti šią problemą , ir negali išspręsti, jis taip pat

Siekiant išvengti nelaimės ,prašome neperka prieš jums yra aišku, apie tai aukščiau .

Paketą, Įskaitant:

1. Stiprintuvas LTE700mhz B28 2. Kroviklis ES Kištukas (AU/UK/US Adapteris ateis su elementą pagal jūsų įprasta ) 3.Lauko antenan 4.Kambarinė antena 5.10 m laidas

Prašome įsitikinti, kad jūs galite gauti lea t, 2 barai, 700MHZ (Juosta 28) signalo iš lauko, prieš jums pirkti, kitaip šis produktas negali jums padėti .Jam reikia lauko gera ryškiai pagerinti savo patalpų signalas.

Akivaizdus efektas

ALC Funkcija

ALC

pažangi įgyti kontrolės funkcija,pelnas yra automatiškai kontroliuojama pagal signalo stiprumą.

Kodėl jums reikia šios funkcijos?

Prastesnės mobiliojo telefono signalo stiprintuvus, kišimasis į bazinę stotį po įdiegimo daug yra labai rimta, todėl, kad signalas negali būti vadinamas, kai signalas yra pilnas.

LCD ekranas

Tikslūs ekranas lauko signalo stiprumas įtampos sąlygomis, kad duomenų tiksliau ir patogiau

Laiške pirkėjas iš mūsų parduotuvės:

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą ir pavardę teisingai, taip, kad gali gauti prekes laiku;

2. Visi daiktai bus išvežti į 2-7days kai užsakymo išmokos buvo confrimed, anksčiau mokate, tuo greičiau jums bus gauti elementą.

3. Online nemokamai laivybos kaina tik apima gaminio savikaina ir pasiuntinių nemokamai .nėra jokių mokesčių ar muitinės formalumų mokestis, dėl kurio gali būti išieškoma pagal kliento šalyje.Mes stengiamės padėti jums gauti prekes, tačiau mes nesame atsakingi už tai.

4. Jei turite kokių nors klausimų, susijusių su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, ačiū!

Vežimas

1. .Mes daugiausia teikia Kinijos oro pašto poste pristatymo būdą ir Šiek tiek daugiau tinkamas pasirinkimas paštu.

2. Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

3. Prašome patikrinti, Laivybos ir Tvarkymo Mokestis prieš perkant.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas pristatymo adresą.Mes ne turėti, atsakingas už prarastas, sugadintas ar pavogtas paštu.Prašome atkreipti draudimo išvengti šių situacijų.Šeštadienis, sekmadienis & valstybinių Švenčių nėra prieinamas pristatymas.

Po pardavimo paslaugos

1. Kai gavote siuntinį, prašome atidaryti ir patikrinti jį prieš pasirašant.Nėra ženklas, jei prekės yra sugadintas, ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala sertifikatų".Priešingu atveju, mes neteikiame jokios garantijos ir grąžinimas, ačiū už supratimą!

2. Mieli Draugai, jei turite kokių klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ar politika, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu kad pranešimas arba palikite mums savo elektroninio pašto adresą .mes atsakysime jums per 24 valandas.

Atsiliepimai

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų, prašome palikti gerą grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų.

2. Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias grąžinti už mus .Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums padėti jums ją išspręsti.Mes suprantame jūsų jausmus ir bus stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Žymos: telefonai celulares, lintratek 4g automobilį, belaidžio interneto, att 4g stiprintuvas, korinio ryšio tinklo signalo stiprintuvas, 27 mhz radijo, lipotech gsm stiprintuvas, ma5616, dažnių juosta 28 val., signalo stiprintuvas

Atsiliepimai

Reitingas