Meksika šalies vėliava, atlapas pin ženklelis+Geležies, padengtą žalvario+dažai+epoksidine+drugelis "atgal" mygtukas-Nemokamas pristatymas(350 vnt/lot)

Meksika šalies vėliava, atlapas pin ženklelis+Geležies, padengtą žalvario+dažai+epoksidine+drugelis

Meksika šalies vėliava, atlapas pin ženklelis+Geležies, padengtą žalvario+dažai+epoksidine+drugelis "atgal" mygtukas-Nemokamas pristatymas(350 vnt/lot)

€83.82

Produkto aprašymas

  • Pakavimas: 1pcs/poli krepšys
  • Svoris: 4g/pcs
  • Prekės Pavadinimas: Šalies vėliava pin
  • Logotipas/dizainas: Kaip reikalaujama
  • Atgal: Drugelis, mygtuko " atgal
  • Regioninės Funkcija: Europa
  • Stilius: Religinės
  • Medžiaga: Geležis+dažai+epoksidinės
  • Temos: Patriotizmas
  • Gaminti metu : 12-15 dienų
  • Dydis: 16mm
  • Danga: Žalvaris

Meksikos vėliavos šalies vėliavos pin metalo ženklelis dovanos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Mes tiekiame įvairių kūrybinių metalo amatų, įskaitant monetas, ženklelių, medalių,raktų pakabukai, pokerio žetonus, rankogalių segtukai, šuo žymės ir kt.

Jei turite savo logotipą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes galėtume tai padaryti, kaip jūs prašote.

Aprašymas: Medžiaga: Geležies, padengtą žalvario+dažai+epoksidine Pakuotė: 1pcs/poli maišelį MOQ:100vnt Švinas laikas: 12-15 dienų nuo gauto apmokėjimo

Produktų Nuotraukos:

Apkalos Spalvų: Mes tiekimo Drugelis sankabos už tai, kad, jei jums reikia, kiti priedai/spalva/pakavimo būdai, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymus, kainuos papildomų išlaidų dėl kitų reikalavimų.

Pagrindo Priedai:

Bruožas: Daug metų gamybos patirtį, brandus amatų, relible kokybės ir consideraion paslaugos.Individualų logotipas nemokama meno ir dizaino, visų dydžių ir medžiagų, yra sveikintinas!Kitos OEM/ODM metalo amatų, yra sveikintinas.Kaip užsakyti individualų dizainą ženkleliai:

Mokėjimas: priimame Alipay čia ir klausimų apie mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

Pristatymas: Mes laivas visame pasaulyje!Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant China post", jį pasiekti dauguma šalių per 15-25 dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.Prekybos su užsieniu ir Kinija post yra pigiausia laivybos būdas, todėl prireiks laiko, kol elivery kartais.Jei kliento poreikius daiktą skubiai, prašome pasirinkti, express pristatymas metodus arba susisiekite su mumis dėl tolesnių diskusijų.

Kiti politikai: Mes nesame atsakingi už bet kokius kliento muito ar importo mokesčių.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus el. laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną, jei ne gauti mūsų atsakymą, prašome rūšies piktintis arba palikite mums pranešimų.

Žymos: šalies vėliavas liūtai, šalies vėliavas piktogramos, suomijos vėliavos atvartas smeigtukai, šalies vėliavas korteles, narių vėliavomis atvartas smeigtukai, rumunija šalies vėliava, smeigtukai, moldovoje šalies vėliava, smeigtukai, jav vėliavėlės, smeigtukai, metalo smeigtukai vėliavas, šalies vėliavas pleistras

Atsiliepimai

Reitingas