LCD Buitinių Mini treniruoklio Sulankstomas Dviračių Sporto Įstaigos, sporto Salė Mašina, su Anti-slip Pedalo Ranka, Koja Reabilitacijos Patalpų

LCD Buitinių Mini treniruoklio Sulankstomas Dviračių Sporto Įstaigos, sporto Salė Mašina, su Anti-slip Pedalo Ranka, Koja Reabilitacijos Patalpų

LCD Buitinių Mini treniruoklio Sulankstomas Dviračių Sporto Įstaigos, sporto Salė Mašina, su Anti-slip Pedalo Ranka, Koja Reabilitacijos Patalpų

€20.54

Produkto aprašymas

  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: 1MR080001-DE
  • Tipas: Namų Mini Treniruoklio
  • Funkcija: LCD-Ekranas
  • Dydis: 32cm x 36.5cm x 21cm
  • spalva: juoda
  • Prašymas: kojos svorio
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Metalo

Skatinti į UK ir ES Pirkėjui

Vietos Pristatymas iš mūsų Londonas (UK) / Vokietija Sandėlyje

Sutaupytas laikas ir Pinigai Išsaugoti

Pastaba: Tai durų Iki Durų Laivybos Paslaugas Iš Mūsų JK Sandėlio Per Parcel Force/ Royal Mail/ DPD/DHL

Laivybos Būdas Buvo priklausomi nuo Savo Adresą/Laivybos ir Tvarkymo Laikas /ir Kitų Dabartinė Padėtis

Atkreipkite Dėmesį: Pakuotės Negali Patekti Į Jungtinė Karalystė Rajone (Pašto kodas) ir "JE" / "GY "

Ar Salų, Pavyzdžiui, Gvadelupės, Martinikos Guyane Madeira

Daugiau gaminių rasite mūsų Puslapyje "Kinija Sandėlyje"

(Produktų Kinija sandėlyje gali būti siunčiami visame pasaulyje, išskyrus atokiose vietovėse.)

Tai leis sutaupyti daugiau atitinkamą sandėlį.

Šio pedalo treneris siūlo švelnus, mažiau intensyvius pratimus viršutinės ir apatinės kūno skatinti kraujotaką ir padidinti raumenų jėgą ir koordinavimas; Jis idealiai tinka biuro darbuotojams, pensininkams, convalescents ir tiems, kurie tik pradėjo mokymo programą.Savybės: -Lengvas ir greitas įrengimas -Non-slip gumos kojų saugiai stovėti Skaitmeninis ekranas reikalaujama 1,5 V baterijos (neįtraukta) -Dydis-reguliuojamas dirželiai tvirtai laikykite kojas -Rankiniu būdu reguliuojamas pasipriešinimas kiekvieną mokymo reikalavimas -Sėdimas mokymo kojų raumenys -Nuolatinis mokymo rankų raumenys -Integruotas ekranas parodyti apsisukimų skaičius, apsisukimų skaičių per minutę, kalorijų sudegino ir mokymo laikas -Efektyvumo-didinimas pedalo treneris mokymo raumenų, rankų ir kojų, taip pat veiklos koordinavimas. -Lengva transportuoti dėl nedidelio svorio, sulankstomas erdvės taupymo saugojimo. -Stabilus, erdvės taupymo metalo rėmas - mokymo, net mažiausiose butai-Mokymas taip pat lauke dėka oras-atsparus milteliniu Specifikacija: -Spalva: chromas-black -Ilgis - 48.5 cm -Plotis - 36.5 cm -Aukštis - 26cm -Sulankstytas dydis - 32cm x 36.5 cm x 21cm -Medžiaga: Metalas, Pristatymo įtrauktas: 1 x pedalo treneris

Mokėjimo

Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo.

Atkreipkite dėmesį: S&H neapima muito mokestis,vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokestis.Pirkėjas turi turėti importo mokesčiai.

Jei turi bet kokį specialų prašymą,prašome mums pranešimą prieš atliekant mokėjimą.

Pristatymas

Mes galime priimti " Post Office BOX adresas

Rusijos Klientų

Pagal rusijos Post Office Naują Politiką.Gavėjas turi pateikti Visą Pavadinimą Gauti Paketą .Taigi, Prašome Įveskite Savo Vardą Ir Pavardę, Kai Užsakymo Pateikimo.

Brazilija Klientų Prašome nurodyti Jūsų CPF Numeris ir paskelbti vertę savo Užsakymą Biuras

(Jei prekės paleisti elektros.Prašome pranešti mums, ką įtampa jums reikia.)

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Garantija Politikos

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Atsiliepimai

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta,

prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.

Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.

Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti jūsų supratimą.

Geros Naujienos

Nuo 2014 m., mes palaipsniui nustatyti oversea sandėlyje, JAV(Kalifornijos).Jungtinėje KARALYSTĖJE ("Portsmouth") ir AU(Brisbenas).

Daugiau nuolaidų ir staigmena skatins į vietos klientams.

Pridėti mano saugoti savo sąrašą ir pasidalinti skatinimo veikla

Žymos: nustatyti patalpų dviračiai, vr kierat, dviračiu naudotis, patalpų dviračių sporto salė, mtb pedalas, dviračiu namo treneris, sėdima kierat, treadmil namų, stacionarių bike, didelis bėgimo takelio

Atsiliepimai

Reitingas