3 1. Belaidis Kroviklis Stotis 15W Greito Įkrovimo iphone 11 Pro XS XR Greitas Įkroviklis Airpods Pro "Apple" Žiūrėti Nemokamai Stovėti

3 1. Belaidis Kroviklis Stotis 15W Greito Įkrovimo iphone 11 Pro XS XR Greitas Įkroviklis Airpods Pro

3 1. Belaidis Kroviklis Stotis 15W Greito Įkrovimo iphone 11 Pro XS XR Greitas Įkroviklis Airpods Pro "Apple" Žiūrėti Nemokamai Stovėti

€42.72

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: YX-N33 15W Belaidis Kroviklis Stotis
  • Tipas: Desktop
  • Prekės Pavadinimas: YOUXIU
  • Funkcija: Su LED Šviesa
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Šaltinis: USB
  • Išvesties Sąsaja: C Tipo
  • Kokybės Sertifikavimo: FCC
  • GaN: No
  • Maks. Išėjimo Galia: 15W
  • Taikyti Greitas Mokestis Protokolai: Qualcomm Greitai Įkrauti

3 1. Belaidis Kroviklis Stotis 15W Greito Įkrovimo iphone 11 Pro XS XR Greitas Įkroviklis Airpods Pro "Apple" Žiūrėti Nemokamai Stovėti

【3 in 1 Belaidis Kroviklis Stovėti】 įkrauti savo "iPhone" / Watch /Airpods tuo pačiu metu,Specialūs Paslėptas line dizainas suteikia jums tvarkinga įkrovimo stovas.

【LED Spalva Šviesiai】LED Spalva Šviesiai protingas ekranas įkrovimo būklę visiškai jausmą Technologija

【Aukšto Efektyvumo】-Naudojant labai efektyvus komponentų ir pažangios chipset,dvigubos ritės dizainas labai padidina prietaiso įkrovimo greitis.Visiškai pašalinti spinduliuotės ir perkaitimo riziką, susijusią su belaidžio įkrovimo.Su viršįtampių apsauga, temperatūros kontrolė, užsienio objektų aptikimo ir daugiau, jūs ir jūsų iPhone yra visiškai apsaugoti.

【Suderinamumo】- Universalus Žiūrėti Serija 3/2/1 38/42mm; iPhone XS XS MAX XR X 8 8 Plius", "Samsung" Galaxy S9 , S9, atkreipkite Dėmesį, 9, 8 Pastaba, S8, S8 , S7, S7 krašto, S6 krašto , 5 Pastaba, ir kiti Qi įrenginiai; AirPods (laidinio įkrauta,nereikia papildomų žaibo kabelis).

Specifikacija

- Įėjimas: 9V/2A /Greitai Įkrauti QC3.0

- Galia: 5W-7.5 W-10W

Priėmimo Atstumas: mažiau nei 8mm

- Konversijos efektyvumas:80%-85%

- Galia:10W ("Samsung"), 7.5 M ("iPhone"), 2.5 W(AirPods),2W(SamsungBuds) 3W ("Apple" žiūrėti)

- Suderinama tik su Airpods su Belaidžio Įkrovimo Atveju

-Spalva:Juoda/Balta

Pakuotės Turinys

1x Belaidžio įkrovimo stovas

1x USB-kabelis C

1x Naudotojo Vadovas

DUK

1. Mokėjimo

Alipay, Paypal, Banko pavedimu, Western Union " ir kt.

2. Pristatymas

A. Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Mes imsimės įvairių kanalų, pagal savybes, prekių gabenimo .Ji gali siekti daugiau nei 200 šalių ir regionų.Nes skirtingų kanalų, laiko stebėjimo informaciją ekranas yra ne tas pats.

Paprastai, Pašto siuntiniai yra 1-4 darbo dienas, tarptautinių kurjerių yra 1-2 dienas.Stebėjimo laikas bus pratęstas.

B. Apie Muitų Ir Tarifų

Pašto siuntinių paprastai negamina tarifus, tačiau dėl skirtingų šalių muitų teisės aktuose, muitų įforminimo metu skirtumas, prašome laiku, stebėjimo informacijos, kreipkitės į savo vietos post office, jei reikia.

Tarptautinės kurjerių, paprastai gaminti tarifus, prašome suprasti, vietos muitinės standartus, siekiant išvengti muitų klausimai sukelti produktas grąžinti arba sunaikinti, jei reikia, kreipkitės į savo vietos muitinės bendrovės arba atlikti informaciją, vietos muitinės formalumus.

3. Grąžinti

Jei jūs pastebėsite, mes išsiųsti neteisingą prekės ar turtas yra sugadintas, prašome susisiekti su mumis greitai, mes taip pat arba pristatyti tinkamą prekę arba grąžinsime jums artimiausiu metu.

Visi ekranai yra pažymėta, kad prašome ne bandyti siųsti atgal savo sugedusį elementą.Mes nepriimame elementus be mūsų antspaudas.

Ypatingai mažai tikėtinu atveju, jei elementą, pasiekia jus neteisingai tada mums bus daugiau nei laimingi galėdami iškeisti.

Apie Atsiliepimą

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,Prašome palikti "Teigiami" Atsiliepimai " ir "5 Žvaigždės" už mus.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums!

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Žymos: pramonės usb įkroviklis, elektrinė spartusis įkrovimas, airpod 3 pro, charg stotis, belaidžio krovimo doko stotis "apple", airpod 2, 4k usb, bevielis greitas įkroviklis mielas, airpod appl, prekės usb įkroviklis

Atsiliepimai

Reitingas