Naminių Kačių Vėjo Malūnas Žaislai Katė Ratas Dantį Interaktyvus Žaislas Su Masažo Braižymo Pakutenti Įspūdį Sūkurinės Kačių Žaisti Žaidimą Žaislai #

Naminių Kačių Vėjo Malūnas Žaislai Katė Ratas Dantį Interaktyvus Žaislas Su Masažo Braižymo Pakutenti Įspūdį Sūkurinės Kačių Žaisti Žaidimą Žaislai #

Naminių Kačių Vėjo Malūnas Žaislai Katė Ratas Dantį Interaktyvus Žaislas Su Masažo Braižymo Pakutenti Įspūdį Sūkurinės Kačių Žaisti Žaidimą Žaislai #

€6.51

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: katės
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Žaislai Tipas: Interaktyvūs Žaislai

Naminių Kačių Vėjo Malūnas Žaislai Katė Ratas Dantį Interaktyvūs Žaislai Su Masažo Braižymo Pakutenti Įspūdį Sūkurinės Kačių Žaisti Žaidimą Žaislai

Medžiaga:ABS+TPR

spalva:rožinė, geltona ,žalia ,mėlyna

Trigalvis vėjo malūnas žaislas priedų sąrašas: 2 katžolių kamuolius, 1 "flash" kamuolys, 2 mažos varpai

Ypatybė:

1.Funny cat nuobodu žaislai.Nuo šiol, jūsų Katė galės mėgautis maitintų.

2.Atnaujinta medžiagos - sveikata, kova su bite ir stabdžių rudenį, kad jūsų katė gyvas ir linksmas, laimingas žaisti, sveiką augimą.

3.Katė pasirodo vėjo malūnas yra lengva pritvirtinti prie bet kokio paviršiaus, su klijais.Ir tai yra pasukti jūsų katė su jomis žaisti, smagiai ir būti sveikas.

4.Kai vėjo malūnas yra švelniai perkeliamas, jis bus kaitaliojami, todėl katės mėgsta ne atleidžiantis savo nagus, ir ten yra plaukų ir veido trina prietaiso viduryje.

Specifikacija

1.Siurbtukas Sukurta: katė žaislas gali stovėti tiesiai ir jis negali nukristi ant žemės iki 24 valandų.Jūs taip pat galite tiesiog priklijuoti siurbtukas prie bet kurio lygaus paviršiaus kaip plytelės, stiklo, vonios, veidrodžiai, padengtas medienos arba plastiko žiūrėti savo šunį žaisti su, arba dalis iš jūsų katės " normalų valgį paversti mealtime į grojimo.

2.Sukiojamomis Windwill Dizainas: "Mūsų katė žaislas yra su 2 skaidrūs dėžėse ant apvalios peiliukai vėjo malūnas, kuriame galite patalpinti šviesos kamuoliai, varpai ir mėtų kamuolius pritraukti katės.Kai vėjo malūnas yra švelniai perkeliamas, jis turės pasukti ir priimti katės meilės be atleidžiantis savo nagus.

3.Patrauklios Nulio Plaukų Šepetys: katė žaislas yra plaukų ir veido trina prietaiso viduryje.Gali būti savarankiškai viliojimo pagalba katėms, kuri yra sukurta pagal katės būdą.Ji atlieka vaidmenį, trina objektas, katė, kad jiems komfortą, o playying su windwill žaislas.

4.Sumažinti Kačių Nerimas: Mūsų katė žaislas gali padaryti, kad katė pasukite windmillsto savo nerimo ir komforto juos.Žiūrėti jūsų kačiukas žaisti toli hours.By išjungus vėjo malūnas katė žaislas bus jūsų katė visi kačių įdomus be trukdžių.

5.Saugus ir Minkštas Medžiaga: Mūsų katė žaislas yra pagamintas iš eco-friendly ir minkšto silikono.Užtikrinti, švelniai masažuoti ir viliojimo be skausmingas pašalinti kailio ar subraižyti katės odą.

Paketas Apima:

1 x katė žaislas

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Žymos: vėjo malūnas led katė, žuvų draugas katžolių, 18650 vietoje suvirinti, led šalies stick, katė windmil, laimingas katės įspūdį, mielas katės įspūdį, vėjo malūnas šuo, machinarium katė dėlionės, žaislas vėjo malūnas katės

Atsiliepimai

Reitingas