360 Laipsnių Universalus Smartphone Automobilių Mount Turėtojas Reguliuojamas Telefono Tvirtinimo Siurbtukas Turėtojas

360 Laipsnių Universalus Smartphone Automobilių Mount Turėtojas Reguliuojamas Telefono Tvirtinimo Siurbtukas Turėtojas

360 Laipsnių Universalus Smartphone Automobilių Mount Turėtojas Reguliuojamas Telefono Tvirtinimo Siurbtukas Turėtojas

€6.33

Produkto aprašymas

  • Produkto kodas:
  • Prekės Pavadinimas: OLOEY

Techniniai duomenys:

*1.Siurbimo: 2.5 colių skersmens.

*2.Tinka prietaisų 2.3-3.2 colių pločio.

*3.Sukasi 360 laipsnių kampu.viršuje ant kalno.

*4.Svoris: 185 g

*5.Spalva: juoda

Savybės:

*1.Atnaujintas Lipni Siurbimo Dizainas: Su importuojamų aukštos kokybės gelio ir pagerino siurbimo dizainas, juostelę galima klijuoti saugiai prietaisų skydelio ar priekinio stiklo.Pašalinti lengvai patraukdami siurbimo trinkelėmis, nepaliekant jokių nemalonių ženklas.

*2.Į nelankstumą iš siurbtukas yra begalinis, tiesiog nuplaukite šiltu vandeniu ir leiskite išdžiūti, atkurti gelio padas kaip naujas.Nesvarbu, jei jūsų telefonas yra apsaugotas odos ar atvejo, automobilių mount spaustuvai, saugiai į savo prietaisą, todėl jūs galite vairuoti su savimi.

*3.Universalus Peržiūra: Labai lankstus kamuolys-bendras 360° sukimosi teikia begalinis žiūrėjimo kampai.Vieta jūsų telefonas puikiai kampas džiaugtis labiau atsipalaidavęs ir saugiau vairuoti.

*4.Ištraukiamas Svirtis: Šis telefonas mount turi teleskopine svirtimi, kuri gali pratęsti, ir pivot aukštyn arba žemyn optimalaus žiūrėjimo aukštis.Išlaikyti savo telefonu per neliesti atstumas greitai ir lengvai patekti į jūsų telefonų funkcijų.Ji taip pat gali užkirsti kelią matyti kelio į priekį, yra užblokuotas, pagerinti saugą.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Šis produktas atidaro iki 3,2 cm plotis, todėl ji suderinama su tokiomis kaip 6 Plus, kuri yra 3.09 cm plotis.

2. Nesuderinama su odos paviršių.

Komplektą Sudaro:

Mobiliojo telefono laikiklis*1

Žymos: išmaniojo telefono turėtojas paprastas automobilis, skoda išmaniojo telefono turėtojas, išmaniojo telefono turėtojas automobilį auto, išmanusis telefonas rankena turėtojas, išmaniojo telefono turėtojas automobilių kietas, uždarymo išmaniojo telefono turėtojas automobilį, elektroninių išmaniojo telefono turėtojas automobilį, išmaniojo telefono turėtojas automobilio cigarečių, "subaru" išmaniojo telefono turėtojas, paleisti išmaniojo telefono turėtojas

Atsiliepimai

Reitingas