SMALLDEN 36V 6Ah 6000mAh didelio nutekėjimo 2 ratų elektrinis motoroleris, savarankiškai balansavimo ličio baterija Savarankiškai balansavimo Tinka 6.5" 7"

SMALLDEN 36V 6Ah 6000mAh didelio nutekėjimo 2 ratų elektrinis motoroleris, savarankiškai balansavimo ličio baterija Savarankiškai balansavimo Tinka 6.5

SMALLDEN 36V 6Ah 6000mAh didelio nutekėjimo 2 ratų elektrinis motoroleris, savarankiškai balansavimo ličio baterija Savarankiškai balansavimo Tinka 6.5" 7"

€34.52

Produkto aprašymas

  • Prašymas: elektrinis motoroleris savarankiškai balansavimas
  • Modelio Numeris: 36V 18650
  • Įtampa: 36V
  • Tipas: Li-ion
  • Prekės Pavadinimas: MAŽAS DEN
  • Nominalus Galingumas: 4400mAh
  • Svoris: 1kg
  • Dydis: 135*65*85mm

Pastaba: Tai yra 1PCS 36V 6000mAh baterija.Prašome patikrinti, ar aiškiai perkant.Ačiū

ličio jonų baterija datasheet

Modelis

S-36V6000mah

Vardinė Įtampa

36 V

Vardinė Talpa

6000mah

Matmenys

135*65*85mm

Svoris

1k g

Standartinis Mokestis

Pastovi Srovė 0.2 C

Max Impulsinė Srovė

10A

BMS ir Balansas

Trumpo jungimo apsauga, Virš-nemokamai apsaugos,Per iškrovos apsauga nuo srovės apsauga, Balansas

1. Visame PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI SU jūsų pristatymo adresą. 4. Nuotraukos parodė ne tikrasis punktas ir yra tik nuoroda. 5. PERDAVIMO LAIKAS PASLAUGĄ teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Seksime išsiųsti ir gauti backto jums kuo greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl skirtingų statusą ir atsargų metu, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. Ribota garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir / ar prastai gavusi).Priedai, ateina su garantija. 2. Sugedę daiktai TURI būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (o originalios pakuotės, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate su visomis aukščiau politikos daiktų, išvardytų po užsakymo dėl Zinojo.lt! 1. Visos prekės TURI būti grąžinamos originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties, dėl grąžinimo, ir jūsų užsakyme. 2. MES grąžinsime VISĄ SAVO VERTĘ NUGALĖTOJAS, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO to, kai Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti Zinojo.lt sandorio.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 3. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: 36v, ul hoverboard baterija, lifepo akumuliatorių, a720 baterija, baterija mn, 48 v baterijos, 18650 baterija recharg, rinkinys ebike baterija, 36v baterry pack, 12 v baterijos

Atsiliepimai

Reitingas