"PASIDARYK pats" Žvakė Širdies Apvalus Silikoninis Vamzdelis Skiltyje Pelėsių Muilo Formų Gulėti Vertus Amatai

"PASIDARYK pats" Žvakė Širdies Apvalus Silikoninis Vamzdelis Skiltyje Pelėsių Muilo Formų Gulėti Vertus Amatai

€4.59

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Polyresin
  • Prekės Pavadinimas: faroot

Širdies Apvalus Silikoninis Vamzdelis Skiltyje Pelėsių "PASIDARYK pats" Žvakė Muilo Formų Gulėti Vertus Amatų

Būklė : 100cm Nauja ir

Kiekis:1 vnt

Medžiaga:Silikonas

Spalva: Skaidrus

Dydis: kaip jūsų pasirinkimas

Aikštė:Išorės 5 x 3.2 x 32cm,Viduje 2 x 2 x 30.5 cm

Turas:Išorės 4,5 x 2,8 x 32cm,Viduje 2,5 x 2,5 x 30.5 cm

Širdis:Išorės 5 x 3.3 x 32cm,Viduje 2,5 x 2,5 x 30.5 cm

Mėnulis:Išorės 6 x 2.7 x 32.5 cm,Viduje 2.5 x 1.5 x 30.5 cm

Gėlė:Išorės 5.8 x 3.4 x 32cm,Viduje 2,5 x 2,5 x 30.5 cm

Penkerių-pažymėjo Žvaigždutė:Išorės 5.8 x 3.4 x 32cm,Viduje 2,5 x 2,5 x 30.5 cm

Keitimas: 1cm=0.39 cm/1 colis=2,54 cm

Skelbimas:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti Mokėjimo

Mes priimame PayPal tik.

Mes tik laivas elementą prie jūsų PayPal verified adresą.

Apmokėjimas turi būti gautas per 3 Dienas nuo pirkimo datos.

Užsakymai gali būti tvarkomi greitai ir išsiųsti tą pačią dieną paprastai, todėl mes neprisiimame jokios El. paštas/Pranešimas pastaba prieš ar po jūsų užsakymus.Pristatymas

Jūsų prekės bus išsiųstos iš Kinijos ir paprastai trunka 18-25 dienomis atvykti.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

Jūsų geranorišką supratimą ir kantrybę bus labai dėkingi.

Prašome pasirinkti, kai kurios vietos pardavėjų, jei jūs negalite laukti, kantriai laivybos laikas mums paskelbė.

Kai perkate, prašome palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs dar gavo elementą 30 dienų, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

Muitinės pareiga yra pareiga ir atsakomybė pilietis savo šalyje, todėl pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitinės pareiga buvo patirtos.Pavyzdžiui, Lazerinė Rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse.Todėl, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš perkant.Arba, mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.Grįžta

Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija, don apima elementus, kurie buvo prievartaujami, sudegė ir sugadinta bet kokia forma.

Prašome susisiekti su mumis per Zinojo.lt Pranešimą, jei negavote prekės, mes patikrinti ji su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.

Mažai tikėtinu atveju, kad jūsų produktas yra sugedęs, bet kokiu atveju, jus turite susisiekti su mumis artimiausiu metu ir tada ją grąžinti per 7 Dienas nuo gavimo.Pašto ir pakavimo mokestis NEBUS grąžinamas.

Mes negali būti atsakinga už prekių pristatymo ar draudimo mokesčiai, patirtas grąžinant prekę atgal į jav.Jei jūs prekės grąžinimo, įsigytų iš mūsų, jis turi būti grąžinti į Gamyklą Būklės.

Tai apima pakuotės, įdėklai, instrukcijas ir kt.Prašome leisti iki 5 Darbo Dienų mums tvarkyti savo grąžinama prekė.Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai 24 Valandas per Dieną, 7 Dienas per Savaitę.

Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei jokio atsakymo per 24 Valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

Prašome palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs dar gavo elementą 30 dienų, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.powered by tongtool

Žymos: star skiltyje silikono formos, žvakė vertus, pelėsių, silikono formos vertus pyragas, žvakė wix, candl pelėsių, jėzus silikono žvakių liejimo, Degiklis Censer, 3d dramblys pelėsių, krūties žvakių liejimo formos, silikono cirko pelėsių

Atsiliepimai

Reitingas