100vnt Vienkartiniai Blakstienų Tušas Teptuku Lazdelės Aplikatorių Skiepyti Micro Spoolie Šepečiai Blakstienas Pratęsimo makiažas Įrankiai

100vnt Vienkartiniai Blakstienų Tušas Teptuku Lazdelės Aplikatorių Skiepyti Micro Spoolie Šepečiai Blakstienas Pratęsimo makiažas Įrankiai

100vnt Vienkartiniai Blakstienų Tušas Teptuku Lazdelės Aplikatorių Skiepyti Micro Spoolie Šepečiai Blakstienas Pratęsimo makiažas Įrankiai

€5.34

Produkto aprašymas

  • Naudojamas Su: Blakstienos
  • Rankenos Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Šepečių Medžiagos: Plastikiniai
  • Funkcija 1: Antakių šukos
  • 3 funkcija: Blakstienų pratęsimo
  • Naudojamas su 1: Antakių teptukas
  • Produktas: Vienkartiniai Blakstienų Šepetėliai
  • Dydis: Head length 2.4cm, Whole length 9.7cm
  • 2 funkcija: Makiažas įrankiai
  • Elemento Tipas: Makiažas Šepetys
  • Modelio Numeris: CJ19316
  • Prekės Pavadinimas: FOEONCO
  • Vienetų skaičius: Combo
  • Naudojamas su 2: Netikrų Blakstienų
  • Kiekis: 50Pcs/maišas, 100vnt/maišelis

modname=ckeditor 50pcs/100vnt Vienkartiniai Blakstienų Tušas Teptuku Lazdelės Aplikatorių Spoolers Akių Blakstienas Pratęsimo Kosmetikos makiažas Šepečiai Įrankiai Savybės:

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės.

Teptuku galva, gali būti šiek tiek sulenktą, kaip jums reikia.

Šis Blakstienų Šepetėliu yra svarbi priemonė akių makiažas.

Ši programėlė suteiks jums spalvingi atrodyti ypatingomis progomis.

Padaryti jūsų akys atrodo didesni ir ryškesni su šiuo įtaisą.

Idealiai tinka atskirti blakstienos prieš ir/arba po blakstienų tušas programą.

Tai teptukų rinkinys yra būtinas visus jūsų makiažo poreikius natūralią dienos metu atrodo ar dramatiškas, vakare pažintys.

Kai kuriuose Modeliuose, dabar jau atnaujintas, naujas optimizuotas plastiko medžiagos, kuri yra lengvesni ir lengviau naudotis.

Vienuolika Spalvos teptuku rinktis.

Paketų Sąrašo:

50pcs x Vienkartiniai Blakstienų Teptukai / 100vnt x Vienkartiniai Blakstienų Šepetėliai

Pastaba:

1 .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir ten bus įvairių spalvų, kaip skirtingų ekrano, prašome suprasti.Ačiū.

3.Atkreipkite dėmesį, kad kai kuriuose Modeliuose jau buvo atnaujintas, naujas optimizuotas plastiko medžiagos, kuri yra lengvesni ir lengviau naudotis.

modname=ckeditor

Mes paramos dropshipping ir didmeninės prekybos:

1.Mes galime laivas produktų savo klientams be pradinės kainos,akcijos.

2. Mes galime laivas produktų, pavyzdžiui, laivybos taip, kaip jums pasirinkti, tokių kaip ePacket ar Zinojo.lt pristatymas.

3. Mes priimame paypal,payoneer,banko pavedimu, mokėjimo.Mes galime pasiūlyti sąskaitas faktūras, jei jums reikia.

4. Mes turime JAV,RU,KN sandėlyje,užsakymai proceso metu yra per 24 valandas.

5. Mes galime įvykdyti užsakymą per CSV arba XLS failą.

6. Jungtinės amerikos valstijos,Kanada,Australija,Jungtinė Karalystė,Prancūzija,Ispanija ir Vokietija paramą vietos deklaraciją.Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas .Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir stebėjimo informaciją dažniausiai bus atnaujinta per 24 valandas.

Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome mums suteikti visą 5 žvaigždučių atsiliepimus , jūsų atsiliepimai bus motyvuoti mums judėti į priekį ir suteikti jums geresnių paslaugų.Ir jei jūs paliekate atsiliepimus gražus vaizdą apie produktą, mes išsiųsime kuponą dovanų.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

1. Q: I dont gauti mano paketai,ką aš turėčiau daryti?A: Pls susisiekti su mumis per Zinojo.lt pranešimą pirma.Mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.Tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office. 2. K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos?A: Taip,jei jūsų užsakymas virš 5 rinkinius vienu metu.Jūs galite susisiekti su mumis. 3. Q: Ką daryti, jei aš gauti FOEONCO produkto?A: atidžiai patikrinkite, ar gautas produktas yra toks pat, koks buvo užsakytos.Jei gausite klaidingą produktas, pažeistas produkto, arba dalinės siuntos jūsų užsakymą, prašome nedelsiant kreiptis į parduotuvę, gauti po pardavimo parama.Atsiprašome dėl nepatogumų jums, jeigu kas nors atsitiks, kaip šis.

Žymos: el šepetėliai, didelis tušas kalnas, akių makiažas, undinė makiažo teptukų rinkinys, cosmet, blakstienų pratęsimo prekių papildymo, veido dėklas, lavos makiažas kempine, tušas atsparus vandeniui, paprastas makiažas įrankiai

Atsiliepimai

Reitingas