LCD Ekrano Valdiklio plokštės Rinkinys 1024X768 M150XN07 Prieš 2 V2 skydelį HDMI suderinamus+DVI+VGA+Garso

LCD Ekrano Valdiklio plokštės Rinkinys 1024X768 M150XN07 Prieš 2 V2 skydelį HDMI suderinamus+DVI+VGA+Garso

LCD Ekrano Valdiklio plokštės Rinkinys 1024X768 M150XN07 Prieš 2 V2 skydelį HDMI suderinamus+DVI+VGA+Garso

€17.71

Produkto aprašymas

  • Suderinamumas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: COOERQI
  • Modelio Numeris: M150XN07 V. 2
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kamera Įrengta: No
  • Valstybės Surinkimo: Beveik Pasirengę
  • Komplektacija: 1024 x 768

M. NT68676.2A(HDMI+DVI+VGA+Audio)LCD Ekranas Valdiklio plokštės Rinkinys M150XN07 V. 2

Tai yra puikus rinkinys, lengvai reassembling LCD valdiklis rinkinys, kuris yra naudojamas ruožtu pagimdė LCD panelė į desktop/PC monitoriaus.Tai bus staigmena, kad jums suteikti antrą gyvenimą, į savo seną LCD ekranas.Jei esate gerbėjai Raspberry Pi", tai yra didelė tikimybė, kad jums gali padaryti monitorius su HDMI įėjimo į jį .

"Plug&play rinkinys, nereikia lituoti.

Pastaba: šis rinkinys yra skirtas M150XN07 Prieš 2 , jei jūsų lcd, modelio numerį skiriasi nuo to, atminkite, susisiekite su mumis pasiūlymą.

Būtini Reikmenys, tekinimo, plikas LCD LTD154EX0K į darbalaukį stebėti:

1. LCD Valdiklio plokštės

2. Keitiklis

3. LVDS laido

4. Klaviatūra

5. VGA cable/DVI Kabelis arba HDMI kabelis (nepridedamas)

6. Maitinimo Adapteris (nepridedamas)

Jei jūs jau padarė VGA cable/DVI kabelis arba HDMI laidas ir maitinimo adapteris (Išėjimas 12V,4A-jis yra mažo dydžio lcd nuo 10,1 colių 22inch), šis rinkinys yra puikus pasirinkimas už jus, dar yra keletas kitų rūšių rinkiniai mūsų parduotuvėje funkcijos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis pasiūlymą.

LCD Valdiklio plokštės M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A yra stebėti kontrolės valdyba, kurios gali padėti LED/LCD ekranai.Ji taip pat gali remti raiška iki 2048X1152.

M. NT68676.2A, galite sinchronizuoti su kompiuterio automatiškai.Sinchronizavimo reikia sinchroninis signalas, kuris horizontalus ir vertikalus sinchronizavimo yra atskirti.

M. NT68676.2A gali remti dinaminis kontrasto reguliavimas, ausinių įvestis ir skaitmeninio garso valdymas vienu metu.

Dydis valdiklio plokštės: 139mmX58mmX17mm

Pabandykite ir jūs gausite labai nustebinti!

Tada, jūs ketinate gauti šį rinkinį?

Pastabos :

1. Įsitikinkite, kad jūsų LCD yra gerai prieš siūlymą šią prekę, jums bus atsakingas už nesuderinamumo.

2. Jei jums rūpimus daug apie rezoliuciją, kuria, prašome apsvarstyti prieš siūlymą!

3. Jei jums nėra specializuotos elektronikos ar abejonių, veikti, susisiekite su mumis instrukcija, kaip mes negalime atsakingas už klaidinga operacija.

4. Baigęs prijungti, nereikia skubėti lėčiau!Pirma, naudoti kelių metrų patikrinti, ar GND LCD sujungtas su GND duomenų valdytojo valdyba.Jei ne, prašome patikrinti ryšys dar kartą.Jei taip, prašome patikrinti, ar nėra trumpo jungimo tarp raudonų laidų ir juoda laidus LVDS laido.Jei yra trumpas sujungimas, tai reiškia priešingą ryšį ar kitas klaidas.Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus."PASIDARYK pats" reikia tam tikrų profesinių žinių, prašome imtis atsakomybės, rizikos.Ne metalo kontaktas leidžiamas, kai maitinimui, dėl valdiklio plokštės, kitaip trumpasis jungimas gali įvykti, kurios gali sukelti nebuvimu valdiklio plokštės.

Amerikos Draugas cryalith s Aviečių PI Kompiuteris:

Australijos Draugas beyelka Projektas:

Sėkmingas Pavyzdys (rossg77 -- Amerikiečių draugo Projektas ):

Sėkmingas Pavyzdys (radicalboy_fr -- prancūzijos draugo Projektas ):

Sėkmingas Pavyzdys (docpot2008 -- Kanados draugo Projektas ):

Malta Draugas drac1977 Projektas:

JAV Draugas loafer_tingo Projektas :

Mokymas, prijunkite duomenų valdytojas, valdybos LCD:

Paketą Sudaro: 1 X LCD Valdiklio plokštės (M. NT68676.2A) užprogramuotas M150XN07 Prieš 2 1 X Inverter už M150XN07 Prieš 2 1 X 5 klavišai Klaviatūra, 1 X LVDS laido M150XN07 V. 2

Šis rinkinys yra lcd M150XN07 Prieš 2, Jei jūsų lcd yra ne su pačiu lcd, modelio numerį,galite patikrinti su mumis per šį rinkinį

Sveiki atvykę į tinkinti savo rinkinį! -- Prekės bus išsiųstos, Šveicarijos Po oro paštu.Pristatymas užtruks 7-30 darbo dienomis(neįtraukiama savaitgaliais) priklauso nuo vietos.Kai šalyje yra lėtai pristatymo, kuris gali sukelti uždelstą, tikimės jūsų supratimo, jei kas atsitiktų.

-- Mes laivas visus elementus per vieną darbo dienomis (nuo pirmadienio iki penktadienio) tik po patvirtinimo mokėjimo po savo suteikia mums lcd, modelio numerį, išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir švenčių dienomis.

Pranešimas : Muitai

Importo mokesčiai ir Muitai, jūsų šalies NĖRA ĮTRAUKTOS į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Jei turite problemų savo šalies Muitinės apie savo sklypo , prašome susisiekti su mumis!Mes norime būti laimingas su mūsų produktais.Ir jūsų patenkinamas mums yra labai svarbus.

Susisiekite su mumis, jei yra kokių nors problemų ir mums bus padaryti viską, kad fix it out.Čia yra mūsų klaidingai & nepatenkintas prekes politikos.

-- 1. Mes priimame grįžta pakeisti arba grąžinti pinigus per 5 dienas po gavimo punktas (- ai).Daiktai TURI būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.

Žymos: 15 colių lcd skydelis, jb pikapas, alnico kaklo, "pasidaryk pats" atvartas pin, 5 hdmi lcd, elektros pen tatuiruotė, pirtis tailpiece, bakas v2, pyrex bakas, kilmės v2

Atsiliepimai

Reitingas