Už " Motorola Moto G8 Galia Lite atsparus smūgiams Šarvai Atveju, Moto G9 Žaisti G8 Plus G 5G Plius VIENAS Makro E6 Žaisti G8 Žaisti Telefono Dangtelį

Už

Už " Motorola Moto G8 Galia Lite atsparus smūgiams Šarvai Atveju, Moto G9 Žaisti G8 Plus G 5G Plius VIENAS Makro E6 Žaisti G8 Žaisti Telefono Dangtelį

€4.10

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: RMOAKE
  • 2 funkcija: Atrama Dangtis
  • Funkcija 1: Prabangos Stiliaus atsparus smūgiams Apsaugos Shell " Rubisafe para
  • Medžiaga: Minkšto Silikono + Sunku VNT
  • 3 funkcija: Atsparus Smūgiams Šarvai Stovėti Atveju
  • Tipas: Atvejo / Coque / Funda
  • Funkcija: Atrama
  • Dizainas: Matinis
  • 4 funkcija: Hibridinis Slim Šarvai Atveju
  • Suderinamos Prekės: "motorola"
  • Savybės: Atsparus Smūgiams Šarvai Atveju
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Už " Motorola Moto G8 Galia Lite atsparus smūgiams Šarvai Atveju, Moto G9 Žaisti G8 Plus G 5G Plius VIENAS Makro E6 Žaisti G8 Žaisti Telefono Dangtelį Aprašymas 1. Hibridinis 2 in 1 TPU+PC defender šarvai 2 atvejis. Interjero minkštos TPU wrap telefoną aplink, šildomi atgal polikarbonato, padengti daugiau jėgos tiekti aukšto lygio apsauga nuo šokiruojančių 3. Iškėlė priekinis buferis apsaugoti telefono ekraną aplinkinių nenukristų/dulkių 4. Sulankstoma nugaros atrama funkcija gali perduoti savo telefoną į media centras 5. Tauriųjų pelėsių prieiga prie visų valdiklių/funkcijas lengvai rusijos Draugai, Prašome Palikti Mums, Pilnas Pavadinimas: Dėl rusijos Politikos, Ačiū.

Terminai Ir Sąlygos :

Importo Muitai

1: Mes atsakingi už problema Kinijos Muitinės ,ir pirkėjas turėtų atsakingas už problema pirkėjo šalies Muitinės.

2: Prašome patikrinti savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Laivybos ir tvarkymo

1: Mūsų nemokamas pristatymas įtraukti tik Kinija paštu ir registruotu paštu ,ir svoris turi būti ne daugiau kaip 2 KG.

2: Jei norite siųsti EMS,Fedex, DHL,UPS ir TNT, jums turėtų sumokėti už papildomas pristatymo kaina

3: Ir prekės būtų vežamos per 48 valandas per darbo dienas po to, kai mes gauti jūsų mokėjimą.Prašome pranešti mums, jei jūsų užsakymas nėra ateiti per 20 darbo dienų Operatyvus paslauga yra prieinama, mes suteikti jums paslaugas už prašymus.

Šalis: Apytiksl.Pristatymo laikas

1: Jav / Jungtinė Karalystė / Australija Arba Kanada

15-25 darbo dienas

2: Brazilija / Pietų Amerika/ Prancūzija / Ispanija / Vokietija/ Rytų Europa

gali trukti 4-6 savaites dėl griežtų Pasirinktinį Patikrinimą

Šią informaciją teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu, arba unclimate oro sąlygų.

Laivybos ir tvarkymo (S&H) mokesčiai, nustatomi vienai prekei (kiekvieno aukciono manoma, 1 punktas); kintamosios kiekį pirkti sąrašas, tokių kaip "eBay" Parduotuvėje sąrašo, laivybos norma yra apskaičiuojama, remiantis įsigytų prekių kiekį.Tai taikoma net ir tuo atveju, jei prekės yra siunčiamos iš tos pačios pakuotės.Prašome veiksnys, S&H mokesčius prieš jūs įdėti savo pasiūlymą.

Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo Zinojo.lt adresą, prašome patvirtinkite savo adreso Zinojo.lt prieš jums pasiūlymą

uyers " Informacija: Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą.

Mokėjimo Būdai

1: priimame Kredito Kortelės , Banko pavedimu,Western Union " ir "MoneyGram".Jūsų pinigai yra saugūs Zinojo.lt sąskaitą , Prašome patvirtinkite 2:Zinojo.lt ir išleisti pinigus, po to, kai prekės yra pristatytos.

2: Mes vertiname mokėjimo laiku ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį.Nemokamos prekės bus paduotas be mokėjimo gavimo per 7 dienas nuo sąrašo pabaigos.

Garantija Politikos

1: Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

Kitas Terminas Ir Sąlygos

Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas ten, prieš paliekant atsiliepimą.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, jei jokio atsakymo jums per 48 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

Žymos: moto shell, byla moto e6, moto e5 žaisti ekranas, atveju z982, byla moto g9 žaisti, e6 žaisti atveju, byla moto g8 galia, moto g9 galia, moto g galia, motorola moto g 5g kietas atveju

Atsiliepimai

Reitingas