Vaikų Muzikos Instrumentą Rankomis Trankyti Ant Pianino Žaislas 8 Tonas Spalvingas Medinis Žaislas Mušamieji Kselofonu Kūdikių Muzikos Švietimo

Vaikų Muzikos Instrumentą Rankomis Trankyti Ant Pianino Žaislas 8 Tonas Spalvingas Medinis Žaislas Mušamieji Kselofonu Kūdikių Muzikos Švietimo

Vaikų Muzikos Instrumentą Rankomis Trankyti Ant Pianino Žaislas 8 Tonas Spalvingas Medinis Žaislas Mušamieji Kselofonu Kūdikių Muzikos Švietimo

€6.98

Produkto aprašymas

  • Amžius: > 3 metų
  • Medžiaga: Mediena
  • Kiekis: 3PCS
  • Trankyti Fortepijonas Masto: 8 Svarstyklės
  • Įspėjimas: No
  • Lytis: Unisex
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Gitara Groti Metodas: Pagrindiniai Tipas
  • Modelio Numeris: YLL00092
  • Savybės: Švietimo
  • Prekės Pavadinimas: Brozebra
  • Žaislas Klaviatūros Tipas: Kūdikių Vaidina Tipas
  • Tipas: Kselofonu
  • Žaislas Muzikinė Instrumento Tipą: Trankyti ant pianino

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Atneš jums laimę ir sauga yra mūsų parduotuvėje, paslaugų paskirtis, linkiu jums laimingų pirkinių!

Vaikų Muzikos Instrumentą Rankomis Trankyti Ant Pianino Žaislas 8 Tonas Spalvingas Medinis Žaislas Mušamieji Kselofonu Kūdikių Muzikos Švietimo

Ypatybė:

Produkto Pavadinimas: ikimokyklinio ugdymo mediniai aštuonių tonų vertus beldžiasi fortepijonas žaislas

Gaminio dydis (apytiksl.): 24*12 cm

Gaminio svoris (apytiksliai): 200 g

Gaminio medžiaga: mediena

Amžius: >3 metų

Gaminių skaičius: 1

Pastaba:

1. Siekiant sumažinti laivybos kaina, produktas neturi originalo langelyje, mes pakuotės ji su PE maišelį ir jį apsaugoti.

2. Būkite atsargūs atidarydami paketo, siekiant išvengti gaminio pažeidimų.

3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų (Jei mes negalima atsakyti į jums laiku dėl regioninės laiko skirtumo, prašome suprasti.)

Produkto naudojimo ir pareigos:

Vaikai gali savavališkai bakstelėkite arba streikuoti pagal balai balai, ir gali padaryti malonus garsas; ji gali auginti kūdikio suprasti gamtos mokslų ir spalvų jutimas, tai yra labai geras ankstyvojo švietimo žaislas!

1. Spustelėkite Sekti parduotuvėje.Parduotuvės veikla, nereikia gauti prarastas, tampa parduotuvės Pasekėjų galite gauti daug kuponus ir įvairias akcijas, pirkti produktus, turime galimybę gauti paslaptį dovanų atsiuntė parduotuvėje!

2. Paramos lašas laivybos.Sveiki, vis daugiau verslo skatinti kokybės produktų parduotuvę, kad kuo daugiau žmonių!

3.Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Apie Transportavimo

1. Jūsų paketas bus paprastai būti išduota per 3 dienas.Jei yra daug užsakymų metu susidarančios platformos didelio masto skatinimo, mes taip pat dirbti viršvalandžius siųsti paketas.Mes garantuojame, kad jūsų paketas bus išsiųsti per 7 dienas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku išsiųsti pranešimą viduje stotis.

2. Mes paramos didmeninė.Jei kiekis yra didelis, jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo pasirinkti labiau palankios transportavimo metodas jums, ir jūs galite gauti daugiau palankias kainas per leistinas diapazonas.

3. Parduotuvė turi įvairius gabenimo būdus, dauguma šalių nemokamas pristatymas. (Galite patikrinti savo paketą per "17track" kai paketas išsiunčiamas)

4. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

5. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

6. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

7. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

Apie Darbo Valandas

1. Dėl regionų laiko skirtumo, mes bus užtikrinti, kad jums bus atsakymas į jūsų stotis raštu per 12 valandų.Atsiprašome už keitimas.

2.Darbo Valandos: Pekinas: 9:00-12:00 13:30-18:00

Maskva: 04:00-07:00 08:30-13:00

Niujorkas: 20:00-23:00 00:30-05:00

Londonas: 03:00-06:00 07:30-12:00

Apie Atsiliepimą

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: mediniai medžiai, žaislai, cajon medienos mušamieji, micro modelis, haba mediniai žaislai, vaikai fortepijonas, elektrinis pianinas žaislas, "pasidaryk pats" mediniai kselofonu, mini piano žaislas, klaviatūros, fortepijonas, jojo

Atsiliepimai

Reitingas