1/3pcs Profesionalus Plaukų Formavimo Šukos Dvipusis Daugiafunkcinis Haircutting Šukuosenos Plaukų Salonas Šukos M88

1/3pcs Profesionalus Plaukų Formavimo Šukos Dvipusis Daugiafunkcinis Haircutting Šukuosenos Plaukų Salonas Šukos M88

1/3pcs Profesionalus Plaukų Formavimo Šukos Dvipusis Daugiafunkcinis Haircutting Šukuosenos Plaukų Salonas Šukos M88

€5.21

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Modeliavimas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: AS

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 1/3pcs Profesionalus Plaukų Formavimo Šukos Dvipusis Daugiafunkcinis Haircutting Šukuosenos Plaukų Salonas Šukos M88

Aprašymas:

Savybės:

1. Norite stiliaus jūsų plaukai greitai ir profesionaliai?Gerai jūs esate dešinėje puslapio!Mes džiaugiamės galėdami pristatyti jums į plaukų įrankis, kuris padės jums stiliaus plaukus labai lengva, patogu ir greita!Pristatome profesionalus plaukų formavimo šukos.

2. Profesionalus plaukų formavimo šukos yra novatoriškas plaukų šukos, kurios yra specialiai sukurta siekiant būti veiksminga plaukų formavimo mažinant savo darbo laiką iki 1,5 valandos.

3. Jis yra pagamintas iš 100% aukštos kokybės plastiko, todėl tvirtas ir patvarus.Jis yra statinis nemokamai padaryti jūsų plaukai sklandžiai ir lengvai valdomas ir nebūtų iš vis garbanotas ir išskrenda per stilius.

4. Profesionalus plaukų formavimo šukos turi ilgas plonas pin uodegą, kad yra puikus linijos atsisveikinimo ir secitioning jūsų plaukus.Ji turi dviejų sluoksnių dantų greičiau ir patogiau, šukavimas.Ji yra skirta tiek plaukų priežiūros specialistams ir pradedantiesiems.

5. Jis tinka visiems plaukų tipams, įskaitant tiesus, banguoti, garbanoti, susukti, sandariai apvynioti.Jis taip pat puikiai tinka kūdikių žibintai, balayage, ir pabrėžia.Jis yra atsparus karščiui, elegantiškas ir ergonomiškas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Dydis: žalia: 25cm ilgio, pločio 7.8 cm/mėlyna: ilgai 23.1 cm, plataus 7.7 cm/raudona: 25cm ilgio, pločio 7.8 cm/juoda: ilgai 23cm, platus 7.7 cm

Medžiaga: plastikas

Komplektą Sudaro:

1/3(pasirinktinai) x šukos

Žymos: pro plaukų šukos, antic plaukų šukos, puošnios plaukų šukos, smėlio spalvos plaukų šukos, pusė plaukų šukos, soustache plaukų šukos, sukurti plaukų šukos, protezavimo plaukų šukos, pagrindinio plaukų šukos, cs plaukų šukos

Atsiliepimai

Reitingas