Nerūdijančio Plieno 6 L ULTRAGARSINIS ŠVARESNIS Patvarus SKAITMENINIS DRENAŽO SISTEMOS 220V/60Hz VIDUTINIO SĄNAUDOS 6L

Nerūdijančio Plieno 6 L ULTRAGARSINIS ŠVARESNIS Patvarus SKAITMENINIS DRENAŽO SISTEMOS 220V/60Hz VIDUTINIO SĄNAUDOS 6L

Nerūdijančio Plieno 6 L ULTRAGARSINIS ŠVARESNIS Patvarus SKAITMENINIS DRENAŽO SISTEMOS 220V/60Hz VIDUTINIO SĄNAUDOS 6L

€78.89

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Įtampa (V): 220V
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: TAIKOS TEISĖJAI-30A

Įžanga

Tai visiškai naujas 6 litrų skaitmeninis ultragarsinis švaresnis yra patogiau ir efektyviau už rankų plovimo, garo siurbliai, aukšto slėgio vandens srove valymo ar kitos mašinos.Ir prašome naudoti paprastą vandenį iš čiaupo, nereikia specialaus tirpalo kiekio.

Daugiau patogus ir efektyvus, nei plauti rankomis, garo siurbliai, aukšto slėgio vandens srovę, valymo arba kitos mašinos!

Išplėstinė Šlifuoto Nerūdijančio Plieno Valymo Rezervuaras, siekiant išvengti korozijos, vandens dėmių ir laikykite baką, visada ieško naują.

(Dauguma valymo rezervuarai rinkoje yra pagaminti iš bendros nerūdijančio plieno.Ten bus purvina geltona korozijos vandens dėmių ant paviršiaus, po ilgo laiko naudojimo, ir sunku būti pašalintas).

Prašymas

Profesionaliam Naudojimui: Medicinos ir Odontologijos Klinikos, Tatuiruotė Parduotuvėse, Mokslo Laboratorijose ir Golfo Klubai.Kurjerių paslaugos, Optika, Laikrodžių, Antikvariniai Pardavėjų ir Elektronikos Dirbtuvės ir kt.Asmens ar Namuose: Papuošalai, Auskarai, Karoliai, Žiedai, Apyrankės ir Deimantų.Akiniai ir Laikrodžiai, Akiniai, Akiniai nuo saulės, Optikos Lęšiai, Kontaktinių Lęšių Priedai, Laikrodžių grandinėlės ir atsparus Vandeniui Laikrodžiai.Prekių Tatuiruotė Ginklai ir Vamzdžiai, Elektros Skustuvo Galvutės, Skutimosi Peiliukai, dantų Protezai, Šukos ir dantų šepetėliai.Raštinės reikmenys Pen vadovai, Spausdintuvo galvutės, Rašalinių Kasečių ir Ruoniai.Metalo Dirbiniai, Senovinės Monetos, Emblemos, Vožtuvai, Mašina, Antgaliai, Elektronikos Komponentų ir Mechaninių Dalių.Metalo Indai Šakutės, Peiliai, Šaukštai ir Kiti Smulkūs Silverwares ir kt.

Privalumai

Techniniai Parametrai

Karšto Galia 200W Ultragarso Galia 180W Dažnių 40kHz Maitinimo AC110V/60Hz (w/ US standard plug") Bako Talpa 6 litro (1-3/5 galonų) Laiko Nustatymas 1 - 30 minučių Temperatūros Nustatymas 0-80 laipsnių Celsijaus (32-176 laipsnių pagal celsijų ) Rele Kiekis

3 rinkiniai Bako Dydis 11 3/4" L x 6" x 6" H Ultragarsinis Švaresnis Dydis 14 1/2" L x 6 3/4" W x 10 3/4" H

Funkcija Aukšto efektyvumo valymo smulkutis ištrink dalelių.Patvarus nerūdijančio plieno konstrukcija.Ultragarsinis valymo ir šildymo galite dirbti vienu metu.Puikiai tinka valyti longhole, finedraw ir prieglobstį gabalas dalis arba ruošinio, nereikia liesti valymo skystis jūsų rankose.Didelis skaitmeninis laikmatis ir temperatūros ekranas tiksliai plovimo laiko ir temperatūros kontrolės.CE, FCC ir RoHS Patvirtintas.Įmontuota Galinga Rele gali sustiprinti ultragarso galia ir padaryti kokybiškos valymo rezultatus.Nerūdijančio plieno valymo laikiklis valymo keletas nedidelių objektų, kurių reikia mažiau trinties, ji gali sumažinti trintį tarp mažų objektų ir bako.Nerūdijančio plieno ankštų dangčiu, su rankena būtų išvengta vandens ir šilumos iš skleisti.Šilumos išsklaidymo skyles galima Skidproof guminės kojelės.Naudokite tik vandens iš čiaupo, bendrosios valymo, jūs taip pat gali pridėti maždaug 5-10 ml ploviklio į vandenį, siekiant padidinti plovimo rezultatas, kai reikia.Išsaugoti valymo tirpiklis, šiluminės energijos, darbo vieta ir darbo.Prašome perskaityti instrukciją prieš naudojant.Kaip naudoti

Rasite VARTOTOJO VADOVĄ, norėdami pamatyti, kaip naudoti šį aparatą.

Pakuotė 1 x Skaitmeninis Ultragarsinis Švaresnis 1 x Valymo Laikiklis 1 x naudojimo Instrukcija

VISIEMS MŪSŲ KLIENTAMS

PRANEŠIMAS: yra daug naujų prekės ženklas panašus punktas rinkoje pastaruoju metu, nors jų kaina yra tikrai pigūs, bet kokybė jų produktai yra taip pat baisi:

1. Kad gamykloje gaminti tik kaip mažesnę kainą, kaip jie gali, jie nebus rūpi kokybė.Visos mūsų prekės yra perduoti ISO9001 kokybės sertifikavimo

2. Turite apsilankyti ir įsigyti prekę pavyzdžių iš kai kurių kitų tiekėjas, daug pavyzdžių, yra blogos kokybės.Po palyginti mėginius, vėl ir vėl iš kito tiekėjo, pagaliau mes teikiame tai aukščiausios kokybės prekės jums už mažiausią kainą.

3. Jūs galite įsigyti aukštos kokybės ir saugos mašina, bet prašome ne atliekų pinigus pigiau, bet prastos kokybės mašinos.Mes tik parduodame aukščiausios kokybės prekės.Bazę aukščiausios kokybės, tada mes bus įveikti mūsų kaina žemiausia eBay.

4. Mes išlaikyti gerus santykius su tiekėju, taip, kad mes galime gauti stabilų ir patikimą išteklių mūsų klientu.

5. Mes tik įsigyti aukščiausios kokybės mašina, mes galime suteikti priimtiną kainą, nes mes turime kovoti su tiekėju kaip mažiausia kaina, kaip mes galime.

LAIVAS iš JAV, DUTY FREE

DHL ar FEDEX su SEKIMO NUMERĮ

Mažmeninė kaina šį punktą 999 USD.Dabar jums reikia tik mokėti mažiau nei pusė mažmeninės kainos, ir jūs taip pat turite visiškai garantija 24 mėnesiai.

Žymos: papuošalai iš nerūdijančio plieno moteris, skaitmeninis ultragarsinis švaresnis 2 l, 6l skaitmeninis ultragarsinis švaresnis, giroskopas mini, ultra sonic švaresnis 6l, elektrinio vežimėlio ratų, crystal dramblys keychain, papuošalai iš nerūdijančio plieno, juoda geode, gt sonic skaitmeninis ultragarsinis švaresnis 06l

Atsiliepimai

Reitingas