Naudoti cf19 i5 4g nešiojamas kompiuteris su 2020.8 programinės įrangos 1000gb hdd ista ekspertų režimas bmw diagnostikos įrankis, plug&play

Naudoti cf19 i5 4g nešiojamas kompiuteris su 2020.8 programinės įrangos 1000gb hdd ista ekspertų režimas bmw diagnostikos įrankis, plug&play

Naudoti cf19 i5 4g nešiojamas kompiuteris su 2020.8 programinės įrangos 1000gb hdd ista ekspertų režimas bmw diagnostikos įrankis, plug&play

€80.54

Produkto aprašymas

  • Aparatinės Įrangos Versija: Naujausias
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo:
  • Nešiojamas kompiuteris i5 procesorius :
  • Elemento Tipas: Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
  • Medžiagos Tipas:
  • Programinės Įrangos Versija: 2020.8 V
  • Kalbos: Tailando
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sistemos:
  • Prekės Pavadinimas: RCOBD
  • Modelio Pavadinimas:
  • Ypatybė:
  • Programinė įranga, hdd:
  • Specialios Funkcijos:
  • Programinės Įrangos Atnaujinimas: Taip
  • Garantija :

v2020.8 Programinę įrangą, HDD bmw icom a2/kitas su sf-19 i5 4g nešiojamas kompiuteris

už Panasonic CF-19 toughbook, panaudota, 4gb ram, i5 cpu

jei jūs turite icom a2 bmw aparatūros, prašome užsisakyti iš šio saito, tai išsaugoti savo pinigus, plug and play.

BMW ICOM A2+B+C Funkcijos: A2 - OBD diagnostikos remia DAUGUMA, D-GALI ir K-CAN protokolus B - diagnostikos per LABIAUSIAI autobusų, ir turi ryšį su-sąsaja per USB jungtį.C - 20-pin kabelis senų modelių.BMW ICOM A2+B+C parama BMW automobiliams iki 2020 metų.Parama BMW & MINI visą sistemą ir surasti bei neprisijungus programavimo.Paketų Sąrašo: 1pc x Programinę įrangą, HDD 1000gb V2020.8 x 1pc cf-19 nešiojamas kompiuteris i5 procesorius, 4gb ram naudojama Naujausia versija 2020.8 Rheingold ISTA D/P programinė įranga, su 10 00GB hdd Programinės įrangos Versija: ISTA-D: 4.22.32 ISTA-P: 3.67.1 visą programą 1000g HDD, naujas, gimtoji įdiegta Naujausia 2020 M B-M-W ICOM Programinės įrangos Versiją ir Savybės: 1.ISTA-D: 4.22.32 2.ISTA P:3.67.1 3.Sistema: Windows 7 32bit sistema 4.su vienu modulis kodavimo funkcija. 5.Eeay įdiegti...vienintelis dalykas, ką jums reikia padaryti, tai įterpti jį į nešiojamas kompiuteris!!! 6.Nereikia dongle 7.Jei jums reikia padaryti, programavimo darbą, įsitikinkite, kad jūsų nešiojamas kompiuteris turi 4GB ram, ne mažiau kaip. 8.Ekspertų Režimas su NCS, E-SYS ir t.t. 9.Kalbos: ISTA D ir ISTA P, palaiko multi-lanugage anglų, vokiečių, ispanų, prancūzų, italų, lenkų, portugalų, turkų, švedų, olandų, Indijos, graikijos, rusijos, Kinijos, Japonijos, korėjos ir Tailando.

ekspertų režimas

už BWM Programinę įrangą cf30 nešiojamas kompiuteris

Maloniai nėra

Prašome atkreipti Dėmesį: * Jei esate iš Rusijos, Brazilijos, Ukrainos, prašome pasirinkti, EMS, Ačiū.

* Jei jūsų vieta priklauso atoki vieta, prašome įtraukti daugiau 33USD kaip Nuotolinio valdymo mokestis, ačiū.

* Jei jūs kilę iš Saudo Arabijos, prašome pasiūlyti nukopijuoti failą iš savo ID, kad mums, ačiū.

Laivybos Sąlygos:

Grąžinimo Politika:

1. Šis produktas yra pagamintas pagal Kinija, Jei esate nepatenkinti su prekės dėl kokios nors priežasties, todėl galite grąžinti prekes mūsų prekė turi būti tos pačios būklės, kaip jis buvo pristatytas į jus. .prašome susisiekti su mumis greitai, mes galime pasikeisti, kad jūs, tačiau pirkėjai yra atsakingas už grįžta shiping kaina .

2. Jei jūs turite bet kurį elementą proplem, tiesiog rašykite mums greitai, mes padarysime viską, kad slove ji per 24 valandas, prašome don?t palikti blogų atsiliepimų, prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove proplems.Ačiū!Jei norite daugiau prekių, mes galime suteikti jums kai kurių discout,ačiū!

Labai Svarbūs Patarimai:

1. Mes turime daug patirties, muitinės tarpuskaitos, pasakykite mums, kas yra geriausias kainos jums deklaruotos vertės paketą,taip, kad jūs galite avoice mokėti didelių mokesčių.

2. kiek mes žinome , PRANCŪZIJA ir TURKIJA turi griežtas importo politika.taigi, jei jūsų paketų vyksta į tas šalis,jūs turite gana gerai susipažinę su politika, ir pasakykite mums, kas yra geriausia.

3. jei esate iš Brazilijos,jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo) mums.

4. jei jūs negalite gauti paketą dėl politiką savo šalyje,mes negali būti prarastas .Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Susisiekite Su Mumis:

Mūsų darbo laikas :

Am8:30 - pm11:00

Ir jei niekas atsakyti į jums prisijungę laiku, kartais,nesijaudinkite,palikti mums pranešimą arba užrašykite savo norus,mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Žymos: bmw f30, bmw diagnostikos, softwar, multi smart plug, ista optinis, i5 3570, bmw special tool, skaitytuvas, bmw diagnost, transporto priemonės bmw diagnostikos

Atsiliepimai

Reitingas