8cm Storis Gelio Atminties Putų Čiužinys Topper Hipoalergicznych Kvėpuojantis Čiužinys Slėgio ribojimo Padėti Miego Karalienė, Karalius Lova Padas

8cm Storis Gelio Atminties Putų Čiužinys Topper Hipoalergicznych Kvėpuojantis Čiužinys Slėgio ribojimo Padėti Miego Karalienė, Karalius Lova Padas

8cm Storis Gelio Atminties Putų Čiužinys Topper Hipoalergicznych Kvėpuojantis Čiužinys Slėgio ribojimo Padėti Miego Karalienė, Karalius Lova Padas

€52.46

Produkto aprašymas

  • Sveikatos Funkcijų: No
  • Modelio Numeris: Gelis Atminties Putų Čiužinys
  • Labels & Sertifikatai: STANDARD 100 pagal OEKO-TEX
  • Kietumas: MINKŠTAS
  • spalva: mėlyna
  • Departamentas: Suaugusiems, Vaikams Ir Paaugliams
  • Čiužinys Užpildyti: Atminties Putos
  • Tipas: Miegamojo Baldai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Storis: 2inch
  • Bendro Naudojimo: Namų Baldai
  • Garantija: 3 metai

Naujo Produkto Rėmimas, Papildoma 15% nuolaida nuolaida , Super Žemą Kainą, Pardavimas baigiasi 10,Vasaris.Tik paskutinės 3 dienų !Kad jį greičiau gauti savo sklypo anksčiau !Mes atsiųsime Nemokama Dovana pirmas 5 pirkėjai ! (Dovana: )

Mūsų Unikalus Privalumai:

♥ SULEIDŽIAMA SU COOLONG GELIS

Keisti savo seną čiužinį į Mūsų šis patogus atminties putų čiužinys.Pagaminti iš didelio tankio atminties putos su 5-8cm storis, ji suteikia maksimalų komfortą ir paramą.Leidžia net svorio pasiskirstymą ir sumažina spaudimo taškus ant jūsų kūno.

Ne tik paprastas prekę, o paslaugą, kad galėtų suteikti jums geriau miegoti ir grynas komfortas visą naktį .

♥ KVĖPUOJANTIS & VĖDINAMOJE VIETOJE

Šis gelis-įpilti aušinimo topper yra pagamintas su atviros ląstelių technologijų ir ventiliacijos kanalus aušintuvas atminties putos patirtis.

Atsisveikinti su suprakaitavęs naktimis, ir mėgautis patogiai ir gaivus naktų poilsis.

♥ KOMFORTĄ IR MINKŠTUMĄ

Nieko geriau, nei miega ant gelio putų Čiužinys topper, kaip miega ant debesies"

♥ SLĖGIO RIBOJIMO

Patogūs čiužinys topper kontūrai puikiai kreivių savo kūno padėti sumažinti įtampą, sąnarių skausmas, raumenų skausmas, ir net artritas.Šis papildomas ilgai čiužinys topper garantijos slėgis-nemokama ir ramiai miegoti visą naktį, tegul jums pilnas energijos kiekvieną rytą.

♥ NEREIKIA PABUSTI, JŪSŲ KOMPANIONAS

Jei jūsų partneris juda daug per naktį ir vibracijos atsibunda jums nereikia nerimauti apie tai, kai miega ant atminties putos.Ji nesuteikia triukšmo ir judėjimo kitoje lovos pusėje yra nepastebimos.Todėl, jums bus suteikta galimybė likti miegoti visą naktį.

♥ MODERNIZUOTOS, KOMFORTĄ IR APSAUGO ČIUŽINĮ

Čiužinys topper pagerina vienkartiniai, kieta ir nepatogu, čiužiniai nesulaužant bankas, suteikia naujos gyvybės jūsų dabartinis čiužinys idealiai komfortą ir paramą, didinant jūsų miego kokybę.Suteikia papildomą apsaugos lygmenį, siekiant padėti jūsų čiužinys ilgiau

♥ TINKA ĮVAIRIŲ KARTŲ

Ši pagalbinė čiužinys topper yra ne tik tinka dorms ir namuose, taip pat greitas, patogus sprendimas laikinai miega paviršiaus, kaip atlenkti sofa-lova, svečių lova ar kemperis čiužinys.

Pridėti šį putų sluoksniu išvesti sofos, futonas lovos ar net grindų lengvai komfortą atnaujinti.Arba imtis topper, kelionės, medžioklė, jį naudoti viešbutis, RV, stovyklavietę ir dar daugiau.

♥ Mūsų šis Čiužinys Topper yra Puiki Dovana visiems.idealiai tinka vyrai, moterys, motinos, tėvai, vaikai, studentai, įvairaus amžiaus .ir šventės, Kalėdų, Mamos, Tėvo, Valentino Diena, gimtadieniai, ypatingomis progomis.

DYDIS:

VIENO DYDIS : 190cmX 97cm

DVIGUBAS DYDIS : 190cmX137cm

KARALIENĖ DYDIS : 203cmX153cm

KARALIAUS DYDIS : 203cmX193cm

♥ Priežiūros Instrukcijos:

1.Kempinė valyti su drėgnu skudurėliu, jei nešvarių(nenaudokite ploviklių).

2.Išdžiūti prieš pakartotinį naudojimą.

3.Nedėkite ant tiesioginių saulės spindulių,kad topper bus geltonuoja.

4.Nėra skalbimo mašinų

5.Nenaudokite baliklio, mirkymas arba išgręžkite

6.Ne geležies

7.Ar ne sausas, švarus

8.Neturi būti naudojamas su elektros antklodė

Komplektą sudaro:

1X Atminties Putų Čiužinys Topper

Kad jį Greičiau gauti Selfie Žiedas Šviesos, kaip Dovana !

Spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami patikrinti informaciją apie savo Dovana !

Žymos: paminkštintas čiužinių protector, cool želė kilimėlis, visą čiužinys topper atminties putos, cofr, gelis čiužinys rėžtuvės, čiužinys pavasario, cool želė čiužinys, lova topper, sulenkite čiužinys, automobilių oro matress

Atsiliepimai

Reitingas