Kryželiu rinkiniais,Siuvinėjimo rinkinių rankdarbiams,DMC 11CT drobės su spausdintą modelio Namų Dekoro Tapyba,portretas Visą CKP0003

Kryželiu rinkiniais,Siuvinėjimo rinkinių rankdarbiams,DMC 11CT drobės su spausdintą modelio Namų Dekoro Tapyba,portretas Visą CKP0003

Kryželiu rinkiniais,Siuvinėjimo rinkinių rankdarbiams,DMC 11CT drobės su spausdintą modelio Namų Dekoro Tapyba,portretas Visą CKP0003

€29.58

Produkto aprašymas

  • Produkto pavadinimas: kryželiu rinkiniai
  • Gamybos vieta: zhejiang, kinija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išorinės Pakuotės: Spalvos Dėžutė
  • Kinijos Prekės Ženklas: Kaka kryželiu
  • Naudoti: Paveikslai
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Rėmas: No
  • GAMINIO NUMERIS: CKP0003
  • Drobė Pakavimo Metodas: Sulankstyti
  • Drobė Tipas: Monomero
  • Stilius: Modernus
  • Tipas: Pakuotė
  • Drobė Spausdinimas: Didelio tikslumo spausdintą modelio
  • Medžiaga: 100% Medvilnės
  • Siuvinėjimo Diapazonas: Visą Siuvinėjimo
  • Modelio Tipas: PORTRETAS

Kryželiu rinkiniais,Siuvinėjimo rinkinių rankdarbiams,DMC 11CT drobės su spausdintą modelio Namų Dekoro Tapyba,portretas Visą CKP0003

Prekės pavadinimas: KAKA kryželiu

Produkto pavadinimas: kryželiu rinkiniai

Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų

Medžiagos siūlai: medvilnė&šilko

Drobė spausdinimas: Didelio tikslumo spausdintą modelio

Siuvinėjimo Diapazonas: Pilna

Drobė tipas: Monomero

Apie siūlų kiekis: Su 30% daugiau, kiekis temas, absoliutus pakankamai.

PATARIMAI: viena siuvinėjimo siūlai gali būti suskirstyti į 6 dalių, šio 11ct,prašome naudoti 3 kryptis vieno dygsnio ir 2 kryptys atgal dygsnio.Nenaudokite temas kartus, kitaip siuvinėjimo siūlai nebus pakankamai.

Cutton sriegis(Nekilnojamojo fotografavimo)

Sveikos

Naudodamas originalias ekologines medvilnės Kinija, Kinija,Naudojant du kartus svilinimas technologija,Rafinuotas iš 18 procesus,pasiekti didelį tvirtumą, gerą blizgesį, ne išnyks,nėra lengva sukaupti puikios kokybės.

Šilko siūlai(Nekilnojamojo fotografavimo)

Gražus merserizavimas

Šilko gija yra pagaminti iš medvilnės, piešimo, silikoninė alyva, didelis stabilumas dėl stereotipų ir dažyti,Su šilkinis blizgesys ir tekstūros,Ryškios spalvos, stiprų trimatis,galutinis vaizdas yra gyvas.

Super didelis Tikslumas

Naudojant pasaulyje pažangių didelio tikslumo įranga,Spausdinimas yra itin tikslūs,Absoliučiai jokio šališkumo,spalva yra aiški ir lengvai nustatyti.

Siuvinėjimo Adatos

Tvirtas ir patvarus

Naudoti originalus korėjos profesinės siuvinėjimo adatos,Tvirtos, sunkiai deformuojasi, kai lenkimo.Adata taškas yra grynas,adatos patarimas prievarta įterpia piršto pilvo, taip pat negalima sužeisti vertus,apvalios galvos apsaugo rankas.

Produkto Poveikis Ekranas

EILUTĘ: nuotraukos aukščiau yra tikrasis nuotraukų apie mūsų gaminius (CKA0001 Briedžių).Gaminio gausite, nes šis modelis yra įvairių, gali būti paveikslėlyje dydį, spalvą, kiekį ir pan.negali būti visiškai nuosekliai,Tai yra normalus reiškinys.

drobės ir temas

CT rodo, kiek kvadratų colio (2,54 cm).Kuo mažesnis skaičius, tuo didesnis grotelės, kuo didesnis skaičius ir mažesnės grotelės.

9CT reiškia colių įskaitant 9 grotelių, su keturių sruogų, siuvinėjimo linija, siuvinėjimo, trims siuvinėjimo linija groove, audimas yra labai paprasta, tinka grynas naujokas;

11CT yra colių įskaitant 11 grotelių, su trimis kryptimis siuvinėjimo linija, siuvinėjimo, dvi kryptis siuvinėjimo linija groove, audimo sunku vidutinio sunkumo, tinka pradedantiesiems, įgudęs;

14CT yra colių įskaitant 14 grotelių, su dvi kryptis siuvinėjimo linija, siuvinėjimo, su viena kryptis siuvinėjimo linija groove, audimo sunkiau, tinka įgudęs.

Iliustracija

Iliustracija visos siuvinėjimo būdas

Atsargumo priemonės

1. audinys sulankstyti du kartus, formavimas, "ten" word raukšlėtis, rasti centras susikirtimo taškas, pagal brėžinį centras taškai paženklinti linija skaičių, rasti atitinkamą siuvinėjimo siūlai, adata, centre audinys, adata, siuvinėjimui.

2. Pradžioje ir pabaigoje, ne mazgas adata, atidėta apie 1cm siūlus ir paspauskite ant nugaros audinio.

3. viena aikštė yra dygsnio pilnas dygsnio, spalvų bloko pav neatspindi faktinės siuvinėjimo linijos spalvą.Nurodykite telefono numerį, pagal eilutės numeris pasirinkti siuvinėjimo linija.

4. pirmas išsiuvinėti mažiau, užpildę daugiau.Dėl didelio ploto spalvą, pirmojo kontūro išsiuvinėti, tada užpildyti viduje.Modelius, kurie turi tik dvi ar tris spalvas ir reikia dažnai siūlių, galite dirbti su daug adatų vienu metu.

5. Siuvimo turėtų būti vengiama iš vienos srities į kitą, toli vienas nuo kito.Nes siuvinėjimo linija už audinio, ypač tamsesnės linijos, pasirodys prieš drobės, todėl prašome apdaila, plotas pirma, tada pradėkite siuvinėti kitą rajoną.

6. siuvinėti kryptimi būti suderintos, siekiant nupiešti kontūrą, kad darbo daugiau ryškus, visų siuvinėjimo schema baigia paskutinis žingsnis yra kablys krašto.

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

Tvarkaraštis mūsų Darbo laiką.

Bendros problemos

1.Ji atrodo labai sunku siuvinėti, aš galiu baigti?

Dažnai išsiuvinėti kryželiu draugai turėtų žinoti, siuvinėti laiko, dažniausiai galvos skausmas yra ne siuvinėjimo, bet dauguma laiko yra iššvaistoma dėl taško, grotelės.Tačiau, mūsų KAKA kryželiu yra tikslumo spausdinimas.Modelis yra atspausdintas ant siuvinėjimo audinys, kuris pašalina laiko skaičiavimo grotelės.Taigi, tai bus daug greičiau laiko pabaigos.

Žymos: aida kryželiu audinys, kryželiu rinkinys spausdinti, kryželiu paketas, canva kryželiu, canva siuvinėjimas, rankdarbiams, Aida Audinys, Aida, canva plastiko, aida siuvinėjimo audinys

Atsiliepimai

Reitingas