Boro Nitrido Keramikos /Baras /skersmuo*ilga =25*150mm

Boro Nitrido Keramikos /Baras /skersmuo*ilga =25*150mm

Boro Nitrido Keramikos /Baras /skersmuo*ilga =25*150mm

€57.53

Produkto aprašymas

  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • STANDARTAS: GB
  • Modelio Numeris: 25*150mm
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Dydis: 25*150mm

Specifikacijos

skersmuo*ilga =25*150mm

Boro Nitrido Keramikos Bar Techniniai Duomenys:

1.Didelis šilumos laidumas

2.Puikus terminis atsparumas smūgiams

3.Mažas šiluminio plėtimosi

4.Išskirtinės šilumos varža

5.Geras Inertiškas

6.Aukštos elektros varža

Boro Nitrido Keramikos Baras Privalumai:

BN kristalinė struktūra nėra elektronų nemokamai,tai yra izoliatorius ir turi aukštą lydymosi tašką.Beveik visi išlydyto metalo buvo tirtos cheminės reakcijos.

BN yra thermostability, darbinė temperatūra iki 2800°C neutrali N2 .O grafito darbinė temperatūra yra kur kas susprogdino temperatūros MLRD.Grafito bus gaminami carbonized esant aukštai temperatūrai ir dideliam slėgiui.

Šilumos laidumo BN nekeičia su temperatūra ir pokyčių theramal laidumo grafitas yra gana didelis.

Gyvenimo BN tiglis yra žymiai didesnis negu grafito tiglį.

Boro Nitrido Keramikos Barų Naudojimas:

aukštos kokybės medžiagos apdorojimo aplinką.

Įmonės Informacija:

Daugiau nei 30 metų, Dingsheng Pažangiosios Keramikos Technologijų Kompanija buvo lyderis kuriant ir gaminant aukščiausios kokybės keraminių vamzdžių ir komponentų.Nes mūsų pagrindinis dėmesys keramikos technologijas, Dingsheng yra unikaliai pasiruošę suteikti jums aukštos kokybės produktus ir nuopelnai neprilygstamą įvairias programas.Su naujoviškus dizaino ir inžinerijos, dydį, galimybes, gebėjimus, ir ekonomiškai efektyvių sprendimų, Dingsheng produktų pasirengę patenkinti griežčiausius reikalavimus savo pramonės.

Mes siūlome aukšto grynumo Aliuminio,, visiškai stabilizuotas Cirkonio dioksidas ir Magnio tiglį produktus.Šių nelaidus bauda grūdeliais keramikos produktai yra naudojami daugelyje programų, jei tai yra būtina pateikti apsauginį atmosfera, korozinėje aplinkoje, esant aukštai temperatūrai, be priemaišų.Medžiagos pasirinkimas priklauso nuo eksploatavimo darbo sąlygos, pavyzdžiui, aukščiausia temperatūra, cheminės aplinkos, ir abruptness temperatūros pokyčio.

Žymos: aliuminio nitrido kietumas, 63mm apkabos, puodą šilumos, aln, metalo nitrido, išmetimo kolektorius, keramikos tarpiklis, aliuminio nitrido, elektros hermetikas, aliuminio nitrido 247

Atsiliepimai

Reitingas