2017 m. Žiemos Pet Striukė Šilta Sustorėjimas, Kostiumai, Drabužiai Šunims, Vilnos Slidinėjimo Kostiumas Kailio Drabužiai Šunims, Katėms

2017 m. Žiemos Pet Striukė Šilta Sustorėjimas, Kostiumai, Drabužiai Šunims, Vilnos Slidinėjimo Kostiumas Kailio Drabužiai Šunims, Katėms

2017 m. Žiemos Pet Striukė Šilta Sustorėjimas, Kostiumai, Drabužiai Šunims, Vilnos Slidinėjimo Kostiumas Kailio Drabužiai Šunims, Katėms

€5.78

Produkto aprašymas

  • Tipas: Šunys
  • modelis: Gyvūnų
  • Prekės Pavadinimas: CoolPaw
  • Sezonas: Ruduo/žiema
  • Medžiaga: Nailonas+Medvilnė

Funkcija

* 100% Brand New Aukštos Kokybės Prekes už Pet

* Žiemos Naminių Šunų Kailis

* Minkšti ir Patogūs Vilnos Medžiagos

* Šiltas Sustorėjimas Apsaugos Slidinėjimo Kostiumas

* Jūsų Augintinio gyvenimo mados stilius

* Mėgaukitės Ne Žiemą

* Spalva:balta

* Stilius: Kailis

Dydžiai: XS/S/M/L/XL/XXL

Dydžių Lentelė

Produktų Nuotraukos

Prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo, jei norite maišyti didmeninės arba pasirinkti kitą laivybos bendrovė,mes pakeisti kombinuoto siuntimo išlaidų, priklausomai nuo jūsų užsakymus.Jis nebus grąžinti po apmokėjimo.Sveikiname, sumaišyti didmenininkams.Mes tikimės bendradarbiauti su jumis.

Prašome palikite mums žinutę, jei norite pasirinkti spalvą ar dydį asortimentas darydami užsakymą , ir mes paruošime daiktai jums teisingai.Ačiū!

Muitinė,Muitų ir Mokesčių

Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalių'customs tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus siūlymą/pirkti.Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių(krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą – nereikia painioti už papildomą siuntimo išlaidas.

Mūsų Pagrindiniai Produktai

Šuns Antkaklio ir Pavadėlio(Veda),Šunų Petnešos, Šunų Drabužiai, Šunų T-shirt , Hoodies ir tt.., Pet Papuošalai, Kačių Antkaklius ir Naminių Produktų.

Grąžinti

Mainai Tik

1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, Klientų aptarnavimas yra mūsų No. 1 tikslas .Mes norime žinoti jūsų pasiūlymų ir nuomonių dėl mūsų prekes ir paslaugas jūsų atsiliepimų.

Mokėjimo

1. Mes priimame alipay čia.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą.

4. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Laivybos ir kabo

1. Dauguma produktų yra freeshipping.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant Kinija paštu oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 15-25 darbo dienas.

2. Jei jums reikia kitų laivybos būdais, prašome susisiekti su mumis iš anksto ir jūs turite mokėti papildomus mokesčius.

3. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

We will Ship Užsakymą Laiku, O Pristatymo Dieną, tai tik priklauso nuo pristatymo Būdą, Kuris jums pasirinkti!Jei jums reikia elementą skubiai.pls susisiekti ue atnaujinti laivybos paslaugų į kitos laivybos bendrovės mokėti papildomų modernizavimo mokesčiai.Todėl mes tikimės, kad nereikia palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, nes ilgai pristatymas.Teigiamas grįžtamasis ryšys yra svarbus, kad pardavėjas apie Zinojo.lt.Mes nuomos pranešimai jums, kai yra bet koks delsimas pristatymas .Dėl blogo oro ir švenčių dienomis,Gal yra šiek tiek vėliau.Tačiau mes neturime vilties gauti daugiau neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kaip ilgai pristatymas.Dėkojame už jūsų atleisk!Ačiū dar kartą!!!

Mes gali pasirinkti laivybos bendrovė, priklausomai nuo jūsų laivybos kaina ne jūsų pasirinkimas.Pls susisiekti su mumis, jei turite ypatingų reikalavimų jūsų pristatymas .

Žymos: šuo parko, šuo žiemą, medžiaga šuo, šuo kostiumas, vaiko šilta striukė, šuo slidinėjimo, msate, suknelė saulėgrąžų, šunų drabužius auksaspalvis retriveris šunys, šiltos striukės šuo

Atsiliepimai

Reitingas