Žakardo Satino patalynės komplektas prabangių antklode padengti euro patalynės komplektas Queen karaliaus lovos Antklodė padengti Drobės Užvalkalas namų Tekstilės

Žakardo Satino patalynės komplektas prabangių antklode padengti euro patalynės komplektas Queen karaliaus lovos Antklodė padengti Drobės Užvalkalas namų Tekstilės

Žakardo Satino patalynės komplektas prabangių antklode padengti euro patalynės komplektas Queen karaliaus lovos Antklodė padengti Drobės Užvalkalas namų Tekstilės

€34.03

Produkto aprašymas

  • Siūlų Skaičius: 200TC
  • Audinio Skaičius: 60
  • Tipas: Antklode Padengti Rinkiniai
  • Audinio Tankis: 128X68
  • modelis: Ląstelės
  • Modelio Numeris: Patalynės Komplektas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Reitingas: Kvalifikuotas
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Įdaru: NĖRA
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Kiekis: 3 vnt
  • Svoris: US-Twin900g/US-Full1200g/US-Queen1350g/US-King1500g/
  • Spalvos Atsparumas (Grynas): 3-4
  • Technics: Žakardo
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Taikymo Dydis: 2.2 m (7 pėdų)
  • Naudoti: Namuose

Satino, šilko šalikas patalynės komplektas Queen King lova padengti antklode padengti nustatyti, Patalyne, Antklodė Padengti Užvalkalas Namų Tekstilės apdaila

Aprašymas:

Audinys: 100% Satino šilkas

Spalva:vientisos spalvos

Kodėl jūs turėtumėte pasirinkti šį patalynės komplektą?

1.AUKŠTOS KOKYBĖS SATINO AUDINIO.Jis naudojamas aukštos kokybės satino audinio ,vėsus vasarą ir šiltas žiemą.Tai nėra realus šilko audinys, bet jis turi tekstūros šilko .Jo tekstūra yra tokie patys kaip nuotraukose.Šilko yra gerai ir vienodas, ir touch jausmas yra labai smoothful,spalvų ir stilių, yra malonė, lengva valyti, nr. pilling, nr. susitraukimas, jokio blukimo,todėl jis yra worthly rekomenduojama.

2.ELEGANTIŠKA IR PUOŠNI.Priekyje antklodė padengti priima žakardo procesas, todėl jūsų antklodė padengti pilna rožių kaip trimatis gėlės, kurios gali suteikti jums tauriųjų ir romantiškas jausmas bet kuriuo metu, net kai miega.Tu nenori patirti antklodė padengti visą rožės?Ji tinka ne tik retro stiliaus, bet taip pat prabangūs stiliaus namų puošybai.

3.VISŲ DYDŽIŲ – KROVINIŲ SPALVŲ!Mūsų satino lapas rinkinys yra prieinamas šių lova dydžiai: Double, Pilnas, Karalienė, Karalius.

RIZIKOS FREE SHOPPING - Mes tikime, kad jums bus meilė šią Satino Lapas Nustatyti, kiek mes galime padaryti.Tačiau tuo atveju, jūs neturite, mes siūlome 100% pinigų grąžinimo garantija.Jokių klausimų.Nes mes norime, kad būtum laimingas!

4.TIK PARDAVIMŲ SKATINIMAS,PIRKTI YRA UŽDIRBTI.tai ne tik geros kokybės, gražus stilius, tačiau taip pat ir gera kaina, dabar mes pasirinkti keletą kiekvienos spalvos daryti Tik pardavimų skatinimo veikla, tokia maža kaina nėra verta savo dvejonių,pirkti yra uždirbti.

Prašome atkreipti dėmesį

JAV-Twin set=1pcs Antklodė Antklode Padengti +1pcs pagalvių Užvalkalai

JAV-Visas komplektas=1pcs Antklodė Antklode Padengti +2vnt pagalvių Užvalkalai

JAV-Karalienė set=1pcs Antklodė Antklode Padengti +2vnt pagalvių Užvalkalai

JAV-King set=1pcs Antklodė Antklode Padengti +2vnt pagalvių Užvalkalai

JAV-Pilnas+ set=1pcs Antklodė Antklode Padengti +2vnt pagalvių Užvalkalai

2.Dydis:

JAV-Twin dydis

1pcs Antklodė Antklode Padengti :160x210cm/63.49"X83.33"

1pcsPillowcases:45X70cm/17.71"X27.55"

JAV Visu dydžiu

1pcs Antklodė Antklode Padengti :200X230cm/78.74"X90.55"

2pcsPillowcases:45X70cm/17.71"X27.55"

JAV-karališko dydžio

1pcs Antklodė Antklode Padengti :228X228cm/89.76"X89.76"

2pcsPillowcases:45X70cm/17.71"X27.55"

JAV-King size

1pcs Antklodė Antklode Padengti :230x260cm/90.55"X102.36"

2pcsPillowcases:51X91cm/20.07"X35.82"

Savybės:

1.Jis naudojamas aukštos kokybės satino audinio ,vėsus vasarą ir šiltas žiemą.ir liesti jausmas yra labai smoothful,spalvų ir stilių, yra malonė, lengva valyti, nr. pilling, nr. susitraukimas, jokio blukimo.

2. Priima žakardo procesas, todėl jūsų antklodė padengti pilna rožių kaip trimatis gėlės, kurios gali suteikti jums tauriųjų ir romantiškas jausmas bet kuriuo metu, net kai miega.

3.Aukštos kokybės paslėptas ziper dizainas apsaugo nuo įbrėžimų, daro jūsų šeima miego saugos ,leiskite savo lova atrodo daugiau gražus ir malonės.

4.Bauda kūrinys, parodė detales.

5.Mados stilius:gryna spalva šilko stilių,daro savo lovoje, daugiau Prabangos ir malonę suteiks jums romantiškų gyvenimo patirties.

5.Ekonomiškai efektyvių produktų ir dėmesingas paslaugos jums verta jį.

Šiltas priminti: 1.Nes Rankinis matavimas 1-4cm paklaida yra leistina. 2.jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis 3.greitas pristatymas, nemokamas pristatymas ne reiškia, kad nereikia papildomai mokėti Custom 4.įvairių šalies dydis yra skirtingas ,todėl prašome patikrinti, ar ji gerai prieš perkant 5.dėl tolimojo susisiekimo produktas bus šiek tiek sulenkite,ji nėra tokia plokščia, nes nuotrauka parodė,tačiau neturi įtakos vartojimui. 6.ne, mažmeninės prekybos, pakavimo, jei norite parduoti dar kartą, arba kaip Dovana ,prašome galvoti apie pakavimo problema 7.dangtis be Šalikas,apima tik 8.jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti atsiliepimus ir su visais "penkių žvaigždučių[Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.] Jūsų pripažinimas leis mums bando pateikti tarnauti geriau.

Žymos: ŠILKO, karalienė juosta tote, lino patalynė sijonas, užfiksuotas patalynės komplektas, antklode aksomo, stiliaus prabangus patalynės, patalynės komplektas žalvaris, fairie karalienė, namų textil, padengti antklodžių rinkinys

Atsiliepimai

Reitingas