Shun 600mAh 502530 3,7 V ličio polimero baterija, MP3, stereo garsiakalbiai masažas grožio priemonė

Shun 600mAh 502530 3,7 V ličio polimero baterija, MP3, stereo garsiakalbiai masažas grožio priemonė

Shun 600mAh 502530 3,7 V ličio polimero baterija, MP3, stereo garsiakalbiai masažas grožio priemonė

€12.33

Produkto aprašymas

  • Dydis: prismatic
  • Rinkinys Tipas: Baterijų Tik
  • Tipas: Standartinė Baterija
  • Pakaitinis Akumuliatorius: Taip
  • Paslauga: Parduotuvė garantija
  • Prekės Pavadinimas: yorwats
  • Modelio Numeris: Li-polimero
  • Baterija: ZONeSUN. Shun
  • Nominalus Galingumas: Li-polimero
  • Komplektacija: Paketas 1
  • Baterijų Skaičius: 1
  • Modelis: LP600-520530
  • Įkrovimo: Taip
  • Naudoti: MP3 / MP4 Baterija
  • Talpa: 501MAh (įskaitant) -800MAh. (imtinai)
  • Baterijos Savybės: Originalus

Laikymas:

"Baterija saugojimo aplinka turi būti švarioje, sausoje, vėdinamoje patalpoje, turėtų vengti kontakto su ėsdinančias chemines medžiagas, turėtų likti nuošalyje nuo ugnies ir šilumos.Įprastomis aplinkybėmis, ne daugiau kaip trims mėnesiams, kad sandėliavimo aplinkos temperatūra -20 ~ 40 , ne ilgiau kaip šešiems mėnesiams, kad sandėliavimo aplinkos temperatūra aplinkos temperatūra leidžia diapazonas -20 ~ 35 , specialių produktų vietų produkto specifikacijas, nustatytas leistinas diapazonas viršenybę.Geriausias sandėliavimo sąlygas rekomenduojama temperatūra yra 20 ~ 25 .

` Įprastomis aplinkybėmis, baterijos laikymo toleruotina įvairių aplinkos santykinis drėgnumas 65 20%.Geriausias sandėliavimo sąlygas rekomenduojama santykinis drėgnumas 50% iki 70%.

"Išvengti baterijos laikomi aukšta temperatūra ar didelis drėgnumas, kitaip jis bus bateriją, nuotėkis, rūdys, ir mažesnės talpos.

"Gali sukelti ilgalaikio saugojimo baterijos ir akumuliatoriaus talpa mažėja, ir reikia 1-3 Įkrovimo / Po iškrovimo ciklų, kad būtų pasiekti aukščiausią išleidimo pajėgumą.Vieta po trijų mėnesių baterijos energiją ar reikia padaryti įkrovimo ir iškrovimo ciklų.Jei saugojimo laikotarpis-daugiau nei šeši mėnesiai, jie turėtų būti įkrauti ir iškrauti aktyvuotas sumažinti veiklos nuostolius.

Įspėjimas:

"Nėra įdėkite bateriją vandens arba jūros vandenyje, negalima išsaugoti, jie turėtų būti pateikti vėsioje, sausoje aplinkoje.

"Ar ne išmesti baterijų į ugnį ar šildytuvas, arba nebandykite išardyti baterijų gali sudeginti arba gamina kenksmingų medžiagų.

"Ar baterija šalia šilumos šaltinio, naudoti ugnies, šildytuvų ir pan., ir saugojimo.

"Nėra atvirkštinio poliškumo baterija.

"Ar atvirkštinis, baterija turi būti tikslūs pagal poliškumas turi būti prijungtas.

`Nenaudokite ir nepalikite akumuliatoriaus aukštoje temperatūroje (pagal karšta saulė ar karšto automobilį), gali sukelti baterijos perkaisti, užsidegti ar funkcijos nepakankamumo, gyvenimo sutrumpinta.

"Ar akumuliatoriaus tiesiogiai į elektros lizdą.

"Ne-metalo baterijos teigiamas ir neigiamas terminalo tiesiogiai susiję.

"Ar baterija su metalo objektų, tokių kaip plaukų segtukai, kaklo ir kitų gabenimo ar laikymo.

"Ne sprogdinimo arba mesti stampede baterijas.

`Nereikia ardyti, keisti, nelituokite baterija ir pierce baterija su nagų arba kitų aštrių daiktų.

`Negalima naudoti elektrostatinių ir magnetinių laukų, ar lengva sugadinti bateriją saugos prietaisas, todėl nesaugumo problemas.

"Nėra lituoti tiesiai prie akumuliatoriaus.

"Ne-cut striukė korpuso ir nuimkite baterijos vamzdis.

"Baterija gali ne naudoti ekstremaliomis sąlygomis, pvz.: aukšta temperatūra, gilaus ciklo, itin didelį antkainį ir per biudžeto įvykdymo patvirtinimo.

`Išmesti baterija elektrodas wrap izoliacija išvengti gaisro, sprogimo.

"Nėra leisti vartoti pusę senas baterija ar akumuliatorius su nauja baterija, mišraus naudojimo, arba bus sukelti per iškrovos.

"Laikykite bateriją saugomi vėsioje, sausoje vietoje, jei daug baterijos laikymas arba pristatymas, pirmiausia turi visiškai išsikrovusi baterija.

`Nesandarus, baterijų elektrolito pateko į akis, netrinkite, gaminiui patekus į akis, nedelsiant nugabentas į ligoninę, kitaip bus pažeisti akis.

"Jei baterija skleidžia kvapą, šilumą, spalvos, iškraipymui, triukšmui, pernelyg didelio nuotėkio, arba naudojimo, saugojimo, krovimo bet kokius neįprastus nedelsiant pašalinti iš įrenginio arba) baterijos kroviklį ir neįgaliesiems.

"Jeigu elektrodas yra nešvarus, nuvalykite sausa medžiagos skiaute. * prieš naudodami, priešingu atveju ji gali būti dėl prastos negaliojančiu.

Pastaba:

"Baterija, prieš naudojimą turėtų būti Pagal reikalavimus, mūsų techninių specifikacijų ir kitų dokumentų, Mokestis.Įkrovimo srovė ir įtampa turi būti ne didesnė kaip maksimali įkrovimo srovės ir vardinės įtampos produkto specifikacijų ir kitų dokumentų nustatyta tvarka.Naudoti viršijo rekomenduojamą vertę metu mokestis bus pradžios baterijų įkrovimo ir iškrovimo rezultatus, mechaninė eksploatacinių charakteristikų ir saugos klausimus, ir gali sukelti šilumos ar nutekėjimo.

`Įprastomis aplinkybėmis, akumuliatoriaus krovimo aplinkos temperatūra leistinas diapazonas: 0 ~ 45 , įvykdymo aplinkos leistinas temperatūros diapazonas -10 ~ 60 , specialių produktų vietų produkto specifikacijų ir kitų dokumentų nustatytas leistinas diapazonas viršenybę.

"Naudojant atitinkamą specialų kroviklį akumuliatoriui įkrauti.

Išlydžio srovė turi būti ne didesnė kaip produkto specifikacijos nustatyta didžiausia impulsinė srovė, aukštos srovės išlydžio talpa bus gerokai sumažėjo, vykdant pagrindinius ir sukelti perkaitimą.

Žymos: 9 9v baterija, 12v akumuliatorius ličio, 18650 turėtojas, a720 baterija, ipx8 fakelas, 48 v baterijos, ts ličio baterija, ge li jonų baterija, 37 baterija, vietoje suvirintojas

Atsiliepimai

Reitingas